Elkelt
  • Thymus+
  • Thymus+

Thymus+

0 hozzászólás
0 out of 5

17.00 

Nincs készleten

LEIRÁS

A timusz (csecsemőmirigy), a nyirokrendszer fő szerve, amely a mellkas fölött helyezkedik el.  A csecsemőmirigy fő funkciója, hogy serkentse, támogasa az immunrendszer bizonyos sejtjeinek kialakulását, ugynevezett T-Limfociták, amelyek védelmet nyújtanak a gyulladást okozó idegen vírusoktól, baktériumoktól. A T-Limfociták védik a szervezetet és ellenőrzés alatt tartják  a rákos sejteket.

A “naiv, ártatlan” limfociták az össejtekből származnak, amit a gerincvelő állit elő (generál). Miután a csecsemőmirigybe érkeznek , a nyirokrendszeren keresztül , ezek a limfociták serkentődnek (aktiválodnak) a Timozin hormon segítségével és aktív T-Limfocitáká alakulnak át.

A csecsemőmirigy nagyon aktív a megszületéstől a serdülő korig. Serdüló kór után kezd elsorvadni, körülbelül 3%-ot évente. Ahogy öregszünk, bár a gerincvelő továbbra is termeli  a “naiv, ártatlan” limfocitákat, de mivel a csecsemőmirigy csökken, sokkal kevesebb T-Limfocitákat termel és az immunrendszer legyengüléséhez vezet.

A legújjabb tanulmányok azt mutatják, hogy a Timozin hormonnak más funkciói is vannak, az–az serkenti a sejtek regenerálodását az artériális falakban, amelyek érelmeszesedettek (arteroscelrosis-osak). Ugyanakkor, a Timozin serkenti a szív sejtek vándorlását és a szív javitását. Ez különösen fontos, nemcsak a szív betegségek megelőzésében, hanem a szívroham (infarktus) által okozot károk kezelésében, javittásában.

A csecsemőmirigy hidro kivonata, biztosítja a Timozin megfelelő bevitelét, ami szükséges a limfociták serkentésére, növekedésére, amelyeknek közvetlen hatásuk van az immunrendszerre valamint szükségesek a szív sejtek védelmezésére.

A König-től a THYMUS+ termék, a csecsemőmirigy kivonat mellett, még tartalmazza a Hydrastis canadensis (Goldenseal=aranygyökér) növényt és a D3 vitamint, amelyek szükségesek az immunrendszer serkentésére, ösztönzésére.

ÖSSZETÉTELE

Alkatórészek / kapszula: VNR*
Vizes kivonat, állati eredetű csecsemőmirigy kivonat (Bos taurus) 140 mg
Hydrastis canadensis gyökér pór 100 mg
Kapszula: zselatin 61 mg
Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz 25 mg
Összesülési hatóanyag (adalékanyag): növényi magnézium sztearát 5 mg
D3 Vitamin (0.5%-os kolekalciferol), lanolin júhgyapjúból a dikalcium-foszfát által 50 mcg

*Táplálkozási referenciaértékek – 1169/2011 / (EU) rendelet szerint.

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

HASZNÁLATA

Ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 1 kapszula, 2-szer egy nap (inkább üres gyomorra).

Figyelem

  • Használata előtt forduljon orvosához ha átültetési (transzplant) műtéten ment keresztül vagy immunoszupressziv gyógyszerekt használ.
  • Ha ezt a terméket szeretné használni, forduljon orvosához, ha terhesség vagy szopatatás idő alatt van.
  • Forduljon orvoshoz ha immunrendszer erősitőket használ.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.