• Zeolit Detoxy-Max
 • Zeolit Detoxy-Max

Zeolite (zeolit) Detoxy-Max

0 hozzászólás
0 out of 5

19.11 

Leírás

A szervezet méregtelenítése egy szükséges, és egyaránt elengedhetetlen lépés az optimális egészség megtartása érdekében.

A zeolitok nem-emészthető aluminium-szilikátok, amelyek könnyen felszívódnak a szervezetben.

Amint az emésztőrendszerbe kerülnek, a zeolitok felszívják a toxinokat és a nehéz fémeket a belekben. A clinoptilolitot zeolitikus-vulkáni tufból vonják ki, majd feldolgozzák és aktívvá teszik, hogy emberi fogyasztásra alkalmas legyen.

A Bentonitot (tisztított agyag) hagyományos módon béltisztító ágensként használják annak köszönhetően, hogy magába szívja majd segít kiküszöbölni a szervezetből a bélfalakra lerakódott toxikus anyagokat.

A fehér szilfa belső kérge enyhíti és csökkenti a gyomor és belek nyálkahártyájának a toxinok okozta gyulladását.

A Zeolite Detoxy-Max-ot a méregtelenítő kúrákon belül lehet alkalmazni vagy más naturista vagy alopatikus gyógyszeres kezelések esetében.

A Zeolite Detoxy-Max kutatások eredményeire alapozott termék, olyan összetevőkkel, amelyek szinergikusan hatnak a szervezet méregtelenítése érdekében. Mivel a méreganyagok a vastagbélen keresztül távoznak.

A Zeolite Detoxy-Max használatát Vastagbél tisztító (Colon Cleanser) kíséretében ajánljuk, egy teljes és hatékony méregtelenítés érdekében.

ÖSSZETÉTELE

Klinoptilolit (tisztitott zeolit tufa) 650 mg
Bentonit agyag 150 mg
Ulmus fulva (Szilfa fehér kéreg) 10:01 koncentrált kivonat 50 mg

Használat

A javasolt napi adag: 2 kapszula üres hasra vagy a nutricionista ajánlása szerint.

Figyelem

 • Ajánlott egy nagy pohár vizzel együtt bevenni.
 • Terhesség vagy szoptatás alatt, nutricionistával való egyeztetés nélkül, a használata tilos.

További információk a Zeolit Detoxy-Max termékről

További információk a Zeolit Detoxy-Max összetevőiről

Az agyag már évezredek óta ismert mint szervezet méregtelenítő.  Mivel különböző területeken található, különböző szennyeződésnek van kitéve mint például baktériumoknak, nehézfémeknek, mérgező anyagoknak (toxinoknak).

Ulmus Fulva 10-szeres koncentrátum, amely a fehér szilfa belső kérgéből van kivonva és amely ismert jótékony hatásaiért. Egy olyan tápanyag amely tökéletes lágyitószerként hat  az emésztőrendszer érzékeny vagy begyulladt  nyálkahártyájára. Használható gyomorhurut, gyomorfekély vagy nyombélfekély esetében vagy bélgyúlladás, hasmenés esetekben. A lábadozók gyakran élelmiszerként (élelemként) használják mivel könnyen felszívódik. A hozzáadott Ulmus Fulva szinergikus hatással rendelkezik, azáltal, hogy az eméstőrendszer méregtelenitése után segít kialkítani egy csúszos, lágy réteget amely szükséges a bélfal gyulladásának elkerüléshez. Ezek a gyulladások átalakulhatnak mérgező anyagokká (toxinokká).

A Betonit, amelyet a Zeolit Detoxy-Max-ban használják, egy gyógyszerészetileg tisztítótt agyag, amelyből eltávolították a mérgező elemeket, anyagokat. Az agyag összetétele hasonló  a szervezetünk összetételéhez. Ásványi anyagokat tartalmaz (kálcium, magnézium, szilicium, vas, kálium stb.) amelyek lehetővé teszik a vér tisztítását a mergező anyagoktól.

A szilikát és a kvarc töredékek keveréke az egészség számára, igazi csoda. Úgy néz ki, hogy az aluminuim-szilikát gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek, viszont e mellett a többi elemek méregtelenítő (anti-toxikus) tulajdonságokkal rendelkeznek. Kiegészíti a szervetlen vegyületek összetételének szükségét, lúgosít, szabályozza az emésztést a belek és a gyomor falak méregtelenítése által, serkenti a belső elválasztású mirigyeket és leküzdi a savtúltengést.

