• Organikus germanium 132 fitoszterolokkal és béta-glükánokkal
  • Organikus germanium 132 fitoszterolokkal és béta-glükánokkal

Szerves germanium 132 fitoszterolokkal és béta-glükánnal

0 hozzászólás
0 out of 5

59.00 

LEIRÁS

20 évvel ezelőt a Japán Tokai Sangyo cég találta fel ezt a technológiát, hogy szerves GE-132 germániumot nyerjen, mely terméket most, ezen módszer szerint gyártják, úgy Japánban mint az Egyesült Államokban.

A szerves GE-132 germániumról azt mondják, hogy az élet kulcsa. Serkenti a szervezetet, hogy természetes interferon módon termeljen és elősegíti az NK sejtek és a makrofágok megszokszorodássát 300%-al, ezek pedig megtámadják a rákos sejteket, úgy terápiás, mint megelőző célal. A GE-132 egy oxigén hordozó, amely serkenti az oxigénálást és a méregtlenítést a sejtek szintjén.

A fő funkciói a szerves germániumnak a következők:

Biztosítja a szabad elektronokat és azért úgy van minősítve mint az antioxidánsok “édesanyja”.

Semlegesíti a pozitív töltéseket, miközben átalakítja a méregeket a vízben. Meg kell jegyezni azt, hogy a mérgek a az élelmiszereből születnek, azért mert egy része ezeknek nincs megemésztve (emésztési rendeleneségek) és úgy maradnak, mint sejtanyagok “nem elégetve”. Ismert az, hogy a szervezet “égessen”, oxigén használódik fel, amelyet a szervezet a sejtekből vonja ki, megfosztva őket, ami szigorúan szükséges élet elem. A Germánium „elégeti” ezeket az élelmiszer hulladékokat, elektronokat adományoz és így megtakarítja a sejt oxigénjét. Ez a folyamat annyira alapvető az egészséges szövetek helyreállításának és fenntartásának, hogy azt lehet mondani, hogy ez az “elektronikai technológia” az egyetlen erős orvosság bármilyen betegségre.

Megerősíti az immunrendszert

Meggazdagítja a szervezetet oxigénnel (az oxigénhiány a kulcsfontosságú tényező az egészségi állapotban, a rák vagy a gyulladásos folyamatok kezdeményezésénél áll).

Egy elsődleges segítség az öregedés ellen. A GE-132 talán a leghatékonyabb méregtelenítő az egész közül, amelyek léteznek.

A szerves Germánium használata a rák terápiában nagyon alaposan tanulmányozva volt Ázsiai Japán doktor által.

A mechanizmus, amely ennek a terápiának az alapján áll, az a sejtek oxigenálása és a mérgező anyagok eltávolítása a szerves Germánium segítségével.

A szerves germánium ajánlott a rák terápiás kezelésében, mint kiegészítő, társítva más speciális apoptózist indukáló termékekkel (a rákos sejtek meghalása). Szinergikusan hat az AHCC, I-3-K (Indole-3-Karbinol) és Super Immune. Jól társítva hat a terápiás gombákkal REISHI 5000 (Ganoderma) amelyet fokozza (1 germánium kapszula/nap) es a C vitamin.

A könig szerves germánium ge-132 egyesíti a tiszta szerves germániumot (Germanium Sesquioxide), két erős immunmodulátorral, a fitoszterol-al (amely 40% béta-szitoszterolt tartalmaz) és béta-glükánnal 1.3/1.6, így egy többerejű szingergikus formulációt gyárt, amely egyedi a piacon.

ÖSSZETÉTELE

Hidroalkohol kivonat sör élesztőből (50 mg béta 1.3 D glükán/béta 1.6 D glikán) 70,2 mg
100:1 alkoholos Ganoderma tsugae kivonat (500 mg Bis (2 carbocimethyl germanium sesquioxide)) 51,9 mg
Alkohol kivonat szója magokból/Glycine hispida (22.3 mg beta- siterol-al) 50 mg
Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz 95 mg
Kapszula: zselatin 60 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, kukoricát.

HASZNÁLATA

A javasolt adagolás: 1-2 kapszula/nap vagy a kezelő orvos tanácsai szerint.

Figyelem

  • Forduljon kezelő orvosához ha terhesség vagy szoptatás ideje alatt  van és szeretné használni ezt a terméket, vagy ha autoimmun betegségekben szenved.
  • Szójára allergiás személyeknek, nem ajánlott.
  • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot.

Kapcsolódó termékek:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.