Sold Out
 • PQQ Koenzim - sejt-védő és szív-védő
 • PQQ Koenzim - sejt-védő és szív-védő

PQQ Koenzim – sejt-védő és szív-védő

0 hozzászólás
0 out of 5

39.00 

Nincs készleten

LEIRÁS

A mitokondrium, az a “motor” amely táplálja és irányitja a sejtek működését. A PQQ a legújabb tudományos felefedezés, amelyet számos terápiás alkalmazásokban használnak. A PQQ-t, a szervezet nem tudja szintetizálni, előállitani, éppen ezért egy meghatározott nélkülözhetetlen tápanyag a szervezetünk számára, amelyet  más utakon keresztül kell pótolni.

2010-ben, a kaliforniai Davis Egyetem kutatói nyilvánosságra hozták a kutatások eredményeit, amelyek által kimutatták, hogy a PQQ kritikus szerepet játszik a sejt (celluláris) utak jelátvitel aktiválásában (mőködésében), (cell signailing pathways), közvetlenül részt vesz a sejt energetikai anyagcseréjében és a fejlődésében.

A  jel molekulák aktiválása

A kaliforniai egyetem kutatói ellemezték PQQ befolyásolását, a sejt jelátvitel utjait, amelyek részt vesznek az új mitokondriumok generálásában és megállapitották, hogy a PQQ, 3 molekuláris jelt aktivál, amelyek a sejtekben spontán, bio-genetikus, új mitokondriumokat eredményeznek:

 1. A PQQ aktiválja a PCG1-et, egy szabalyzó mestert, amely mózgósitja a sejt választ a különböző külső triggereknél.  Közvetlenül serkenti a géneket, amelyek elősegitik a sejtek proliferációját, szaporodását, növekedését, és légzését. Pozitiv hatásal van a szervek összes sejtjeinek működésére.
 2. A PQQ serkenti a CREB  protein (fehérje) jelét, amely serkenti az új mitokondriumokat.
 3. A PQQ szabályozza a nemrég felfedezett DJ-1 proteint (fehérjét), amely szerepet játszik a sejtek működésében és túlélésében. DJ-1-ről  kimutatták azt, hogy megakadályozza a sejt elhalálozását, amelyet intenziv oxidativ stressz által kiváltott belső vagy külső tényezők okozzák.

Továbbá, az Amerikai kutatók tanulmányai kimutatták, hogy a PQQ nemcsak védi a mitokondriumokat az oxidativ stressztől, állapotól, hanem elősegiti az új mitokondriumok spontán képződését az elöregedet sejtekben, ez a folyamat, spontán mitokondriális biogenézis néven ismert. Ez egy fontos öregedés elleni hatás.

Sziv védő/kardioprotektor

A San Francisco Egyetem kutatói Kaliforniából, a PQQ hatását vizsgálták, a Metoprolol-al viszonyitva, és rá jöttek, hogy a miokardiális infarktus esetén, ami a szivizom károsodásához vezet, megállapitottak, hogy a PQQ felsőbbrendű a Metoprolol-hoz viszonyitva, ami a szivizomban védelmet nyújt a mitokondriumoknak, az iszkémiás gyulladás/a reperfúzió oxidativ okozta károk ellen. A PQQ-t vagy  szivinfarktus előtt vagy infarktus után az első órákban kell bevenni vagy beadni.

Sugár védelem

Azt tapasztalták, hogy a PQQ védelmet nyújt azoknak sejteken, amelyek sugárzásnak vannak kitéve, igy hasznossá válik  rákos betegeknél akik sugárkezelésnek vannak ki téve.

Idegrendszer védő (neuroprotekció)

A PQQ, védelmet nyújt az agyban és az idegrendszerben található sejteknek a mitokondriumok sérülése ellen, öregedés esetekben, degenerativ betegség esetében, szenilitás, demencia, Alzheimer-kór, Parkinson-kór, sclerosis multiplex,  amiloid laterális sclerosis, cukorbetegség ellen.

