Sold Out
  • PQQ Koenzim - sejt-védő és szív-védő
  • PQQ Koenzim - sejt-védő és szív-védő

  PQQ Koenzim – sejt-védő és szív-védő

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  39.00 

  Nincs készleten

  LEIRÁS

  A mitokondrium, az a “motor” amely táplálja és irányitja a sejtek működését. A PQQ a legújabb tudományos felefedezés, amelyet számos terápiás alkalmazásokban használnak. A PQQ-t, a szervezet nem tudja szintetizálni, előállitani, éppen ezért egy meghatározott nélkülözhetetlen tápanyag a szervezetünk számára, amelyet  más utakon keresztül kell pótolni.

  2010-ben, a kaliforniai Davis Egyetem kutatói nyilvánosságra hozták a kutatások eredményeit, amelyek által kimutatták, hogy a PQQ kritikus szerepet játszik a sejt (celluláris) utak jelátvitel aktiválásában (mőködésében), (cell signailing pathways), közvetlenül részt vesz a sejt energetikai anyagcseréjében és a fejlődésében.

  A  jel molekulák aktiválása

  A kaliforniai egyetem kutatói ellemezték PQQ befolyásolását, a sejt jelátvitel utjait, amelyek részt vesznek az új mitokondriumok generálásában és megállapitották, hogy a PQQ, 3 molekuláris jelt aktivál, amelyek a sejtekben spontán, bio-genetikus, új mitokondriumokat eredményeznek:

  1. A PQQ aktiválja a PCG1-et, egy szabalyzó mestert, amely mózgósitja a sejt választ a különböző külső triggereknél.  Közvetlenül serkenti a géneket, amelyek elősegitik a sejtek proliferációját, szaporodását, növekedését, és légzését. Pozitiv hatásal van a szervek összes sejtjeinek működésére.
  2. A PQQ serkenti a CREB  protein (fehérje) jelét, amely serkenti az új mitokondriumokat.
  3. A PQQ szabályozza a nemrég felfedezett DJ-1 proteint (fehérjét), amely szerepet játszik a sejtek működésében és túlélésében. DJ-1-ről  kimutatták azt, hogy megakadályozza a sejt elhalálozását, amelyet intenziv oxidativ stressz által kiváltott belső vagy külső tényezők okozzák.

  Továbbá, az Amerikai kutatók tanulmányai kimutatták, hogy a PQQ nemcsak védi a mitokondriumokat az oxidativ stressztől, állapotól, hanem elősegiti az új mitokondriumok spontán képződését az elöregedet sejtekben, ez a folyamat, spontán mitokondriális biogenézis néven ismert. Ez egy fontos öregedés elleni hatás.

  Sziv védő/kardioprotektor

  A San Francisco Egyetem kutatói Kaliforniából, a PQQ hatását vizsgálták, a Metoprolol-al viszonyitva, és rá jöttek, hogy a miokardiális infarktus esetén, ami a szivizom károsodásához vezet, megállapitottak, hogy a PQQ felsőbbrendű a Metoprolol-hoz viszonyitva, ami a szivizomban védelmet nyújt a mitokondriumoknak, az iszkémiás gyulladás/a reperfúzió oxidativ okozta károk ellen. A PQQ-t vagy  szivinfarktus előtt vagy infarktus után az első órákban kell bevenni vagy beadni.

  Sugár védelem

  Azt tapasztalták, hogy a PQQ védelmet nyújt azoknak sejteken, amelyek sugárzásnak vannak kitéve, igy hasznossá válik  rákos betegeknél akik sugárkezelésnek vannak ki téve.

  Idegrendszer védő (neuroprotekció)

  A PQQ, védelmet nyújt az agyban és az idegrendszerben található sejteknek a mitokondriumok sérülése ellen, öregedés esetekben, degenerativ betegség esetében, szenilitás, demencia, Alzheimer-kór, Parkinson-kór, sclerosis multiplex,  amiloid laterális sclerosis, cukorbetegség ellen.

