Quercetin bioaktív – gyulladáscsökkentő, antioxidáns

0 hozzászólás
0 out of 5

30.00 

Leírás

A Quercetin, egy nélkülözhetetlen flavonoid, amely sok más flavonoid alapanyaga így a citrus-, rutin-, heszperidin-, narigin- valamint a tangeritin flavonoidokét. A legaktívabb flavonoid, ugyanakkor a legtöbb gyógynövény a Quercetin tartalmának köszönhetően rendelkezik gyógyhatással.

A Quercetin erős gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen meggátolja a gyulladás kialakulását. Meggátolja a hisztamin valamint más gyulladásért felelős anyagok termelését. Ennek köszönhetően hatékony az artritisz, az izületi reuma valamint az artrózis kezelésében. Ugyanakkor a Quercetin antioxidáns és védi a szervezetben felgyülemlett C vitamint is.

A Quercetin tumor ellenes tulajdonságokkal is bír, kitűnő eredményeket értek el segítségével a bőrrák valamint a prosztata rák kezelése terén.

A Quercetin jótékonyan hozzájárul a rák, a prosztata elégtelenségek, a szívbetegségek, a szürkehályog, az allergia valamint a légzőszervek megbetegedésének (hörghurut és asztma) a gyógyítása és megelőzése terén.

A rákkal kapcsolatosan a kutatások kimutatták, hogy a Quercetin csak a rákos sejteket támadja meg, meggátolja azok vérellátását és a hormonokat, amelyek a daganatok növekedését serkentik, ugyanakkor megerősíti az immunrendszert.

A Bromelain úgyszintén egy erős gyulladáscsökkentő. A Bromelain és a Quercetin egy nagyon hatékony szinergisztikus együttest eredményez.

ÖSSZETÉTELE

Quercetin 400 mg
Bromelain 100 mg

Használat

A javasolt napi adag: 1-2 kapszula étkezéskor

További, gyulladásra ajánlott termékek:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.