Vital-3 – Omega 3-6-9 összetevő

0 hozzászólás
0 out of 5

21.00 

Leírás

Számos klinikai vizsgálat és kutatás egyértelműen bizonyítja, hogy a létfontosságú zsírsavak pozitív hozadékokkal bírnak: a trigliceridek (a koleszterin összetevője), a szív, az agy, a cukorbetegség, a depresszió, az artritisz, az allergiás megbetegedések, a vérkeringés, a pajzsmirigy, a bőr és a szervezet egyéb szintjein.

A halolajok tartalmaznak többszörösen telítetlen, Omega 3 zsírsavakkal, amely közül a legfontosabbak a EPA sav (Eicosapentaenoic) és a DHA sav (Docosahexaenoic), mindkettő a prosztaglandinok szintézisében tölt be fontos szerepet, amelyek számos biológiai folyamatban vesznek részt.

A prosztaglandinok nemcsak az immunrendszer válaszreakcióiban, hanem a szívrendszer működésében is fontos szerepet játszanak, mivel a fájdalmas gyulladásokért felelősek.

Mivel a halolajakban található többszörösen telítetlen zsírsavak növelik a prosztaglandinok szintézisét, gyulladáscsökkentő hatással is bírnak, ennek köszönhetően a reumatikus kezelésekre is javasolják. Pár hónapos halolaj kezelés után a reggeli jelentkező fájdalmak biztosan megszűnnek.

Az E.P.A fontos a szívbetegségek megelőzése szempontjából, mivel csökkenti a trigliceridek szintjét, a D.H.A. pedig a agy funkcióinak és általában az idegrendszer egészséges működése szempontjából elengedhetetlen.

Mind a halolajból, mind a növényekből származó Omega 3, 6 és 9 zsírsavak többoldalú szinergikus aktivitást biztosítanak a szervezetben történő gyors felszívódás által.

ÖSSZETÉTELE

Borago olja (nemhidrogénezett) 400 mg
Halolaj 400 mg
Len olaj (hideg préselésű) 400 mg
A következő Omega zsírsavakat tartalmazza:
Linolénsav (GLA)/Omega 6 76 mg
Linolénsav (ALA)/Omega 3 212 mg
Eikozapentaénsav (EPA)/Omega 3 72 mg
Decosahexaeonic sav (DHA)/Omega 3 48 mg
Linolénsav (LA)/Omega 6 176 mg
Olaj sav (OA)/Omega 9 154 mg

Használat

Az ajánlott adagolás: naponta 1-3 gélkapszula, étkezés előtt vagy az orvos utasításai szerint.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.