Ördögkarom (Devil’s claw)

0 hozzászólás
0 out of 5

17.00 

Leírás

Az Organika “Ördögkarom” (Devil’s Claw) terméke az egyik leghatásosabb termék ami a kereskedelemben található. Míg ahasonló termékek maximum 3% harpagosidot tartalmaznak, termékünk minimum 5%, ökológikusan termesztett növényekből nyert harpagosint tartalmaz (nem tartalmaz szennyeződéseket, nehézfémeket vagy rovarirtókat).

A Ördögkarom Harpagophytum procumbens gyökerének normalizált kivonata, amely iridoidok glikozidokat, flavonoidokat, fenolsavakat, kinint és egyebeket tartalmaz.

122 csípő és térd oszteoartritiszben szenvedő betegen, 4 hónapig végzett kísérlet kimutatta, hogy az Ördögkarom legalább annyira hatékonyan csökkentette a fájdalmat és állította helyre a testrészek funkcionalitását, mint az európai kereskedelemben kapható legkíválóbb szintetikus gyógyszerek, de azok mellékhatásai nélkül.

Sportolók bizalommal használhatják a megerőltetés okozta izületi fájdalmak és izomláz, valamint izomrángások elkerülése végett.

A termék ajánlott köszvény kezelésére is, mivel elősegiti a húgysav kiválasztását és enyhíti ezen betegség gyulladást okozó hatását.

Hatásai

  • gyulladáscsökkentő, májvédő, méregtelenítő;
  • arthrózis, Arthritisz, Poliarthritisz, Spondilózis, Osteoarthritisz, derékfájás, az epehólyag és a máj fertőzései esetén;
  • köszvény kezelésére is ajánlott, mivel segíti a hugysav eltávolítását és megsemmisíti a betegség gyulladásokozó hatását.

ÖSSZETÉTELE

Ördögkarom gyökér normalizált kivonata (Harpagophytum procumbens) 125 mg (minimum 5% Harpagoside)

Használat

Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára)

  • Az egészség fenntartása érdekében: napi 1 kapszula használatát ajánljuk, reggeli előtt.
  • Dr. D. Hoffman javaslata kezelésre: 1 kapszula naponta 3 alkalommal, étkezés előtt maximum 8 héten keresztül.

Figyelmeztetések

  • Használat előtt forduljon orvosához, ha cukorbetegségben vagy szívbetegségben szenved, vagy ha még antiarrhythmiás és / vagy antikoaguláns kezelés alatt van!
  • Hagyja abba a termék használatát, ha gasztrointesztinális diszkomfortot érez a termék szedése során!
  • Keresse fel orvosát, ha a tünetek 6 hónap után is fennállnak!
  • Ne használja a terméket, ha gyomor- vagy nyombélfekély problémákban szenved!
  • Terhesség vagy szoptatás esetén ne használja a terméket!

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.