TNT Tribulus Terestris

0 hozzászólás
0 out of 5

34.00 

Leírás

Tribulus Terrestris a tesztoszteron természetes serkentője, mely növeli a szabad tesztoszteronok számát a luteinizált hormonok (LH) serkentése által. Az LH szintjének növekedése természetes módon serkenti a tesztoszteron termelést. A luteinizált hormon szoros összeköttetésben áll a nemi vággyal. A férfiak többsége ilyenkor nagyobb szexuális vágyat érez és hosszabb ideig marad aktiv. A nők úgyszintjén erősebb szexuális vágyat és kielégülést élnek meg ilyenkor.

Ennek köszönhetően a Tribulust már az ókorban használták szexuális problémák kezelésére, mint például: a nemzőképesség, a spermatozoidák számának és a szexuális teljesítmény növelése érdekében. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a Tribulus termék egy (1) hónapi alkalmazása után, optimális mennyiségben, jelentősen növeli a spermatozoidák számát és mobilitását.

Kinek van rá szüksége

A termék ajánlott szexuális problémák, csökkent nemi étvágy és meddőség esetén. Ajánlott azoknak a személyeknek akik intenziv fizikai erőfeszitésben részesülnek, alacsony az energiaszintjük, meddőségben szenvedő férfikanak is. Reggeli alkalmazása következtében megnövekedik a szervezet egész napon át rendelkezésére álló energiaszintje. Abban az esetben ha alkalmazását testedzés kíséri, hozzájárul a zsírok égetéséhez, így a súlyvesztéshez és az izmok feszességéhez is.

ÖSSZETÉTELE

Összetétel / kapszula:

5:1 száraz kivonat Tribulus gyümölcséből 250 mg
Por, rizs magjából (terhelési hatóanyag)
Magnézium sztearát (összesülési hatóanyag)
Kapszula (pullulan) / hipromellóz

Nem tartalmaz: tejet, tojást, mesterséges tartósítószereket, színezéket, mesterséges édesítőszereket, élesztőt, búzát, glutént, kukoricát.

Használat

Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 2 kapszula naponta 3-szor, egy nagy pohár vizzel.

Figyelmeztetések:

  • Forduljon kezelőorvosához, mielőtt a terméket hosszabb ideig szeretné használni.
  • Használata előtt, kérje ki orvosa véleményét, ha más orvoságot is használ!
  • Sportolók számára a termék használata tilos!
  • Forduljon kezelőorvosához ha a tünetek tartósan fennállnak vagy romlanak.
  • Terhesség vagy szoptatás alatt ne használják a terméket!
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.