Tiszta lecitin – memóriára és keringésre

0 hozzászólás
0 out of 5

18.00 

Leírás

A természetes bio formában fellelhető foszfolipid tartalmának köszönhetően az Organika e terméke egy premium minőségű étrendkiegészítő, amelyet kiváló minőségű, kimondottan csak az Amerikai Iowa-i Egyetemen és felvigyázása mellett termeszetettek.

A Lecitin-ben található foszfolipidek (főleg a kolin), hasonlóan az Inozin-hez létfontosságú elemek az agy egészséges működése, így a memória szempontjából is. Ennek köszönhetően intenzív intellektuális tevékenységet végző idősödő embereknek, egyetemistáknak és diákoknak ajánlott.

A Lecitin viszont nem csak az agy működése szempontjából fontos. A foszfolipidek közreműködnek a zsírsavak anyagcseréjében, ennek következtében a lecithin hatékonyan járul hozzá a magas koleszterinszint kezeléséhez, ugyanakkor az értisztító tulajdonságainak köszönhetően alkalmas a szív és érrednszeri betegségek kezelésére is.

Rendszeres alkalmazás esetén, a lecitin segít az izületi fájdalmak megszűntetésében is.

ÖSSZETÉTELE

Nem-GMO szójából nyert tiszta lecitin kivonat 1200 mg

Használat

A napi javasolt adag: 1-3 gélkapszula.

További, szív- és érrendszeri betegségek kezelésére ajánlott termékek:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.