• Synfolate - szinergikus folsav
  • Synfolate - szinergikus folsav

Synfolate – szinergikus folsav

0 hozzászólás
0 out of 5

21.00 

Leírás

A folsav jótékony hatásai

A folsav egy elengedhetetlen vitamin a terhesség kialakulásához. A folsav a B vitaminok családjába tartozik és hozzájárul az agy és a gyermek gerincvelőjének súlyos veleszületett rendellenességeinek hasonlóan a szív és a nyúlszáj kialakulásának a megelőzéséhez.

A folsav a fogantatás pillanatától szükségessé válik a szervezet számára, ezért nagyon fontos, hogy minden nő, aki gyereket tervez már a fogantatást megelőző hónapokban elegendő folsavat vigyen a szervezetébe. Az egyik legbiztosabb útja annak, hogy elegendő folsavat vigyünk a szervezetünkbe az, hogy multivitamint szedünk. A folsav a szülést követően is jó hatással van a nők szervezetére, mivel növeli a tejtermelést és védelmet nyúj a bélférgek és az élelmiszerekben található toxikus anyagok ellen.

A folsav (B9 vitamin) megvéd az infartus és más szívbetegségek ellen, mivel csökkenti a vér homocisztein szintjét, amely összefüggésbe hozható a szívbetegségekkel valamint az érrendszeri betegségek magas kockázatával. Serkenti a vörösvértestek és a leukociták termelését, vagyis felfrissíti a vért és az immunrendszert

A folsav hozzájárul a szépségünk megtartásához is – a bőrnek egy egészséges megjelenést kölcsönöz és semlegesíti az elszíneződött foltokat, más a B vitaminok családjába tartozó vitaminokkal társítva késlelteti a haj őszülését, ugyanakkor megelőzi a vérszegénységet.

A folsav B12 vitaminnal és C vitaminnal való társítása megnöveli ennek jótékony hatását, amit a keringési rendszerre gyakorol a vér homocisztein szintjének a csökkentése által, amely a vér sűrűségének rendellenes növelője

A termék még két olyan fontos összetevőt tartalmaz, amelyek növelik hatékonyságát: rizsből készült protein koncentrátumot és Saccharomycetes cervisiae kivonatot.

ÖSSZETÉTELE

Tiszta Folsav 1000 mcg
B-12 vitamin (metilcobalamin) 100 mcg
C vitamin 50 mg
Rizsből nyert protein koncentrátum 175 mg
Saccharomycetes cervisiae kivonat 50 mg

Használat

A javasolt napi adagolás: 1 kapszula naponta a főétkezések között.

Ajánlás

  • Leukoplakia esetén: ajánlott erősebb kezelések használata, legalább 5 mg (5 kapszula), napi 3-szor.

Referenciák

További, a nők egészségét elősegitő termékek:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.