• Stemulin - őssejt aktivátor
 • Stemulin - őssejt aktivátor

Stemulin – őssejt aktivátor

0 hozzászólás
0 out of 5

65.00 

Christian Drapeau
“A őssejtek a szervezet regenerálódásának és gyógyulásának elengedhetetlen eszközei.”

Christian Drapeau, Ms.C.

Leírás

A Stem sejtes kezelések a modern gyógyászat legújabb vívmányai, ezáltal egy természetes alternativa az őssejt beültetésre.

A jelen pillanatban, mintegy 70 betegség kezelésére ajánlják:

 • Regenerálja a beteg, degenerálódott és elöregedett szerveket;
 • Helyreállítja a biológiai és kémiai egyensúlyt;
 • Növeli a limfociták és a monociták forgalmát.

A Stemulin még ajánlott a következő problémáknál is:

 • rák;
 • kimioterápiás kezelés előtt és után;
 • szklerózis Multiplex;
 • májgyulladás;
 • májcirózis;
 • cukorbetegség;
 • lymphoma;
 • degenerativ betegségek;
 • retonipátia;
 • rövidlátás;
 • veseelégtelenségek;
 • Parkinson kór;
 • Alzheimer kór;
 • Own szindróma;
 • operációt követő felépülés;
 • szivinfartus;
 • sebesülés;
 • idegrendszeri betegségek;
 • bénulás;
Őssejtek

(referenciák: JANA, vol. 2, No. 3, 2000, pp. 50-58; The New England Journal of Medicine, Volume 349:570-582 August 7, 2003 Number 6)

Mik a felnőtt őssejtek?

Olyan sejtek, amelyek még nem osztódnak és nem tartalmaznak DNS-t, így a szervezetben található bármely sejtté át tudnak alakulni.

Az őssejtek a növekedéshez, a gyógyuláshoz és a regenerálódáshoz elengedhetetlen “téglák”. Az őssejtek nem semmisülnek meg születés után, hanem a szervezet tovább termeli őket, mivel nagyon fontos szerepet töltenek be a beteg, elöregedett és károsult szövetek regenerálódásában. A szervezet őssejt termelése folyamatosan csökken az évek számának növekedésével.

A több potenciállal rendelkező őssejteket a szervezet a szövetek megújítására használja, ugyanakkor különböző típusú sejtekké formálja át ezeket. Jelenleg, egy sokat ígérő alternatívát nyújtanak az embrionális őssejtekre, számos felmerülő problémát és vitát megoldva ezzel, hiszen az embrionális őssejteket az embrió elpusztítása által tudták eddíg előállítani. Gyakorlatilag az őssejtek a szervezetben található összes szervet képesek regenerálni, a vér, a nyák és a szövetek alapvető építőelemei (az idegrendszer , a szív, az izmok, a csotok, stb. szöveteit).

Őssejt regeneráció elmélet

Az őssejtekkel történő gyógyítás elmélete kimondja, hogy az őssejtek (nem az embrionálisak) természetes módon termelődnek a csontvelőben és a nyirok és vérrendszeren keresztül azokra a területekre és azokhoz a sejtekhez vándorolnak, amelyeknek “szükségük van rájuk”. Amikor egy szerv vagy egy szövet problémás vagy kritikus (betegség esetén) állapotban van, olyan kémiai elemeket juttat a vérbe és a nyirokba, amelyek előidézik az őssejtek csontvelőből való kiengedését. A szervezet ugyanakkor egy más kémiai elemet is termel, amely az őssejteket a problémás területre vezetik. A csontvelőből kiszabadult őssejtek követik a “jelző” kémiai anyagot a vér és nyirokrendszeren keresztül a kritikus állapotban levő szervhez vagy szövethez, majd odaérve osztódni kezdenek és átalakulnak az adott szerv sejtjeié. A legújabb kutatások bebizonyították, hogy az őssejtek valóban a csontvelőben képződnek és a nyirok- és vérrendszeren keresztül jutnak el a szervezet kritikus állapotban lévő részeire, ahol az adott sejtekké alaklnak át és optimalizálják a szövetek és a szervek működését.

Az öregedéssel együtt valamint különböző akut vagy degeneratív betegségek következtében a szervezetben keringő őssejtjeink száma csökken, egyre jobban kitéve a szervezetet az öregedésnek, a szervek károsodásának, mélyebb és gyakoribb megbetegedéseknek valamint a gyógyulás képtelenségének.

A Stemulin™ összetevői serkentik nem csak a csontvelő őssejttermelését, hanem ugyanakkor az őssejtek kiengedését a szervezet keringési rendszereibe, így ezek szabadon keringhetnek a szervezet különböző részein és hozzákapcsolódhatnak bármely kritikus állapotban lévő sejthez, legyen az szövet, csont, izom, porc vagy szerv, tehát mindenhol, ahol gyógyításra van szükség. Amint egyszer az őssejtek hozzákapcsolódnak a beteg sejtekhez, 3.000-5.000-szeresére osztódnak.