Az agyag alapvető tulajdonságai: fertőtlenítő, újra ásványosító, frissitő, méregtelenítő, hegek (sebek) kezelésére, zsíroldó.

A Zeolit mint gyógyászati (terápiás) hatóanyag, több ezer éves hagyománnyal rendelkezik. Ez az ásványi anyag  fontos kezelést jelent az Ayurveda orvoslásban (hagyományos indiai orvoslás), a hagyományos kinai orvoslásban (TCM) és az orosz hagyományos gyógyászatban.

A Zeolit (klinoptilolit) vonzza a pozitív ásványi anyagokat mint például: kálcium, magnézium, kálium, nátrium és vas. Ezeket a pozitív töltésű kationokat helyettesítik a nehézfémek, mint például: kadmium, higany, nikkel és arzén, amelyek majd  a Zeolit segítségével biztonságosan eltávoznak a szervezetből  mivel a Zeolit katalizátorként hat.

Kisebb ionok, mint például a higany és a kadmium mélyen vonzódnak a Zeolit kalitka-szerkezetéhez, azért hogy biztonságosan eltávozzanak a szervezetből. Klinika vizsgálatok, amelyeket önkénteseken végeztek, és amely növekedést mutatott a vizelet kiválasztásban, 1 héten belül 5-7-szeresre növekedett.

A Zeolit-al való méregtelenítéskor ajánlott a nagyon sok folyadék  fogyasztása.

 1. A Zeolit 100%-osan biztonságos és nem mergező (nem-toxikus), bármilyen szinten. Bevevése után, néhány orán belül kezdeményezi a nehézfémek eltávolítását a szervezetből. Zeolittal való kezelés biztonságos a gyerekek számára, felnőttek számára, rákos betegek számára, és a háziállatok számára. A Zeolit-al való kezelés használható legtöbb gyógyszerekkel.
 2. Méregtelenítés által, a Zeolit eltávolítja a méreganyagokat és a nehézfémeket. A mikronizált Zeolit egy tökéletes molekulaszerkezettel rendelkezik amely által rögzíti és eltávolítja a nehézfémeket, anélkül, hogy eltávolítaná az egészséges ásványi anyagokat és ionokat. Sokan arról számoltak be, hogy a mikronizált Zeolit által való méregtelenítés után több energiával, világossággal, vitalitással rendelkeznek, mivel eltávolította a nehézfémeket a szervezetükből.
 3. A Zeolit-al való méregtelenítő kúra segít a szervezetnek kiegyensúlyozni a pH szintjét elérve az egeszséges lugosítást. Akárhányszor a mikronizált Zeolit bekerül a szervezetbe, a szervezet pH értéke megnő és enyhén lugos lesz (pH=7.35 – 7.45) amely pH optimális az emberi  szervezet számára. A Zeolit vonzza majd korlátozza a felesleges protonokat amelyek savtúltengést okoznak és ilyen módon segít sokféle rendellenességek megoldásához, mint például savtúltengésben, kandidózisban ízületi gyulladásokban.
 4. Zeolit-al való méregtelenítés csökkenti a rák kockázatának megjelenését: egyértelmű bizonyíték van arra, hogy az aktív zeolit nemcsak eltávolítja azokat a méreganyagokat amelyek rákot okoznak (75%-ban vagy még több rákos eset a toxinok, mérgező anyagokhoz köthetőek vagy a mérgező anyagok által kiváltot hatásai miadt). Ez nem azt jelenti, hogy a Zeolit kezeli a rákot, hanem egy hasznos étrend-kiegészitő amelynek célja az, hogy beilleszkedjen egy kezelési programba.
 5. Zeolit-al való méregtelenítő kezelés nagyon könnyen használható. A legtöbb méregteneítő termékek nehezen használhatóak és közülük nagyon sokat vérbe kell beadni injekció által vagy beöntés formájában. A Zeolit a sejtek szintjén működik, nincsen íze vagy szaga és nagyon könnyen alkalmazható éhgyomorra, kapszula formájában.