A PQQ akkor szivódik fel jobban , ha L-Glicin aminosavval van párositva, és ha foszfolipidel és foszfatidilkolinnal van “beöltöztetve”.

A König PQQ tartalmazza a PyrroloQuinoline Quinone-t, a hozzákapcsolt L-Glicin aminosavat és fedett foszfatidikolint, ilyen módon bio-hatékonysággal rendelkezik, ugyanakkor hatása 4-szeresre növekedik, ami sokkal nagyobb mint az egyszerű PQQ-nál.

A PQQ természetes uton kapjuk, egy erjedési folyamatnak köszönhetően, ami Japánban van szabadalmazva.

A PQQ nehány jótékony hatásai:

 1. Lelassitja a sejtek öregedési folyamatát;
 2. Az új mitokondriumok generálása, létrehozása által, növeli a sejtek energia szintjét, amelyek szükségesek az anyagcsere folyamatokban és a molekuláris jelátvitel utak használatában;
 3. Védelmet nyújt a mitokondrium DNS-ének, amely egy optimális működéshez vezet;
 4. Javitja a sziv- és az érrendszeri funkciókat, a szivizomban található mitokondriumok fenntartásával és funkciónalitás (működés) növelése által. A sejtek a szivizomból nagyon sok energiát használnak. Ezt az energiát a mitokondriumok hozzák létre (generálják). Szivroham (infarktus) vagy pre-infarktus esetén, nagyon fontos a szivizom sejtek energia szintjének a fenntartása;
 5. Az idegrendszer sejteknek szükségük van egy megfelelő energia szintre. A PQQ nagyon is hozzájárul a központi idegrendszer működéséhez, különösen a koncentráció, a logika, a memória és a milein (amely védi az idegeket) egészség fenntartásában. A milein szétfosztása, súlyos betegségeket eredményez, mint például a Sclerosis Multiplex-et. Továbbá, a PQQ védelmet biztosit a Schwam sejteknek, amelyek mielin-t termelnek;
 6. A PQQ jelentős mértékben hozzájárul a sejtosztodáshoz, amely egy nagyon nagy sejt-energia fogyasztó;
 7. Hozzájárul, A-Z-ig, minden belső szerv és a test funkciók zavartalan működéséhez;
 8. A PQQ javitja az immunrendszert;

ÖSSZETÉTELE

Alkatórészek / kapszula: VNR*
Terhelési anyag: mikrokristályos cellulóz 165 mg
Foszfatidikolin (szója lecitinből/Glycine hispida) 100 mg
Kapszula: zselatin 61 mg
PQQ por/pironochinolin – chinona (baktériumok által erjesztett glükoz az L-Glicin támogatásával) 15 mg
E-vitamin (d-acetat alfa – tocoferol-bol) 10 mg (83%)
Összesülési hatóanyag: növényi magnézium sztearát 5 mg

*Táplálkozási referenciaértékek – 1169/2011 /(EU) rendelet szerint.

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

HASZNÁLATA

Ajánlott adagolás: (csak felnőttek számára) 1 kapszula/nap, inkább üres gyomorra.

Szinegikusan hatásos, ha társitva van a Bio Aktiv Q10 Koenzim 200mg termékünkel és az NADH termékünkel. 

Figyelem

 • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
 • Forduljon kezelő orvosához, ha terhesség vagy szoptatás idő alatt szeretné használni ezt a terméket.

Kapcsolódó termékek:

Q10 Koenzim forte bioaktív

Bio-aktív Q10 koenzim forte

Bio-aktív Q10 koenzim, E vitaminnal és biopiperinnel. Megerősíti a szivet és az érrendszert, rákellenes hatással bír.

NADH+ forte - sejtszíntű energizálás

NADH+

NADH+ forte (Nikotinamid Adenin Dinukleotid hidrogén) + Q10 koenzim, ajánlott: krónikus fáradtság, depresszió, Alzheimer, Parkinson, Szenilitás esetén.

További öregedés ellen ajánlott termékek:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.