• Osteopen - teljes formula csontritkulásra
  • Osteopen - teljes formula csontritkulásra

Osteopen – teljes formula csontritkulásra

0 hozzászólás
0 out of 5

22.00 

Leírás

Az Osteopenia (a csontritkulás kezdete) csontritkulássá fejlődése a csontok sűrűségének az fokozatos elvesztésével jellemezhető. Ez a veszteség a csontokat törékennyé teszi, főleg a lábszárcsontokat, a csípőcsontot és a kar csontjait. Minden 4. nő és minden 8. férfi a csontritkulás valamelyik fázisában szenved. Kezelés hiányában a mozgásképtelenné válik a beteg. A nők hajamosabbak a csontritkulásra, mivel a klimax közeledtével és annak időtartama alatt 6 szor gyorsabban ritkul csontjaik sűrűsége mint általában. A klimax beálltát követő 5-7 éven belül egy nő, akár 20%-ot is veszíthet csontjai sűrűségéből.

Mi az Osteopen™? 

Egy olyan összetételű termék, amely megelőzi és kezeli a csontritkulást. A szükséges vitaminokon és ásványianyagokon kívül(Kálcium és Magnézium 2:1 aránya), cinket, K2 vitamint, D3 vitamint és bórt tartalmaz.

Az Osteopen a kálcium és a magnézium fejlett molekuláris formáit tartalmazza, amelyek az amerikai Albion Laboratories Inc. speciális termékei. Az Albion által gyártott magnézium és kálcium di-malát, a kereskedelemben kapható leghatékonyabb és legjobban felszívódó formák.

Miben különbözik az Osteopen™ a hozzá hasonló készítményektől?

2 létfontosságú elemet tartalmaz, amelyek a csontritkulás területén végzett kutatások eredményeivel megegyeznek: K2 vitamint és Bór-t.

A bór egy nemrég feledezett nyomelem, amelynek elsőrendű szerepe van a csontrendszer nélkülözhetetlen tápanyagainak az anyagcseréjében, és a hormonszint szabályozásában. A nutricionisták elnevezték a “kálcium segédjének”, hiszen fontos szerepet tölt be a kálcium felszívódásában és hatékony felhasználásában. A bór hozzájárul 4 a csontrendszer szempontjából nélkülözhetetlen tápanyag anyagcseréjéhez: kálcium, magnézium, cink és D vitamin. Tehát a kálcium, a magnézium, a cink és a D vitamin mellé elengedhetetlen a bór alkalmazása, azok felszívódása és hatékony felhasználása érdekében.

Az Osteokalcin egy, a K2 vitamintól függő protein, ez azt jelenti, hogy zavartalan működéséhez szüksége van a K2 vitaminra. A K2 vitamin hiánya akálcium elvesztéséhez, és a csont minőségének romlásához vezet. A K2 vitamin létfontosságú a kálcium felszívódásához és anyagcseréjéhez valamint a fogakba és a csontokba való beépüléséhez, ugyanakkor megelőzi a kálcium vérerekben, izületekben és belső szervekbe való lerakódását és hasznosan járul hozzá a csontritkulás megelőzéséhez és kezeléséhez.

Az Osteopen™ a legaktuálisabb és leghatékonyabb módja a csontritkulás megelőzésének.

ÖSSZETÉTELE

Kálcium (Albion® Kálcium di-malát) 300 mg
Magnézium (Albion® Magnézium di-malát) 150 mg
D3 Vitamin (kolekalciferol) 400 IU 10 mcg
K2 Vitamin (MK-7; menakinon) 15 mcg
Bór (elemi) 100 mcg
Cink (elemi) 5 mg

Használat

Az ajánlott adagolás: 1 tabletta napi 2-3 alkalommal, vagy az orvos utasításai szerint.

Figyelem

  • 1 órával előtte vagy utána, ne fogyasszunk táplálékot sem táplálék kiegészítőket vagy más gyógyszereket.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.