Premium Liga-Joint – porcok javítására

0 hozzászólás
0 out of 5

26.00 

Leírás

Ajánlott/hatásai:

  • A fejlődő reumás betegségek kezelésére.
  • Hozzájárul az izületek mozgékonyságának a fenntartásához.
  • Csökkenti az osteoratrita okozta tüneteket.
  • Hozzájárul a porcok regenerálódásához.
  • Véd a porckopástól.

A Glükozamin az egyik legfontosabb összetevője a porcoknak, ennek köszönhetően igen elterjedt a különböző betegségek okozta izületi problémák kezelésében (artritisz, izületi gyulladás, Osteoartitisz, porckopás, csípőporckopás). A glükozamin fontos szerepet tölt be a porcok újjáépítésében. Számos tanulmány beszámolt már a glükozamin olyan összetevőinek, mint a glükozamin szulfát, a csípőporckopásra és a reumatikus fájdalmakra mért jótékony hatásairól, főleg abban az esetben, hogyha ezt szulfiddal kombinálják.

MSM (szulfonil metil-metán) ez egy szulfidos összetevő, amely nyugtatja és méregteleníti az izületekhez tartozó kötőszöveteket. A Szulfát létfontosságú az izületek és a porcok egészséges működéséhez.

2-es típusú kollagén: az egyik leghasználtabb gyógyszerészeti elem a reumás artritisz és a osteoartritisz kezelésében. Létfontosságú a porcok egészségének és rugalmasságának a fenntartásához.

Az Organika, a fent található összetevőket igen okosan társította csíráztatott zöld árpával, amely nagy mennyiségű SOD-t (Szuperoxid Diszmutáz – egy erős méregtelenítő) tartalmaz, valamint enzimekkel, vitaminokkal és ásványi sókkal van telitve.

ÖSSZETÉTELE

Minden kapszula tartalmaz:

Glukózsavas hidroklorid/Glükozamin szulfát 390 mg
II-es típusú kollagén 350 mg
II-es típusú kollagén 90 mg

Kapszula borítója: természetes zselatin.

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartosítószereket, színezékeket, élesztőt, mesterséges édesítőszereket, búzát, szóját vagy kukoricát.

Használata

A javasolt adagolás: 1 kapszula naponta 3 alkalommal, étkezés előtt.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.