Rutin forte P vitaminnal – erős gyulladáscsökkentő

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  32.00 

  Leírás

  A Rutin egy flavonoid, amely a flavonol glikozidok osztályába tartozik és Quercetinből és Rutinozából készül (egy diszacharid). A leggazdagabb növény Rutinba a Fagopyrum esculentum Moenc).

  A P vitamin normalizálja a vérerek áteresztőképességét és az ellenállási képességét. Mivel a flavonok csoporjába tartozik, sárgává színesedve, a Rutin szinergisztikusan hat a C vitaminnal és részben az is a szerepe, mint ennek a megtakarítása.

  A P vitaminnak a fejlődés hiánya progresszív lehet, ha a táplálkozás szegényes. A súlyos szövődmények lehetnek retinális és agyi vérzések. A P vitamin megtalálható egyes gyümölcsöknek a hajába, mint például: citrom, mandarin, narancs. Ennek a vitaminak a hiánya egy általános gyengeséghez vezet, fájdalmak lehetnek a lábakban menés közben és vérzések lehetnek a bőrben. Az áteresztőképesség zavarok a fej területén sokszor annak köszönhetőek, hogy csökkenek a fejben levő vérerek tónusai.

  Hatása

  A Rutinnak több hatása van: antioxidáns, gyulladáscsökkentő, anticarcinogenikus (segít megsemmísiteni és megszüntetni a rákkeltő szereket), antitrombotikus, sejtvédő és érvédő. A Rutin összeköti és nagyon jó abban, hogy eltávolítsa a felesleges vasat, főleg olyan esetekb.

  Egyes tanulmányok a Rutin hatékonyságát mutatják az eres endémák kezelésében, legfőképp a lábáknál, megelőzve így a kifejlődését krónikus eres betegségbe.

  A sejtvédő akció során a Rutin javasolt olyan személyeknek akik különböző fokozatú mérgezést kaptak mérgező vegyi anyagokkal (a táplálkozásból, a környezetből vagy a munkahelyről).

  Ajánlások

  • A gyógyító vagy a megelőző kezelés a vérzés állapotoknak a hajszál törékenységen keresztül (vérköpések, gyomor vérzések, néhány retinai vérzések, vese vérzések, atherosclerosis, magas vérnyomás, agyvérzés veszély) az hogy megakadályozzák bármilyen ér baleseteket, egyes fertőző betegségekbe amelyek nagy áteresztőkepességel vannak követve (skarlát, kiütéses tífusz) és a preoperatív előkészületekben (esetleg C és K vitaminnal társítva).
  • A méregtelenítő eljárásokban a rákkeltő anyagok amelyeket összeköt (arany sók, barbiturátok, szalicilátok).
  • Az endémás erekbe. Megelőzi a C vitamin megoxidálását, amikor egyszerre van bevéve.
  • Méregteleníti a májat.

  Az aranyér, visszér és a vénás elégtelenség kezelésére ajánlott társitani a Legaven gyógyszerrel (ezt ebben gyógyszertárban tudják megtalálni)

  Legaven - visszér és aranyér

  Legaven

  Vénás elégtelenségek, visszér, aranyér és rossz periférikus vérkeringés kezelésére kidolgozott termék. Biztosítja a vénák feszességét a lábakban, a talpon és a test többi részén.

  ÖSSZETÉTELE

  Rutin 100% tiszta500 mg

  Használat

  Az ajánlott adagolás: 1 kapszula naponta éhgyomorra vagy az orvos ajánlása (tanácsa) szerint.

  A Provita ajánlása:

  • ajánlott a C vitaminnal együtt szedni.
  100% tiszta C vitamin - oldódó kristályok

  Tiszta C vitamin – oldódó kristályok

  Oldható kristályok, acerollal. Tumorellenes, immunrendszer stimuláló, antioxidáns. Narancs izesitésű.

  Szuper pufferelt C vitamin

  Szuper C 500 vitamin, bioflavonoidokkal és rutinnal

  Antioxidáns, immunrendszer serkentő, megfázás, asztma, allergia és vírusos megbetegedések esetében ajánlott. Ester C-hez hasonló, de olcsóbb.

  Mások a következőket is megvásárolták...