Elkelt

Q10 koenzim – 30 mg – 60 kapszula

0 hozzászólás
0 out of 5

23.00 

Nincs készleten

Leírás

A Q10 koenzimet az élet szikrájának is nevezik az a tulajdonsága miatt, hogy elengedhetetlen az emberi szervezet energiatermeléséhez. Az szervezetben fellelhető Q10 szintje az 50 évekre felére csökken, ahoz a szinthez képest amely egy 20 éves ember szervezetében van.

A CoQ10 igen jó hatással van a szív működésére ezért javasolják szívelégtelenség, ischémiás szívpanaszok, koszorúér elégtelenség, szívinfarktus, érelmeszesedés és magas vérnyomásban szenvedő betegeknek.

A CoQ10 egy erős antioxidáns, amely 30-120 mg-os adagolásban növeli a fehér vérsejtek számát így erősíti az immunrendszert. A legutóbbi kutatások pedig kimutatták, hogy jó hatással van a cukorbetegre valamint a magas koleszterinszinttel rendelkezőkre is.

Amerikai szakemberek által végzet kutatások kimutatták, hogy a CoQ10 serkenti a falósejtek aktivitását (ezek bekebelezik a kórokozókat majd elpusztulnak) ugyanakkor vírusölő, antibakteriális és rákellenes hatással is bír.

K. Folker kutatóorvos Clinical Investigator szaklapban közölt tanulmányában rámutat arra, hogy a CoQ10 használata révén visszafordítható az immunrendszer elöregedése, ugyanakkor 300mg/napos bevitelnél megakadályozza a mellrák fejlődését, amely sok esetben a beteg teljes felgyógyulásához vezet.

A 60-120 mg –os napi CoQ10 bevitel serkenti, erősíti a természetes “ gyilkos sejtek” (Natural Killer Cells) tevékenységét, így meggátolja a rákos sejtek terjedését. Fertőzések vagy rákos betegség esetén napi 240-360 mg CoQ10 javasolt.

A CoQ10 koenzim könnyebben felszívódik állati zsiradékok jelenlétében. A gyors és eredményes felszívódás érdekében, főleg a szívbetegek esetében a CoQ10 mellé javasoljuk a Vadlazac olaj használatát is.

ÖSSZETÉTELE

Minden kapszula tartalmaz:

Q10koenzim (ubiquinona) 30 mg
Egyéb összetevők :
zselatin 60 mg
növényi eredetű magnézium sztearát 10 mg
mikrokristályos cellulóz 180 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartósítószert, színezéket, élesztőt, mesterséges édesítőt, búzát, szóját vagy kukoricát.

Használat

Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 3 kapszula étkezésekkor.

Ajánlások

A CoQ10 koenzim könnyebben felszívódik állati zsiradékok jelenlétében ajánljuk társitását Óceáni Lazac Olajal -Pacific Salmon Oil-al.

Figyelem

  • Terhesség vagy szoptatás alatt a használata tilos!
  • ConL-karnitin, vérnyomáscsökkentő, kemoterápia vagy Warfarinos kezelés esetén, használat előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét!

További termékek a koenzimek csoportjából...

Más látogatókat érdekelt még…

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.