Betegségek, amelyeknél jótékony hatással rendelkezik a Zeolit-al való méregtelenítés:

 • nehézfém mérgezés;
 • rovarírtószer mérgezés;
 • sugárzás betegségek;
 • prosztatarák;
 • bőrrák;
 • adjuváns a tüdőrákban;
 • száj és garat rák;
 • mellrák;
 • hasmenés;
 • bélfertőzések;
 • gyomorhurut;
 • gyomorfekély;
 • immunrendszer gyengeség;
 • meddőség a férfiaknál;
 • köszvény;
 • autizmus;
 • adjuváns virusos hepatits-ben;
 • adjuváns virusos fertőzésekben;

Zeolit alapú termékek által való méregtelenítés a leghatékonyabb módszer a szervezetben található nehézfémek és méreganyagok eltávolítása érdekeben. Zeolit-al való méregtelenítés egy természetes módszer amely világszerte ismert.

Ezek a méregtelenítő kúrák ideálisak a szervezet számára, székrekedés kezelése érdekében, lassú béltranzit problémák megelőzése érdekében. A szervezet méregtelenítése hasznos az által, hogy a test megszabadul 2-3 kg-tól. Továbbá a szervezet méregtelenítése azért ajánlott, hogy segítséget nyújtson azoknak a szerveknek amelyek sokkal többet dolgoznak az emésztésben: a máj, epehólyag, és a vesék. A végbél higiéniája, tisztítása –  amely „a szervezet szemétdombja” – a szervezet méregtelenítés első lépése.

A szervezet méregtelenítése természetes mechanizmusok által történik vagyis a test működésének minden napi  ciklusa által. Szervezetünk, minden nap méreganyagokat küszöből ki magából:  a vastagbélen, a veséken, a tüdőn, a májon, a bőrön keresztül. Az olyan étrend amely túl gazdag zsírokban, husokban, zsíros tejtermékekben, finomított élelmiszerekben, vegyi anyagokban, megakadályozzák a szervezet méregtelenétését.

A Zeolit-al való szervezet méregtelenítése által megértjük azt a folyamatot amely megszünteti, semlegesíti, átalakítja a szervezetben található méreganyagokat. Nehéz emésztés, bélpanaszok, máj problémák, vese problémák, légzési problémák, bőr problémák amelyek jelzik, hogy  a szervezet méregtelenítése hiányos, rossz.

A szervezet méregtelenítése Zeolit-al és a mérgezőanyagok (toxinok)

A szervezet méregtelenítése Zeolit-al, szükségszerű, mivel különböző eredetű méreganyagokkal (toxinokkal) vagyunk körülvéve:

 • Méreganyagok (toxinok) fizikai eredete: éghajlat (klima), sugárzás, fény, elektromágneses mezők – szükségszerűvé teszik a méregtelenítést.
 • Vegyi eredetű mérgező anyagok: a környezetszennyeződése, kozmetikai termékek, rovarírtók, nehézfémek – arra kényszerit  bennünket, hogy kövessünk egy olyan kúrát, diétát amely által szervezetünket rendszeresen méregtelenítjük.
 • Biológiai eredetű mérgező anyagok (toxinok): baktériumok, gombák, vírusok, élelmiszerek, metabolikus hulladékok – egyre nagyobb az igény a szervezet méregtelenítési kúráknak.
 • Pszichés eredetű mérgező anyagok: stressz, a pszihoszomatikus betegségek is olyan feltételek (körülmények) amelyek beszélnek a szervezet méregtelenítéséről.
Figyelem

A szervezetben elraktározott zsírlerakódások méreganyagokat tárolnak. Zeolit kúra által való szervezet méregtelenítése kiküszöböli a mérgező anyagokat. A kiválasztási mechanizmusok (amelyek részt vesznek a szervezet méregtelenítésében) egy darabig tudnak harcolni a káros anygok ellen. Hosszú távon, a szervezet méregtelenítés konkrét intézkedések hiányában, a méreg anyagok felhalmozódnak a szervezetben és befolyásólják az anyagcserét. Csökkent immunitás, ideg problémák, légzési problémák, hormon zavar, izom problémák, ezek mind olyan példák amelyek kimutatják , a méreganyagok felhalmozódását a szervezetben és a méregtelenítő kúrák hiányát.

Miért van szükségünk a szervezet méregtelenítésére Zeolit-al?

