Kosár “B vitamin komplex forte lipotróp faktorokkal” a kosárba helyezve

Szibériai tigris Ginseng – stresszre, impotenciára, meddőségre

0 hozzászólás
0 out of 5

18.00 

Leírás

Jólismert adaptogénként, igen hatékony nemcsak a mentális, hanem a fizikai energiák serkentésében. A Szibériai tigris ginseng egy elismert általános tonik, amely immunrendszer serkentő, antioxidáns és tonifikáló. Növeli az intelektuális és a fizikai teherbíróképességet, serkenti a szexuális vágyat, ugyanakkor kezeli a nők esetében a meddőséget. Szabályozza a vérnyomást és a vércukorszintet, csökkenti a magas koleszterinszintet és védi a májat.

Jelentősen hatékony a túlterhelés, a stessz, a krónikus fáradtság, a neuraszténia, a depresszió, a lábadozás és a túlzott erőkifejtést követő regenerálódási folyamatok esetén valamint a nők meddőségének és a fériak szexulis funkcióinak a kezelésében.

A Szibériai tigris ginseng felhasználásának leghíresebb esetei:az orosz atléták teljesítőképességét növelték a szibériai ginseng segítségével, a moszkvai Olimpiára majd az űrhajósokat készítették fel, a hosszú űrutazásokra. A szibériai ginseng egy hatékony tonik, amely megerősíti a szervezetet , megakadályozza a munkabíróképesség és a koncentrációképesség csökkenési tendenciáit, ugyanakkor igen hatásos a lábadozási periódusokban.

A Szibériai tigris ginseng kivonatot, a különböző neurózisban szenvedő betegeknek ajánlják. Növeli a mentális képességeket, csökkenti a fáradást fizikai erőkifejtés esetén, javítja a látást és a hallást.

Ugyanakkor megfigyelték, hogy javítja a kedélyállapotot és csökkenti a vér koleszterin- és a beta-lipoprotein szintjét az aszteroszklerózisban szenvedő betegek esetében, ahol a betegség a koronaereket támadja meg.

A készítmény jó hatással volt a szív és érrendszeri panaszokkal küszködő betegekre, így a reumás karditiszt is. Nem javasolt magas vérnyomással rendelkező betegek számára. A kínai gyógyászatban a Szibériai tigris ginseng az alvászavarok és az álmatlanság gyógyítására használták. Javítja a memóriát, a koncentrációs képességet, csökkenti a stresszt és hosszú életet biztosít.

ÖSSZETÉTELE

Összetétel/kapszula (739 mg)

Szibériai ginszeng gyökér-por (Eleutherococcus senticosus) 600 mg
mikrokristályos cellulóz 165 mg
arab akác íny 15 mg
kroszkarmellóz- nátrium 25 mg
magnézium sztearát 19 mg
szilícium dioxid 10 mg
sztearinsav 5 mg

Nem tartalmaz: tejtermékeket, tojást, mesterséges tartósítószereket, szinezékeket, erjesztőt, mesterséges édesítőket, búzát, szóját, glutént vagy kukoricát.

Használat

A javasolt napi adag: 1-2 kapszula.

További, a Ginseng családjába tartozó termékek:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.