• 100% tiszta C vitamin - oldódó kristályok
  • 100% tiszta C vitamin - oldódó kristályok

Tiszta C vitamin – oldódó kristályok

0 hozzászólás
0 out of 5

30.00 

Leírás

A C vitamin egy antioxidáns, ugyanakkor nélkülözhetetlen a kollagén, szervezetben való szintetizálása érdekében.  A kollagén erősíti a porcok, a szövetek, a bőr és érrendszeri áramkör falainak rugalmasságát. A C vitamin erősíti az immunrendszert.  A C vitamin segíti a kálcium felszívódását, így hozzá járul a csontok és fogak egészségéhez. A bioflavonoidok növelik az antioxidáns hatását és hozzájárul a perifériás keringési rendszer erősítéséhez.

A C vitamin az egyik leghatásosabb és legszükségesebb vitamin. Nagy mennyiségben, 6-12 g/nap, vagy akár 20 g/nap adagban is használják alternatív rák elleni kezelések esetén, nagy mennyiségü Reishi (Ganoderma Lucidum) gomba adagokkal együtt: Reishi szabványos 30% poliszacharid (Reishi 5000).

Az ajánlott napi adag egészséges emberek számára: 1,5 – 2 gram (1.500 mg – 2.000 mg).

Kristályos formában könnyebben fogyasztható mivel 100%-an, könnyen oldódik és akár gyümölcslevekhez, teákhoz levesekhez (citromsó helyett ) is hozzá lehet keverni.

A por tablettává való préselésekor adalékanyagokat is tesznek a porhoz. Miközben ha por formájában  használjuk, szervezetünkbe 100%-os  tiszta C vitamint viszünk be.

ÖSSZETÉTELE

Gyógyászati összetevők:

C vitamin – aszkorbin sav – kristályos 84,29%
Bioflavonoidok citrusfélékből (Citrus sp.) 6,02%

Nem gyógyszeres összetevők/doboz:

Nátrium – bikarbonát – savasság javító 9,03%
Természetes izesités keserű narancshéjból (Citrus aurantium) 0,66%

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, glutént, búzát, kukoricát, szóját, élesztőt, diót, mesterséges édesítőszereket, mesterséges színezéket vagy aromákat.

Használat

Ajánlott adagolás

Az ajánlott adagolás (felnőttek számára, beleértve a terhes vagy szoptató nőket is): ¼ teáskanálal (kb. 1000 mg), 1250% VNR*

Az ajánlott adagolás gyerekek és serdülők számára (10-18 év): ¼ teáskanálal ( kb. 1000 mg), 1250% VNR*

VNR – táplákozási referenciaértékek az E.U. rendelet szerint, száma 1169/2011

Ajánlások/figyelmeztetések

  • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot!
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.