A szervezetben található mindeggyik sejt arra specializálódott, hogy annak a sejtnek a funkcióit betöltse, amelynek része. Az őssejtek viszont másképpen működnek. Amikor osztódnak, őssejtekké osztódhatnak, vagy olyan sejtekké, amelyek ahogy elérik a maturitást átváltoznak specializált sejtekké.

Innen származik a nevük is, hiszen a különböző szerveket alkotó sejtek csírái, angolul pedig a “stem” rügyet jelent. Azon tulajdonságuknak köszönhetően, hogy bármely szerv részét képező speciális sejtté átalakulhatnak akkor, amikor azok betegség, mutáció, sebesülés vagy az öregedés esetén működésképtelenné válnak, teszik, hogy az őssejtek használata a gyógyítás folyamatának legszükségesebb és legértékesebb mehanizmusát képezi.

A kanadai, Cristian Drapeau felfedezéséből kiindulva, amelyet a montreáli Royal Viktória kórház jelenleg is folyó kutatsának első fázisa is bebizonyította, a Stemulin™ egy olyan termék, amely hozzájárul a csontvelőben történő őssejt termeléséhez, valamint ezek a szervezetbe és a kritikus területekre való eljuttatásához.

A kanadai Celex Laboratóriummal közösen kifejlesztett Stemulin™ a Provita termékek, egyedülálló csoportjához tartozik. Egyedül, vagy más táplálékkiegészítőkkel (pl. HGH aktivátor) együtt szinergikusan alkalmazva, a Stemulin az alternatív terápiás kezelések nyújtotta lehetőségek legékesebb bizonyítéka.

Abban az esetben ha arra tudjuk serkenteni a szervezetünket, hogy természetes módon több őssejtet termeljen és stimulálja ezek osztódását, akkor a szervezetünk képes lesz azoknak a szöveteknek a gyógyítására, amelyek működését betegségek, balesetek, mutáció vagy az öregedés gátolják. A hatékony terméke 4 olyan fő lépést feltételez, amelyek egyidejűleg kell igazak legyenek a termék esetében ahhoz, hogy az őssejtek be tudják tölteni szerepüket:

 1. Növeli az őssejtek csontevlőben történő termelését vagy a szövetek szintjén történő osztódását.
 2. De az őssejtek termelése hiábavaló, ha ezek nem kerülnek bele a vér- és nyirokrendszerbe.
 3. Ugyanakkor szükség van egy másik mehanizmusra is, amely az immunrendszer segítségével, az őssejteket azokra a területekre irányítják, ahol a probléma fennáll.
 4. Amint a beteg szervhez érnek, az őssejteknek át kell alakulniuk az adott szerv sejteivé. Ennek megvalósítása érdekében, a DNS és RNS molekulákat is bevonó genetikai mehanizmusok által történő sejtosztódás serkentésére van szükség. A DNS egy olyan molekula, amely minden élőlény sejtjeiben megtalálható és létfontosságú a szervek identitásának a meghatározásában. Az RNS pedig egy olyan molekula, amelynek feladata a DNS elhelyezése annak érdekében, hogy az őssejtek tudjanak átváltozni az adott szerv sejteivé.

A Stemulin összetételében résztvevő hatóanyagok az fent említett, létfontosságú négy lépés megvalósítását biztosítják.

ÖSSZETÉTELE

Stemulin (Aphanizomenon flos-aquae kivonat) 250 mg
Chlorophyta kivonat – (20% CGF növekedési faktor) 155 mg
Csecsemőmirigy alkotóelemeiből koncentrátum 22 mg
DNS peptid típusú koncentrátum 45 mg
RNS peptid típusú koncentrátum 22 mg

HASZNÁLAT

Az ajánlott adagolás: 3 kapszula éhgyomorra, tetszés szerint lefekvés előtt vagy az orvos utasításai szerint.

A Provita javaslatai

 • Súlyos esetekben nagyobb adagokban is alkalmazható, kimondottan az orvos vagy az étrendszakértő utasításai szerint.
 • A beteg, mutáló, elöregedő szervek és szövetek regenerálódása érdekében egyidejüleh, szinergikusan alkalmazható a HGH aktivátorral.
 • Rákos megbetegedés esetén egyidejűleg alkalmazható rák ellenes, immunrendszerserkentő, apoptotikus és anti-metasztázikus készítményekkel (Reishi, AHCC, D-glukarát kálcium, bio-aktiv Q10 koenzim forte nagy adagokban.
 • Szív- és keringőrendszeri betegségek esetén (szívelégtelenség és arteroszlerózis): egyidejűleg, alkalmazható értisztító termékeinkkel: Flow formula, EDTA) vagy olyan szívvédő termékekkel, mint a Hawthorn vagy a Q10 koenzim

REFERENCIÁK

 1. Woods K., Ann NY Acad Sci 2000; 908: 331-335
 2. Liang L., Stem Cells, 2002; 20(1): 21-31
 3. Erices A., Br. J Haematol, 2000; 109(1): 183-186

Kapcsolódó termékek:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.