• Renalin - köszvény, vesekő, tisztító
  • Renalin - köszvény, vesekő, tisztító

Renalin – köszvény, vesekő tisztító

0 hozzászólás
0 out of 5

24.00 

Leírás

A vérben az optimális húgysav fenntartása elengedhetetlen a szervezet szempontjából. Egy Renalin kúra segít a vérben található húgysav optimális fenntartásában.

A vesék rendszeres méregtelenítése hozzájárul a húgyvezeték- és vesekő kialakulásának megelőzéséhez.

Egyszerre oldja fel az epehólyagban található köveket.

A Renalin a kínai, az indiai és a nyugati gyógyászatban használt növényekszinergikus összetétele, magnéziummal, két féle sóval és káliummal. Ez a kombináció természetes módon semlegesíti a húgysavat, szintetikus gyógyszerek nélkül. Párhuzamosan feloldja mind a húgyvezetékben mind a vesében képződő homokot és követ. Ugyanakkor a összetételének köszönhetően hozzájárul a vese szöveteiben felhalmozódott toxikus anyagokat, javítva ennek működését.

A húgysav mennyisége jelentősen megnő azoknak a személyeknek az esetében akik sok húst illetve belsőséget (máj, vese, velő, agy és ikra) fogyasztanak, hasonlóan azokhoz a személyekhez, akik a húgysav túltermelésére hajlamosak. A vérben fellelhető húgysav mennyiségének megnövekedése, a köszvény kialakulásához vezet, amely tünetei hasonlóak az izületi reumáéhoz, ugyanakkor a nagy mennyiségű húgysav kiküszöbölése húgyúti kövek kialakulásához vezethet.

Mi történik amikor túl sok a vérben a húgysav?

A túlzott húgysav termelés és kiküszöbölésének csökkenése a húgysav szervezetben történő felhalmozódásához vezet. Ez lerakódhat a vesékben. Így alakulnak ki a húgyúti illetve a vesekövek. A húgysav ugyanakkor lerakódhat a bőrben vagy az izületekben, így gátolhatja azokat a mozgásban.

Így, sok esetben a húgysav lerakódása okozta izületi fájdalmakat sokszor összetévesztik az izületi illetve az artritikus fájdalmakkal

A vese és a máj azok a szervek, amelyek feldolgozzák, megszűrik és kiküszöbölik a szervezetből a toxikus, mérgező anyagokat. A májzsugorodás, a mérgező anyagok felhalmozódásával, májelégtelenséghez vezethet, amely igen súlyos következményekkel járhat.

ÖSSZETÉTELE

Szárított hidroalkoholos Ortosiphon aristatus (5% kivonat) 250 mg
4:1 hidroalkoholos Troscot kivonat (Polygonum aviculare) 100 mg
1:10 szárított Phyllanthus niruriporkivonat 250 mg
10:1 szárított hidroalkoholos kivonat az amerikai Malin gyümölcseiből (Prunus serotina) 50 mg
4:1 szárított hidroalkoholos Menta levél kivonat (Mentha piperita) 10 mg
Magnézium citrát 50 mg
Kálium citrát 75 mg

Használat

A javasolt napi adagolás: naponta 2 alkalommal 1 kapszula, vagy az orvos utasításai szerint. Egy nagy adag vízzel kell bevenni.

A termék szedésekor naponta több alkalommal igyanak nagyobb mennyiségű vizet. Ne haladják túl a napi megengedett adagot.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.