• Pankreatin forte
  • Pankreatin forte

Pancreatin forte

0 hozzászólás
0 out of 5

27.00 

LEIRÁS

A Pankreatin a hasnyálmirigy exokrin sejtek által termelt enzimek vegyülete. Amiláz, proteáz és lipáz enzimekből tevődik össze.  Ez a társítás a következő betegségek  kezelésére ajánlott: hasnyálmirigy-gyulladás, pancreatectomiát (hasnyálmirigy eltávolitása), cisztás fibrózis esetén.

Léteznek olyan klinikai bizonyítékok, amelyben az áll, hogy a hasnyálmirigynek adjuváns gyógyászati szerepe van más betegségeknél, mint:

  • ételallergia
  • lisztérzékenység
  • autoimmun betegségek
  • rák

Az Egyesült Államokban léteznek olyan klinikák, amelyek társítsák a Pankreatin terméket a rákellenes protokollokban.

Hasnyálmirigy – gyulladás a cukorbetegeknél

A legutóbbi kutatások szerint, amelyeket Németországban,  a Giessen és a Marburgi Egyetemi korházakban végeztek, kimutatták, hogy a hasnyálmirigy – elégtelenség fontos szerepet játszik a cukorbetegség kialakulásában, fejlődésében, ugy az inzulinfüggüknél mint a nem inzulin függőknél. Az exokrin hasnyálmirigy elégtelenséget sokszor a cukorbetegséghez hasonlítják.

Sok ideig azt hitték, hogy ez az elégtelenség a cukorbetegség következménye, de a legújabb klinikai megfigyelések arra a következtetésre utaltak, hogy az exokrin hasnyálmirigy betegség (nem endokrin) valójában  egy kritikus tényezőt jelent a cukorbetegség kialakulásában, fejlődésében.

ÖSSZETÉTELE

Hasnyálmirigy enzimek 375 mg
amelyből:
Proteáz 32500 egység
Triacilglicerolipáz 2600 UI
Alfa – amiláz 32500 egység

HASZNÁLATA

Ajánlott adagolás (csak felnőtteknek): 1 kapszula, 1-3-szor/nap.

Figyelem

  • Mielőtt ezt a terméket használná, megkérjük forduljon orvosához, ha gyógyszeres kezelés alatt áll vagy más féle terméket használ a következő betegségeknek: exokrin hasnyálmirigy elégtelenség, cukorbetegség, hasnyálmirigy-gyulladás, cisztás fibrózis, vagy terhesség vagy szopatás idő alatt van.
  • Ritka mellékhatások: hányinger, hasi fájdalom, hányás. Ha a tünetek több ideig tartanak vagy súlyosodnak, kerjük hagyja abba e termék használatát és forduljon orvosához.
  • Abban az esetében, ha a következő tünetek jelentkeznek mint a hányinger, hányás, hasi/gyomorfájdalom, gyomorégés, megkérjük , hagyja abba, e termék használatát.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.