Sold Out

Taurine 1000

0 hozzászólás
0 out of 5

28.00 

Nincs készleten

Leírás

A Taurin egy speciális aminósav, amely úgy működik mint egy pH puffer tompitó a sziv, a vázizom és a központi idegrendszer szintjén.

A legújabb kutatások kimutatták, hogy a Taurinnal való kiegészités jótékony hatással bir a szívritmus szabályozásában a következő esetekben: erős szívdobogás, valamint tachycardia.

Az L-Taurin egyik legismertebb szerepe, hogy részt vesz a mák szintjén a Taurin termelésében, amely jelen van az epesavban. Ezek a savak, nélkülözhetetlenek a zsir felszivódásában. A Taurin az epe egyik alapanyaga, amely “szappanként” hat és amely segiti a szervezetet a zsirók és a zsirban oldodó vitaminok lebontásában. Az epe, felelős a szevezetben található koleszterinszint ellenőrzésében.

A legújabb vizsgálatok kimutatták, hogy a Taurin fontos szerepet játszik az izmok és az idegek közötti kölcsönhatásban is.

A legújabb klinikai vizsgálatok bebizonyitották, hogy a Taurin jótékony hatással van a szivelégtelenségre és a cukorbetegségre. A Taurin javitja a cukor felhasználását, növeli az inzulin hatását és az inzulin használatakor csökkenti az inzulin ellenhatásait. A kor előrehaladásával, a Taurin hiánya súlyosbithatja a szenilis demenciát.

A Taurin hiánya a kövekező rendelleneségeket okozhatja:

 • epilepszia;
 • szorongás;
 • hiperaktivitás;
 • csökkent agyműködés;
 • szivritmuszavar;
 • gyors szivdobogás.

Az L-Taurin kis mennyiségben található meg a modern élelmiszerekben és éppen ezért ajánlott a Taurin szintjének kiegészitése. A Taurin hiánya vegetáriánusoknál észlelhető leginkább. A Taurin gyakran megtalálható energia italokban (Energy Drink).

ÖSSZETÉTELE

Összetétel / kapszula:

Taurin 1000 mg
Zselatin – kapszula 125 mg
Magnézium sztearát (terhelési hatóanyag) 5 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát, glutént, élesztőt.

Használat

Az ajánlott napi adagolás (csak felnőttek számára): 1 kapszula.

Figyelmeztetések:

 • Használata nem ajánlott azoknak a személyeknek, akik mentális / pszihés betegségekben szenvednek (pl. bipoláris rendelleneségekben)! Ha egyidejűleg van alkalmazva pszichoaktiv gyógyszerekkel, kölcsönhatásba léphetnek!
 • A terméket nem szabad használni terhesség vagy szoptatás idő alatt!
 • Nagyon óvatosan használják azon személyek akik szivelégtelenségben szenvednek!
 • A termék használata előtt keresse fel kezelőorvosát, ha gyógyszeres kezelést is alkalmaz!
 • Az étrend-kiegészitők nem helyettesitik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.