• SOD 3000 - enzimatikus sejt antioxidáns
  • SOD 3000 - enzimatikus sejt antioxidáns

SOD 3000 – enzimatikus sejt antioxidáns

0 hozzászólás
0 out of 5

34.00 

LEIRÁS

Enzimes antioxidáns: SOD (diszmutáz – szuperoxid), kataláz.

Az enzimes antioxidánst, szuperoxid- diszmutáz-t (SOD-t), 1969-ben fedezték fel, Dr. McCord és Irwing Fridovichl Professzorok.

Az SOD katalizálja a szuperoxid ionos diszmutázát (O2-), ami nagyon mergező az oxigénben és a hidrogén-peroxid-ban (H2O2). Az SOD termék tartalmazza a leghatékonyabb szuperoxid – diszmutázt, ami a szarvasmarha vérplazmájából volt kiszigetelve.

A kataláz (oxidoreduktáz), szintén egy enzim, amely jelen van az összes aerob sejtekben, amelyek általában a mitokondriumokban és a peroxizomákban találhatóak. A hidrogén-peroxid (H2O2), egy rendkívül mérgező anyag. A kataláz felbontja a H2O2-t és, vagy katalázikusan vagy peroxidázikusan hat. Legnagyobb mennyiségű H2O2 a májban és az RBC-ben található. Ha nincsen elegendő kataláz a semlegesitéshez akkor súlyós károsodásokat okozhat a máj-sejtekben vagy a vérkép károsodásához vezethet (rosz vérkép). A kataláz sokkal hatékonyabb, ha SOD-al van párositva, kapcsolva.  Elvileg, a SOD, nem hatásos a kataláz hiányában, és fordítva. A SOD és a kataláz kombinaciói alkotják a legerősebb szinergikus enzimatikus antioxidánst.

A szuperoxid-diszmutáz átalakítja a szabadgyököket hidrogén-peroxidá és a kataláz vízzé alkítja a hidrogén-peroxidot , ez által befejezi az antioxidáns ciklusát, a végtermék pedig csak víz.

A SOD-t mivel lehet összekapcsolni a rák gyógyitása érdekében

Az enzimes rák terápia mellet,  apoptikus hatású termékeket is hozzá lahet adni, amelyek gyógytápanyag hatással rendelkeznek, mint (a terápiás gombák, Nigella, Astragalus 9000) ugyanakkor egyidejűleg magába foglalja a proteolitikus enzimek alkalmazását hozzákapcsolva az enzimatikus antioxidánsokal, ami azt jelenti, hogy egyidejűleg kell alkalmazni a proteolitikus enzimeket az enzimatikus antioxidánsokal.

A következő enzim kombináció ajánlott: SOD 3000, Serra Plus és Pankreatin forte.

ÖSSZETÉTELE

SOD/diszmutáz-szuperoxid (állati eredetű) 3000Umc/g 375 mg
Terhelési hatóanyag: mikorkristályos cellulóz 120 mg
Kapszula: zselatin 93 mg
Kataláz (sör élesztőből)/Saccharomyces cerevisiae és Aspergillus niger), 1500 FCC Baker 30 mg
Összesülési hatóanyag: növényi magnézium-sztearát 5 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

HASZNÁLATA

Ajánlott adagolás: 1 kapszula, 2-szer egy nap, üres gyomorra.

Figyelem

  • Ne használják terhesség vagy szoptatás idő alatt.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.

A rákterápia során, az SOD 3000-t a következő termékekkel ajánlott kombinálni:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.