Minden nap, sok olyan gyümölcsöt és zöldséget fogyasztunk amelyeket permeteznek vagy gyomírtó szerekkel  öntözik vagy hintík be, amelyek befolyásolják a méregtelenítési mechanizmusokat.  A kenyér, a keksz, az édességek tele vannak E “betüvel” (élelmiszer-adalékanyagokkal) (tartósító szerekkel, fokozó édesítőszerekkel) amelyek hangsúlyozzák a szervezet méregtelenítési kúra szükségességét. A szervezet méregtelenítése Zeolit-al kötelező, mivel olyan hús féléket fogyasztunk amelyek olyan állatokból származnak amelyeket növekedési hormonokkal és antibiotikumokkal kezelnek. A kereskedelemben található legtöbb élelmiszerekben megtalálható a margarin, de rejtett formában, a hal pedig higannyal szennyezett. Mivel, szervezetünkbe méregező anyagokat viszünk be annélkül, hogy észre vegyük annál inkább szükséges válik a szervezet méregtelenítése  Zeolit-al. Mivel aluminium edényekben főzünk, az ívóvíz aluminiumot, gyomírtó szereket, egyébb vegyi anyagokat és nehézfémeket tartalmaz. A gyógyszerek, influenza elleni oltóanyagok sok mérgezőanyagokat tartalmaznak. Mindez a méregtelenítést kötelezővé teszi a modern ember számára. Kozmetikumokat, testápoló termékeket, tisztíószereket használunk amelyek tele vannak mérgező anyagokkal.

Minden nap belélegezzük az ipari gázokat, higany tartalmú füstgázokat, antimon-t, arzént, kadmiumot. A fogászati amalgam tömések higanyt tartalmaznak, amelyek fejfájást, nyugtalanságot okozhat. Ilyen körülmények között több mint szükséges a szervezet méregtelenítése. A szervezet is termel méreganyagokat (toxinokat) (szabad gyököket) sejt hulladékokat.

Ezek a méreganyagok a szervezetben található élelmiszerek lebomlásából származnak. Ha a méreganyagok feleslegesen jelen vannak a szervezetbe méregként hatnak a szervekre, szövetekre és a szervezetből többet nem lehet eltávolítani őket.

Ezért kötelező a rendszeres méregtelenítő kúra Zolit-al.

Mikor van szükség méregtelenítésre?

Szervezetünk jeleket küld, amely által rájövünk, hogy a méregtelenítés elengedhetetlen szervezetünk számára.  Akkor tartsanak méregtelenítő kúrát Zeolit-al amikor: indokolatlan fáradtságot tetszenek érezni, csökkent az élet energiájuk, még akkor is ha eleget pihenünk vagy ha jól táplálékozunk. Álmosság, a reggeli nehéz ébredés, ezek mind olyan jelek amelyek jelzik a szervezet méregtelenítésének szükségességét.  A depressziós hangulat, szorongás, idegesség, koncentrácíó hiánya ezek mind a kötelező méregtelenítésről beszélnek. Azoknak a személyeknek is  ajánlott a szervezet méregtelenítése akiknek kellemetlen a leheletük és nyelvüken néhány fehér lerakódás található.

Sóvárgás az édességek után, a sült vagy fűszerezett ételek után, ez mind annak a jele, hogy a szervezetben mérgező anyagok találhatóak és hogy nagyon szükséges a szervezet méregtelenítése. Tessék követni egy méregtelenítési kúrát Zeolit-al ha gyakran emésztési problémakban szenvednek ha gyakran előfordul a hányinger vagy a hányás.

Zeolit-al való méregtelenítő kúra ajanlott néhány krónikus betegségekben is: pattanások (akne), aranyér, pszoriázis, székrekedés, cukorbetegség, reuma, ízületi gyulladás, rák. A szervezet méregtelenítése akkor szükséges ha túlsúlyos vagy ha hajlamos az elhízásra. Most kezdje el a méregtelenítő kúrát! Minden felsorolt esetben tessék használni a Zeolit-ot a szervezet méregtelenítése érdekében.

A mérgezés kellemetlen hatásai a következők: lassú béltranzit (az élelmiszerek lassú áthaladása a bélrendszeren keresztűl), székrekedés, hányás, hányinger, emésztési zavarok, pattanások, túlsúly. Ezeket mind el lehet távolítani Zeolit-al, a szervezet méregtelenítőjével.

Forrás: Wikipedia

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.