  A PQQ akkor szivódik fel jobban , ha L-Glicin aminosavval van párositva, és ha foszfolipidel és foszfatidilkolinnal van “beöltöztetve”.

  A König PQQ tartalmazza a PyrroloQuinoline Quinone-t, a hozzákapcsolt L-Glicin aminosavat és fedett foszfatidikolint, ilyen módon bio-hatékonysággal rendelkezik, ugyanakkor hatása 4-szeresre növekedik, ami sokkal nagyobb mint az egyszerű PQQ-nál.

  A PQQ természetes uton kapjuk, egy erjedési folyamatnak köszönhetően, ami Japánban van szabadalmazva.

  A PQQ nehány jótékony hatásai:

  1. Lelassitja a sejtek öregedési folyamatát;
  2. Az új mitokondriumok generálása, létrehozása által, növeli a sejtek energia szintjét, amelyek szükségesek az anyagcsere folyamatokban és a molekuláris jelátvitel utak használatában;
  3. Védelmet nyújt a mitokondrium DNS-ének, amely egy optimális működéshez vezet;
  4. Javitja a sziv- és az érrendszeri funkciókat, a szivizomban található mitokondriumok fenntartásával és funkciónalitás (működés) növelése által. A sejtek a szivizomból nagyon sok energiát használnak. Ezt az energiát a mitokondriumok hozzák létre (generálják). Szivroham (infarktus) vagy pre-infarktus esetén, nagyon fontos a szivizom sejtek energia szintjének a fenntartása;
  5. Az idegrendszer sejteknek szükségük van egy megfelelő energia szintre. A PQQ nagyon is hozzájárul a központi idegrendszer működéséhez, különösen a koncentráció, a logika, a memória és a milein (amely védi az idegeket) egészség fenntartásában. A milein szétfosztása, súlyos betegségeket eredményez, mint például a Sclerosis Multiplex-et. Továbbá, a PQQ védelmet biztosit a Schwam sejteknek, amelyek mielin-t termelnek;
  6. A PQQ jelentős mértékben hozzájárul a sejtosztodáshoz, amely egy nagyon nagy sejt-energia fogyasztó;
  7. Hozzájárul, A-Z-ig, minden belső szerv és a test funkciók zavartalan működéséhez;
  8. A PQQ javitja az immunrendszert;

  ÖSSZETÉTELE

  Alkatórészek / kapszula:VNR*
  Terhelési anyag: mikrokristályos cellulóz165 mg
  Foszfatidikolin (szója lecitinből/Glycine hispida)100 mg
  Kapszula: zselatin61 mg
  PQQ por/pironochinolin – chinona (baktériumok által erjesztett glükoz az L-Glicin támogatásával)15 mg
  E-vitamin (d-acetat alfa – tocoferol-bol)10 mg (83%)
  Összesülési hatóanyag: növényi magnézium sztearát5 mg

  *Táplálkozási referenciaértékek – 1169/2011 /(EU) rendelet szerint.

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

  HASZNÁLATA

  Ajánlott adagolás: (csak felnőttek számára) 1 kapszula/nap, inkább üres gyomorra.

  Szinegikusan hatásos, ha társitva van a Bio Aktiv Q10 Koenzim 200mg termékünkel és az NADH termékünkel. 

  Figyelem

  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Forduljon kezelő orvosához, ha terhesség vagy szoptatás idő alatt szeretné használni ezt a terméket.

  Kapcsolódó termékek:

  Q10 Koenzim forte bioaktív

  Bio-aktív Q10 koenzim forte

  Bio-aktív Q10 koenzim, E vitaminnal és biopiperinnel. Megerősíti a szivet és az érrendszert, rákellenes hatással bír.

  NADH+ forte - sejtszíntű energizálás

  NADH+

  NADH+ forte (Nikotinamid Adenin Dinukleotid hidrogén) + Q10 koenzim, ajánlott: krónikus fáradtság, depresszió, Alzheimer, Parkinson, Szenilitás esetén.

  További öregedés ellen ajánlott termékek:

  Mások a következőket is megvásárolták...