Super Immune Ultra

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  27.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A Super Immune ajánlott a következő problémák ellen:

  • influenza;
  • megfázás;
  • láz;
  • fertőzések;
  • rák;
  • immunhiány;
  • autoimmun betegség;
  • prosztata-hipertrófia
  • reumatoid artritisz;
  • allergia;
  • asztma;
  • izületi gyulladás;
  • krónikus fáradtság;
  • fibromyalgia;
  • B és C típusú hepatitis;
  • sclerosis multiplex;
  • herpesz;
  • magas koleszterinszint;
  • stressz;
  • pajzsmirigy rendellenességek;
  • emésztési zavarok;
  • cukorbetegség;
  • érelmeszesedés.

  A Super Immune Ultra egy ortomolekuláris formula, amely a legfrissebb tudományos ismeretek által az immunológia területén, jelentősen javult.

  Hippophae rhamnoides L. (subsp. sinensis)

  Egy ázsiai keresztmetszetű növény alfaja, amely kinai fehér homoktövis néven is ismert. Ez egy olyan növény, amely hasonlit az európai hömoktövishez, viszont más alapvető fitonutriens tartalommal rendelkezik.

  A „sinensis” változat legmagasabb terápiás hatással bír és Ázsiában 2500-4300 m magasságban termesztik. Ez a növényváltozat béta-szitoszterol-béta-D-glükozidokat tartalmaz, egy béta-szitoszterol aglikon. Tudományosan kimutatták, hogy a béta-szitoszterol: Beta-szitoszterol-béta-D-glükozid 100:1 arányú ortomolekuláris kombinációja igen erős immúnerősitő hatással bír (Ref. 1 ,2, 3). A gyümölcs héja,  szintén gazdag immúnerősitő hatású flavonanyagokat tartalmaz (quercetin-t, kaempferol-t, myricetin-t és isorhamnetin-t) (Ref 4).

  Fitoszterolok

  Kutatások kimutatták, hogy a 100:1 Szterolok és Szterolinok kombinációja jelentősen növelik a gyilkos sejtek működését, amelyek megtámadják, megsemmisítik és eltávolítják a szervezetből az enyhe és előrehaladott stádiumban lévő rákos sejteket is. Ugyanakkor megnövelik az immunrendszer összetevőinek számát is, mint pl. a T sejtekét, Interleukin-2-t valamint a gamma-glikoproteineket. Számos esetben észlelték a rákos betegség fejlődésének megtorpanását, valamint teljes gyógyulást, a rákos sejtek megsemmisülése által. Hozzájárul a kemoterápiás kezelés mellékhatásos tüneteinek megszűntetéséhez. A leginkább, bioaktív szterin a béta-szitoszterol, amelynek legalább 40%-os koncentrációban kell jelen legyen. Béta-szitoszterol kombinációja béta-szitoszterol-béta-D-glükozidal, Hippophae rhamnoides L.  (subsp. sinensis)-ből biztosítja az immunmoduláló hatás nagy részét.

  AMLA

  AMLA (Phyllanthus emblica) a legújabb felfedezés. Az emblika kivonat számos kutatás vizsgálati alanya volt, amelyek kimutatták, hogy igen hatékony a következő esetekben: autoimmun betegségek, rák, cukorbetegség, májbetegségek, szív és érrendszeri betegségek (autoimmun alapú), gyomorfekély és más olyan betegségek, mint a Rheumatoid arthritis és a csontritkulás.

  Az AMLA növeli az immunrendszer válaszreakció képességét az olyan bakteriális betegségekre, mint az E. Coli és a Klebsiela. Az AMLA hatékonynak bizonyult ugyanakkor az oszteoklaszterek számának csökkentésében is, amelyek a csontritkulás fő okozói. Az AMLA szinergikusan hat fitoszterolinokkal a koleszterinszint szabályozásában.

  A szterolok és szterolinok az AMLA-val együtt hatékonyak olyan betegségek kezelésében, amelyek az NK sejtek működését gátolják: krónikus fáradtság, vírusos hepatitisz (B és C) valamint az olyan autoimmun betegségek, mint például a szklerózis multiplex. A legújabb kutatások azt mutatják, hogy szükséges a D3 vitamin és a cink napi használata az immunrendszer támogatása érdekében. Mivel azonban a cink rézhiányhoz vezethet (amely szükséges a vörösvérsejtek képződéséhez), minden általános összetételnek egy megfelelő réz mennyiséget is kell tartalmazzon.

