• Synfolate - szinergikus folsav
  • Synfolate - szinergikus folsav

  Synfolate – szinergikus folsav

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  21.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A folsav jótékony hatásai

  A folsav egy elengedhetetlen vitamin a terhesség kialakulásához. A folsav a B vitaminok családjába tartozik és hozzájárul az agy és a gyermek gerincvelőjének súlyos veleszületett rendellenességeinek hasonlóan a szív és a nyúlszáj kialakulásának a megelőzéséhez.

  A folsav a fogantatás pillanatától szükségessé válik a szervezet számára, ezért nagyon fontos, hogy minden nő, aki gyereket tervez már a fogantatást megelőző hónapokban elegendő folsavat vigyen a szervezetébe. Az egyik legbiztosabb útja annak, hogy elegendő folsavat vigyünk a szervezetünkbe az, hogy multivitamint szedünk. A folsav a szülést követően is jó hatással van a nők szervezetére, mivel növeli a tejtermelést és védelmet nyúj a bélférgek és az élelmiszerekben található toxikus anyagok ellen.

  A folsav (B9 vitamin) megvéd az infartus és más szívbetegségek ellen, mivel csökkenti a vér homocisztein szintjét, amely összefüggésbe hozható a szívbetegségekkel valamint az érrendszeri betegségek magas kockázatával. Serkenti a vörösvértestek és a leukociták termelését, vagyis felfrissíti a vért és az immunrendszert

  A folsav hozzájárul a szépségünk megtartásához is – a bőrnek egy egészséges megjelenést kölcsönöz és semlegesíti az elszíneződött foltokat, más a B vitaminok családjába tartozó vitaminokkal társítva késlelteti a haj őszülését, ugyanakkor megelőzi a vérszegénységet.

  A folsav B12 vitaminnal és C vitaminnal való társítása megnöveli ennek jótékony hatását, amit a keringési rendszerre gyakorol a vér homocisztein szintjének a csökkentése által, amely a vér sűrűségének rendellenes növelője

  A termék még két olyan fontos összetevőt tartalmaz, amelyek növelik hatékonyságát: rizsből készült protein koncentrátumot és Saccharomycetes cervisiae kivonatot.

  ÖSSZETÉTELE

  Tiszta Folsav1000 mcg
  B-12 vitamin (metilcobalamin)100 mcg
  C vitamin50 mg
  Rizsből nyert protein koncentrátum175 mg
  Saccharomycetes cervisiae kivonat50 mg

  Használat

  A javasolt napi adagolás: 1 kapszula naponta a főétkezések között.

  Ajánlás

  • Leukoplakia esetén: ajánlott erősebb kezelések használata, legalább 5 mg (5 kapszula), napi 3-szor.

  Referenciák

  További, a nők egészségét elősegitő termékek:

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.