PS-100 forte (foszfatidil-szerin) – lényeges az agynak

0 hozzászólás
0 out of 5

70.00 

Leírás

A következő betegségekben szenvedők számára ajánlott:

  • Alzheimer (demencia, elmebaj, szenilis demencia);
  • Az agyvérzés következtében kialakult memória és kognitív zavarok;
  • Kognitív és memóriazavarok;
  • Rövidtávú memória zavarok, felfogási képesség zavarai;
  • Csökkentett agyi aktivitás – az agyi funkciókhoz kötődő tünetek összessége mint például: a rövidtávú memória zavarai, nem megfelelő észlelés, viselkedési zavarok;
  • A kezdeményezőkészség zavarai, érzelmi és szomatikus zavarok, amelyek az idővel kialakuló agyi vérkeringés csökkenésének és öregedésének következményeként jelennek meg, a memória elvesztése és kognitív zavarok;
  • Rövidtávú memória gondondokkal és intenzív intellektuális tevékenységnek kitett felnőttek, egyetemisták és diákok számára is ajánlott.

A Foszfatidil szerin (PS) egy zsírokban oldódó anyag, amely a foszfolipidek családjába tartozik. A foszfolipidek a sejtfal fontos alkotóelemei. A foszfatidilszerin nagy mennyiségben található az agyban és a mentális funkciók szempotjából fontos elem.

Az étrendünk igen kis mennyiségű foszfatidilszerint tartalmaz, kis mennyiség található a lecitinben.

Az 50 év fölötti személyek vannak a legjobban kitéve a foszfatidilszerin hiánynak. Amikor az elégtelenség megjelenik, nem tudjuk az étrendünkön keresztül pótolni.

A foszfatidilkolin a sejt normál összetétele és regenerálódása szempotjából fontos, különösen a sejtmembrán javitásában.

A foszfatidilkolin egyik fő prekurszora és az egyik nélkülözhetetlen tápanyaga, a kolinnak. A kolin pedig az acetilkolin (az agy működésének “motorja”) prekurszora, amely a idegsejtek közötti jeleket közvetítő anyaga.

Klinikai kutatások kimutatták, hogy a foszfatidilszerin a foszfatidilkolinnal együtt radikálisan javítja a felnőttek kognitív funkcióit, főleg azoknak a személyeknek akik memóriazavarokkal küszködnek vagy nehezen tanulnak.

Úgy tűnik, hogy a foszfatidilszerin növeli az agyban található neurotranszmitter receptorok számát.

Ezért nagyobb adagokban mint 100 mg, naponta 2-3 alkalommal, a foszfatidilszerin javítja az Alzheimerben szenvedőket és agyvérzésen átesett betegek agyi funkcióit.

ÖSSZETÉTELE

Összetétel / kapszula:

Mikrokristályos cellulóz (terhelési hatóanyag) 270 mg
Barna rizsliszt (terhelési hatóanyag) 130 mg
Zselatin (kapszula) 125 mg
Foszfatidilszerin dúsitva lecitinnel szójából 100 mg
Kolloid szilicium – dioxid (csomósodásgátló) 15 mg
Magnézium – sztearát (csomósodásgátló) 12 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, szinezékeket, erjesztőt, tojást, kémiai úton előállított tartósítószereket vagy édesítószereket, búzát vagy glutént.

Használat

Az ajánlott napi adagolás (csak felnöttek számára): 1 kapszula háromszor egy nap, egy pohár vizzel.

Figyelmeztetések:

  • Nem ajánlott azoknak a személyeknek, akik allergiásak a szójára.
  • Az étrend-kiegészitők nem helyettesittik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.