• Renalin - köszvény, vesekő, tisztító
  • Renalin - köszvény, vesekő, tisztító

  Renalin – köszvény, vesekő tisztító

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  24.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A vérben az optimális húgysav fenntartása elengedhetetlen a szervezet szempontjából. Egy Renalin kúra segít a vérben található húgysav optimális fenntartásában.

  A vesék rendszeres méregtelenítése hozzájárul a húgyvezeték- és vesekő kialakulásának megelőzéséhez.

  Egyszerre oldja fel az epehólyagban található köveket.

  A Renalin a kínai, az indiai és a nyugati gyógyászatban használt növényekszinergikus összetétele, magnéziummal, két féle sóval és káliummal. Ez a kombináció természetes módon semlegesíti a húgysavat, szintetikus gyógyszerek nélkül. Párhuzamosan feloldja mind a húgyvezetékben mind a vesében képződő homokot és követ. Ugyanakkor a összetételének köszönhetően hozzájárul a vese szöveteiben felhalmozódott toxikus anyagokat, javítva ennek működését.

  A húgysav mennyisége jelentősen megnő azoknak a személyeknek az esetében akik sok húst illetve belsőséget (máj, vese, velő, agy és ikra) fogyasztanak, hasonlóan azokhoz a személyekhez, akik a húgysav túltermelésére hajlamosak. A vérben fellelhető húgysav mennyiségének megnövekedése, a köszvény kialakulásához vezet, amely tünetei hasonlóak az izületi reumáéhoz, ugyanakkor a nagy mennyiségű húgysav kiküszöbölése húgyúti kövek kialakulásához vezethet.

  Mi történik amikor túl sok a vérben a húgysav?

  A túlzott húgysav termelés és kiküszöbölésének csökkenése a húgysav szervezetben történő felhalmozódásához vezet. Ez lerakódhat a vesékben. Így alakulnak ki a húgyúti illetve a vesekövek. A húgysav ugyanakkor lerakódhat a bőrben vagy az izületekben, így gátolhatja azokat a mozgásban.

  Így, sok esetben a húgysav lerakódása okozta izületi fájdalmakat sokszor összetévesztik az izületi illetve az artritikus fájdalmakkal

  A vese és a máj azok a szervek, amelyek feldolgozzák, megszűrik és kiküszöbölik a szervezetből a toxikus, mérgező anyagokat. A májzsugorodás, a mérgező anyagok felhalmozódásával, májelégtelenséghez vezethet, amely igen súlyos következményekkel járhat.

  ÖSSZETÉTELE

  Szárított hidroalkoholos Ortosiphon aristatus (5% kivonat)250 mg
  4:1 hidroalkoholos Troscot kivonat (Polygonum aviculare)100 mg
  1:10 szárított Phyllanthus niruriporkivonat250 mg
  10:1 szárított hidroalkoholos kivonat az amerikai Malin gyümölcseiből (Prunus serotina)50 mg
  4:1 szárított hidroalkoholos Menta levél kivonat (Mentha piperita)10 mg
  Magnézium citrát50 mg
  Kálium citrát75 mg

  Használat

  A javasolt napi adagolás: naponta 2 alkalommal 1 kapszula, vagy az orvos utasításai szerint. Egy nagy adag vízzel kell bevenni.

  A termék szedésekor naponta több alkalommal igyanak nagyobb mennyiségű vizet. Ne haladják túl a napi megengedett adagot.

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.