• Shiitake forte - AHCC - ben gazdag gomba
  • Shiitake forte - AHCC - ben gazdag gomba

Shiitake forte – AHCC polizaharidban gazdag gomba

0 hozzászólás
0 out of 5

28.00 

Leírás

A Shiitake egy távol-keleti gomba, amely fontos részét képezi a Japán, kinai és koreai gyógyászatban, egy igen fontos úgynevezett AHCC (Active Hexose Correlated Compound) összetevőjének köszönhetően.

A Shiitake gombákon már 1970 ben végezetek kutatásokat, ahol azt vizsgálták, hogy milyen hatással bír a koleszterinszintre. Egy “Herbs for health Jan/Feb 1997’’ szaklapban megjelent kutatási beszámolóból kiderül, hogy a Shiitake képes a koleszterinszint csökkentésére. A Shiitake a szervezet immunrendszerében található 6 olyan típusú sejtre bír serkentő hatással, amely képes legyőzni gyakorlatilag bármely fertőző vagy daganatos betegséget. Ez a gomba egy a kevés hatóanyag közül, amely képes működésbe hozni a természetes gyilkos sejteket, amelyek mind azt a nevük is mutatja, igen hatékonyan első frontvonalat képeznek az AIDS, a rákos betegségek, a jóindulatú daganatok (ciszták, fibrómák, adenómák, adenófibrómák), a herpesz és a human papilóma vírus ellen.

A Shiitak gombás kezelés 3-4 héten át tart, amelyet követően 1o napos szünetet kell tartan, majd újra el lehet kezdeni az adagolását.

A Shiitake gomba egyéb tulajdonságai

A Cordyceps CSM-2000, Agaricus, Reishi Ganoderma vagy Maitake forte gombákhoz hasonlóan, a Shiitake gomba is egy igen hatékony fegyver a rákos betegségek ellen

A Shiitake, ugyanakkor rendelkezik egy nagy többlettel, a többi gombához viszonyítva és ezt annak a tulajdonságának köszönheti, hogy hatékonyan képes küzdeni olyan rendkívül rezisztens vírusokkal is, mint a HIV vagy a B és C típusú májgyulladás. Ugyanakkor néhány Japánban készült kutatás azt is bebizonyította, hogy a Shiitake kivonat hatékonyabb a HIV vírus kezelésében mint az AZT.

A Hepatitisz a máj betegsége. Az 1980-as évektől kezdve több mint 16 Japán klinika kutatta a Shiitake gomba B és C típusú májgyulladásra mért hatásait. 40, B típusú krónikus májgyulladásban szenvedő beteget vontak be a kutatásba, akiknek 4 hónapon keresztül, minden nap 6 gram Shiitake-et adtak be. Minden beteg esetében megszűntek a B típusú májgyulladás okozta tünetek, sőt 15 személy esetében a vírust sierült inaktiválni.

A máj toxinokkal történő feltelítődése, többek között ahhoz vezet, hogy az többé nem képes feldolgozni a zsírokat így azok lerakódnak a májsejtekben, majd májelzsírosodáshoz vezetnek.

A Shiitake viszont képes a májban felgyülemlett zsírok fokozatos eltávolítására.

ÖSSZETÉTELE

Összetétel / kapszula (425 mg):

4:1 hidroalkoholos Shiitake-por kivonat (Lentinula edodes), amely 1000 mg pórnak felel meg 250,0 mg
Segédanyagok:
mikrokristályos cellulóz 90,0 mg
magnézium sztearát 10,0 mg
kapszula (zselatin) 75,0 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, glutént, szóját, búzát, kukoricát, élesztőt, diót, mesterséges izesítőket, édesítőket vagy szinezékeket.

Használat

  • Ajánlott adagolás: 1 kapszula 2-3 alkalommal, éhgyomorra, vagy a kezelő orvosa utasitásai szerint.
  • Az orvos utasításai szerint: a napi adag maximum 9 kapszuláig emelhető.

Figyelmeztetések

  • Forduljon kezelő orvosához, ha bármilyen betegségben szenved vagy ha gyógyszereket használ.
  • Terhesség vagy szoptatás alatt nem szabad használni!
  • Mivel a Shiitake véralvadást okoz, nagyon nagy figyelemmel kell használni egyidejűleg olyan orvosságokkal mint pl. a Warfarin.

Referenciák

A Shiitake gombákon már 197o ben végezetek kutatásokat, ahol azt vizsgálták, hogy milyen hatással bír a koleszterinszintre. Egy “Herbs for health Jan/Feb 1997’’ szaklapban megjelent kutatási beszámolóból kiderül, hogy a Shiitake képes a koleszterinszint csökkentésére.

1969-ben, a tokiói nemzeti kutatóintézet munkatársainak “lentianan” nevű poliszacharidokat sikerült elkülöníteniük a Shiitake-ból, Labóratoriumi tengerimalacokon végzett kutatások kimutatták, hogy az immunrendszer serkentése által a daganatok akár teljes visszafejlődését eredményezte.

További termékek, a terápiás gombák kategóriájából:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.