• Q10 Koenzim forte bioaktív
  • Q10 Koenzim forte bioaktív

Bio-aktív Q10 koenzim forte

0 hozzászólás
0 out of 5

30.00 

LEIRÁS

Miért ajánljuk a nem dohány származék, Japánban, mikroorganizmusok erjesztése által készített Q10 koenzimet?

Több féle Q10 koenzim található a kereskedelemben: egy dohánykivonatot, egy szójakivonatot és egy tengeri alga kivonatot, amely tehnológiát az 1970-es években fejlesztettek ki Japánban. Újabban már kémiailag előállított Q10 koenzimet is találunk a piacon.

A Q10 koenzim esetében a minőség számít. A legjobb minőségű Q10 algakivonatot csak Japánban, ott, ahol kitalálták gyártják, mikroorganizmusok erjesztése által.

A Q10 koenzim előállításának Japán tehnológiája: természetes módon, a tengeri algák erjesztése mikroorganizmus telepek jelenlétében törénik. Ez a folyamat 9 hónapon át tart. Így egy ultra tiszta, maximális hatékonyságú és könnyen felszívódó hatóanyagot kapunk más Q10 termékekkel szemben, amelyeket dohány levelekből nyernek..

A Q10 koenzimet (CoQ10), az élet szikrájának is nevezik az a tulajdonsága miatt, hogy elengedhetetlen az emberi szervezet energiatermeléséhez. Az szervezetben fellelhető Q10 szintje az 50 évekre felére csökken, ahoz a szinthez képest amely egy 20 éves ember szervezetében van.

A CoQ10 igen jó hatással van a szív működésére ezért javasolják szívelégtelenség, ischémiás szívpanaszok, koszorúér elégtelenség, szívinfarktus, érelmeszesedés és magas vérnyomásban szenvedő betegeknek..

A CoQ10 egy erős antioxidáns, amely 60-150 mg-os adagolásban növeli a fehér vérsejtek számát, az antiestek számát, így erősíti az immunrendszert. Ugyanakkor képes a kemoterápiás kezelés okozta tünetek enyhítésére. A legutóbbi kutatások pedig kimutatták, hogy jó hatással van a cukorbetegre valamint a magas koleszterinszinttel rendelkezőkre is. Amerikai szakemberek által végzet kutatások kimutatták, hogy a CoQ10 serkenti a falósejtek aktivitását (ezek bekebelezik a kórokozókat majd elpusztulnak) ugyanakkor vírusölő, antibakteriális és rákellenes hatással is bír.

K. Folker kutatóorvos “Clinical Investigator” szaklapban közölt tanulmányában rámutat arra, hogy a CoQ10 használata révén visszafordítható az immunrendszer elöregedése, ugyanakkor 300mg/napos bevitelnél megakadályozza a mellrák fejlődését, amely sok esetben a beteg teljes felgyógyulásához vezet.

A 60-150 mg-os napi CoQ10 bevitel serkenti, erősíti a természetes “gyilkos sejtek” (Natural Killer Cells)tevékenységét, így meggátolja a rákos sejtek terjedését. Fertőzések vagy rákos betegség esetén napi 200-400 mg CoQ10 javasolt.

A CoQ10 koenzim könnyebben felszívódik állati zsiradékok jelenlétében. A gyors és eredményes felszívódás érdekében, főleg a szívbetegek esetében a CoQ10 mellé javasoljuk a Vadlazac olaj használatát is.

A Q10 koenzim felszívódása jelentősen növelhető (~ 60%) a Biopiperin egyidejű használatával.

A Biopiperin egy egyedülálló termék a Provita Nutrition & Health Inc., Kanadai Celex laboratóriumaiból, amelyet biotin és piperin társítása által hoztak létre úgy, hogy növelje a vékonybélben történő felszívódás hatékonyságát. A hozzáadott E vitamin szinergikusan megnöveli a Q10 koenzim hatásait.

A 60-120 mg –os napi CoQ10 bevitel serkenti, erősíti a természetes “gyilkos sejtek”(Natural Killer Cells) tevékenységét, így meggátolja a rákos sejtek terjedését. Fertőzések vagy rákos betegség esetén napi 200-360 mg CoQ10 javasolt.

A CoQ10 koenzim könnyebben felszívódik állati zsiradékok jelenlétében. A gyors és eredményes felszívódás érdekében, főleg a szívbetegek esetében a CoQ10 mellé javasoljuk a Vadlazac olaj használatát is.

ÖSSZETÉTELE

Összetétel/kapszula (425 mg):

Q10 koenzim (erjesztés útján nyert ubiquinone) 120 mg
Ingredienti non-medicinali:
Kapszula – zselatin 60 mg
Magnézium sztearát 10 mg
Mikrokristályos cellulóz 180 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, kukoricát.

HASZNÁLATA

Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 1 kapszula/nap.

Ajánlások

  • A CoQ10 koenzim könnyebben felszívódik állati zsiradékok jelenlétében. A gyors és eredményes felszívódás érdekében, főleg a szívbetegek esetében a CoQ10 mellé javasoljuk a Vadlazac olaj használatát is..

Figyelem

  • Forduljon kezelőorvosához ha ezt a terméket szeretné használni terhesség vagy szoptatás idő alatt, vagy ha vérnyomascsökkentöt vagy véralavadásgatló orvosságokat használ.
  • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.