Pitypang kivonat (dandelion extract)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  15.00 

  Leírás

  A szabványosított pitypang kivonat pozitívan befolyásolja az epe áramlását így hozzájárul az epehólyag méregtelenítéséhez és tisztításához. Tisztítja a vért, eltávolítja a szervezetbe felgyülemlett folyadékokat, növeli az epetermelést.

  DANDELION méregteleniti a lépet, a vesét, hasnyálmirigyet, húgyutakat.

  Rendkívül gazdag ásványokban, káliumban, kálciumban, vasban, magnéziumban, lecitinben, foszforban, fehérjékben, szilíciumban, bórban, cinkben valamint B, C, E és P vitaminokban, ugyanakkor karotinoidokat, terpenoidokt, kolint és különböző sókat és ásványi anyagokat tartalmaz.

  ÖSSZETÉTELE

  Minden kapszula tartalmazza a következöket:

   Standardizált kivonat 4:1 pitypang gyökérből ami egyenértékű 1600 mg száraz pitypang gyökér (Taraxacum Oficinale)400 mg

  Segédanyagok:

  Mikrokristályos cellulóz…………125 mg

  Magnézium-sztearát……………….10 mg
  Zselatin……………………………………100 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojás, élesztőt, tartósítószereket, színezéket  mesterséges édesítőszereket, búzát, szóját, kukoricát glutént.

  Használat

  Az ajánlott adagolás(csak felnőttek számára): 1-2 kapszula naponta 3 alkalommal, fő étkezések előtt. A kezelés időtartama lehet két hét.

  Figyelem

  Nem alkalmazható terhesség vagy szoptatás idő alatt!

  Ne tessék használni, ha allergiás az Asteraceae családjából származó növényekre, ha Gilbert- vagy Crigler-Najjar szindrómában szenved, ha epehólyag-gyulladásban szenved, ha epevezeték elzárodása vagy bélelzáródása van!

  Ne tessék használni ezt a terméket, epeúti-rák vagy hasnyálmirigy rák esetében, ha hemolitikus anémiában, májrákban vagy májbetegségekben szenved, ha bélgörcsei vannak !

  Forduljon kezelő orvosához, ha cukorbetgségnek vagy pszichoaktiv gyógyszereket használ!

  Tessék abba hagyni e termék használatát, ha túlérzékenységet észlelnek, vagy ha kontakt dermatitist (bőrgyulladást) észlelnek!

  Keresse fel kezelő orvosát, ha a tünetek továbbra is fennállnak!

  Mások a következőket is megvásárolták...