  Influenza időszakban, a Super Immune Ultra, ha társitva van egy Glutation elősegitővel valamint a Hepatothione termékkel és esetleg  az Astragalus 9000-el olyan hatással bír, mint egy széles hatókörű influenza elleni oltás, mely segítségével az immunrendszer képessé válik az özönlő vírusok és baktériumok elpusztítására.

  Rheumatoid arthritis egy autoimmun betegség (az immunrendszer megtámadja az izületeket) és ennek ellenére a klasszikus orvostudomány úgy kezeli, mint az artrózist. Nem csak a fájdalmat okozó gyulladás megszüntetése fontos (ezt könnyen elérhetjük a Serra Plus használata által), hanem az immunrendszer szabályozása is. Ebben az esetben a Super Immune Ultra alkalmazása a legmegfelelőbb terápia.

  A szív- és érrendszeri betegségeket gyulladások okozzák. Az immunrendszer minden alkalommal működésbe kezd, amikor a szervezetben gyulladás keletkezik, viszont abban az esetben ha ennek válaszreakciója túl erős, több rosszat tesz, mint jót, hiszen megtámadja a vérerek falát, növeli a koleszterinszintet és ennek a vérfalakra történő lerakódását. A Super Immune Ultra szabályozza ezt a folyamatot, ezért egy igen fontos hatóanyag, amely segit  az ateroszklerózis kezelésében valamint a jó és a rossz koleszterinszint egyensúlyának a beállításában.

  Rákos betegség esetén a kemoterápia és a sugárkezelések rossz következményekkel bírnak az immunrendszerre. A Super Immune Ultra használata segít helyreállitani az immunrendszert, a kemoterápiás és sugárkezelés előtt és utáni időszakban, ugyanakkor növeli a kemoterápia és a sugárkezelés hatékonyságát.

  ÖSSZETÉTELE

  Por homoktövis gyümölcséből (Hippophae rhamnoides)250 mg
  Fitoszterolok (kivonat hidroetanolos szójababból (Glycine max))150 mg
  Mikrokristályos cellulóz (terhelési hatóanyag)135 mg
  AMLA gyümölcsporából (Phyllanthus emblica)125 mg
  Kapszula – hipromellóz118 mg
  Arabinogalaktán (D-Galacto-L-arabinan) a vörösfenyő kéregből (Larix dahurica)20 mg
  Biszglicinát réz (1 mg. réz / 100% VNR* biztosit) 10 mg
  Cink-szulfát (5 mg. cink / 50% / VNR* biztosit) 9,1 mg
  Növényi magnézium sztearát 5 mg
  Kolekalciferol (dikalcium-foszfát alapú lanolin juh gyapjúból) (12,5 mcg D3-vitamin / 250% VNR*) 2,5 mg

  * VNR = táplálék-referenciaérték 1169/2011

  Nem tartalmaz: tejet és tejtermékeket, tojást, glutént, búzát, kukoricát, élesztőt, diót, mesterséges édesítőszerek, mesterséges izesitőket vagy szinezéket.

  Nettó súlya e = 49,476 g.

  Használat

  A javasolt napi adagolás: 1-2 kapszula/nap. Ezt a terméket, gyógyszerek és egyéb étrend-kiegészitők használata előtt vagy után néhány órával kell bevenni.

  Figyelmeztetések

  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot!
  • Forduljon szakemberhez e termék használata előtt ha terhes vagy szoptat!
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

  Ajánlás

  • Szinergikus  kombináció: Super Immune Ultra + Hepatothione.

  Referenciák

  1. Bouic PJ, et al, beta-Sitosterol and beta-sitosterol glucoside stimulate human peripheral blood lymphocyte proliferation: implications for their use as an immunomodulatory combination; Int J Immunopharmacol. 1996 Dec;18(12):693-700
  2. Patrick J.D. Bouic et al: Plant Sterols and Sterolins: A Review of Their Immune-Modulating Properties, Alternative Medicine Review, Volume 4, Number, 1999
  3. Plant Sterols and Sterolins Monograph; Alternative Medicine Review, Volume 6, Number 2, 2001
  4. Jana Krejcarova et al., Sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) as a potential source of nutraceutics and its therapeutic possibilities – a review; ACTA VET. BRNO 2015, 84: 257–268

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.