Elkelt

Pros Saw Palmetto – prosztata karbantartása

0 hozzászólás
0 out of 5

22.00 

Nincs készleten

Leírás

Pros Saw Palmetto az a klasszikus formula, amelyet az orvosok leggyakrabban ajánlanak 40 év fölötti férfiaknak, a prosztata egészéségének megőrzése érdekében. Köztudott, hogy negyven éves kor után a prosztatát megtámadja a Prosztata Hiperplázia néven ismert betegség, amely a prosztata megnagyobbodásához vezet. Ennek következtében a prosztata vagy addíg duzzad és nő amíg elzárja a hugyvezetéket így a vizeletet sebészi beavatkozással kell kivezetniük, vagy prosztatarák kialakulásához vezet.

A hiperplázia tünetei későn jelentkezhetnek és főleg éjszakai, gyakori vizelési kényszerben mutatkoznak meg. A betegséget idejében rektális vagy ultrahangos vizsgálattal lehet kimutatni.

40 eves kor után a férfiak hormonális változásokon mennek keresztül, csökken a vérben keringő tesztoszteronszin, mivel átalakul dihidrotesztoszteronná (DHT). Ez a változás hatással van a prosztatára amely elkezd megduzzadni. A prosztata megnagyobbodás mértéke és üteme az adott személy életstílusától függ, hiszen igen negatívan befolyásolja a folyamatot a cigarettázás, az alkoholfogyasztás, a nem megfelelő étkezés, a stress stb.

Mivel elkerülhetetlen a prosztata megnagyobbodása természetes, hogy minden férfi egy adott kor után elkezdi annak megelőzését.

A Pros Saw Palmetto erre a célra a legmegfelelőbb kiegészítő mivel tartalmazza az orvosok által is ajánlott összeteveőket

A törpepálma-olaj meggátolja a tesztoszteron átalakulását hidrotesztoszteronná (DHT).

A tökmag-olaj, a benne található szerves szeléniumnak és a politelítetlen savaknak köszönhetően , igen hatékont a profilaxisban és a prosztatamegnagyobbodás megelőzésében.

Pórsáfrány olaj (Carthamus tinctorius L.) létfontosságú zsírsavakat és organikus cinket tartalmaz. Mindkettő létfontosságú a prosztata egészségének megőrzése szempontjából.

ÖSSZETÉTELE

Törpepálma olaj (Serenoa Repens) 160 mg
Tökmag olaj 160 mg
Pórsáfrány-mag olaj (Carthamus tinctorius L.) 50 mg

Használat

Javasolt napi adagolás: 2 gélkapszula naponta, étkezés közben.

Ajánlások

  • Évente minimum 3 hónapon át kell alkalmazni.
  • Abban az esetben, ha a prosztata ademnóma már kialakult, előrehaladott fázisban van vagy prosztata rák esetén, a kezelés elkezdése előtt javasoljuk a egy erősebb Prostate Perform kúra tartását, amíg a prosztata gyulladás meg nem szűnik vagy nem enyhül, azt követően át lehet térni a kezelésre napi 1 kapszula Prostate Perform vagy napi 2 kapszula Pros Saw Palmetto, 3 hónapon keresztül.

Mellékhatások

  • A terméket a szervezet jól tolerálja. Nagyon ritka esetekben enyhe gyomor tájéki kényelmetlenséget észlelhetnek.

Figyelem

  • Hormonkezelés alatt álló vagy vérhigítót szedő személyek kérjék ki orvosuk szakvéleményét a termék alkalmazása előtt.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.