Standardizált Pycnogenol 30 ml – antioxidáns proantocianidinnel

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  23.96 

  Leírás

  A Pycnogenol a proantocianidin védjegye, amely a Franciaországi tengerpartokon termő tengeri fenyő kérgéből kivont bioflavonoid komlexum. Egy erős antioxidáns, amelyet olyan szabadgyökök következtében kialakult betegségek kezelésében teszteltek, mint: az Alzheimer, a rák, a molekuláris degeneratív betegségek, glaukóma és szenilitás.

  A Pycnogenolul nem szabad összetéveszteni a Szőlőmag kivonattal, amely oligometrikus proantocianidin (OPC). Ők különböző kémiai összetevőkkel rendelkeznek és szinergikusan ható antioxidánsok. (szinergikus: kombinálni lehet őket így kiegészítik egymást és erősebb hatással bírnak).

  A Pycnogenol a szervezet nagyon gyorsan felszívja (körülbelül 20 perc alatt) és 72 órám keresztül hat a szervezetre (a hatása az idő mlásával csökken). A Pycnogenol nagyon hasznos a szabadgyökök által károsított szervek regenerálásában, amelyeken először jelentkeznek az öregedés jelei: látás, agyi funkciók és a bőr rugalmassága.

  A Pycnogenol ugyanakkor megvédi a sejt DNS-ét a szabad gyököktől. A DNS károsodása meggyorsítja az öregedést, a rák és a krónikus betegségek kialakulását.

  Bizonyítást nyert az a tény, hogy a Pycnogenol javítani tudja a vérkeringést a kapillárisok és a vénák megerősítése által. Hasznosnak bizonyult a krónikus vénás élgtelenség megelőzésében és kezelésében, amely viszketést, dagadást (főleg a lábakét), víszért és ödémát okoz. A Pycnogenol ugyanakkor megelőzi a vérlemezkék összetapadását, amely vérrögök képződéséhez vezethet.

  Egyes kutatások kimutatták, hogy a Pycnogenolului képes enyhíteni az allergia okozta tüneteket valamint a gyulladásokat.

  A Pycnogenol C vitamin, E vitamin és A vitamin, Q10 koenzimmel, cinkkel és szeléniummal együtt is hatékonyan működik, ugyanakkor szinergikusan hat a szőlőmag kivonattal is (OPC).

  ÖSSZETÉTELE

  Tengeri fenyő kivonat (85% Proantocianidin)2.000 mg
  • Segédanyagok: Desztilált víz, etil alkohol.
  • Erősség: 12 csepp 20 mg Pycnogenolt tartalmaz.
  • Az 30 ml-es üveg 2.000 mg Pycnogenolt tartalmaz (400 db, 5 mg-os Pynogenol kapszulával egyenértékű).

  Használat

  Az ajánlott adagolás:

  • 12 csepp naponta 3 alkalommal.
  • Nyelv alá is lehet csepegtetni, ebben az esetben 20-30 másodpercig a nyelv alatt kell tartani, majd egy nagy pohár vízzel vagy gyümölcslével le kell nyelni.

  Javaslatok

  Kapcsolódó termékek:

  Standardizált kivonat szőlőmagokból

  Szabványosított szőlőmag kivonat

  Természetes antioxidáns, támogatja az immunrendszert, megvédi a sejteket a szabadgyököktől, gyulladáscsökkentő.

  Szuper OPC-7

  Szuper OPC

  Szuper erős antioxidáns, szőlőmag kivonattal. A keringési rendszer- és az izületi megbetegedések valamint az öregedési folyamatok lassításáért felel.

  Szelénium

  Kelatált HVP cink

  Ez egy nélkülözhetetlen ásványi anyag, amely megtalálható majdnem minden sejtben. Serkenti közel 100 enzim aktivitását.

  Béta karotin szeléniummal

  Béta-karotin szelénnel

  Béta-karotin étrend-kiegészítő szelénnel, szinergikus formula. Ajánlott a szemek, haj, bőr, fogak, és csontok egészségének megörzése érdekében.

  100% tiszta C vitamin - oldódó kristályok

  Tiszta C vitamin – oldódó kristályok

  Oldható kristályok, acerollal. Tumorellenes, immunrendszer stimuláló, antioxidáns. Narancs izesitésű.

  E vitamin forte

  Természetes E vitamin forte 400 UI

  A léftontosságú antioxidáns, vitamin. Nem szintetikus, 100%-osan természetes kivonat.

  Mások a következőket is megvásárolták...