Omega 3 – óceáni vadlazac olaj – 180 kapszula

0 hozzászólás
0 out of 5

30.00 

LEIRÁS

Figyelem

A tenyésztett lazac méreganyagokkal és nehézfémekkel van szennyezve. Ne vásároljon, csak biztosítva békési vad lazac olajat amely 100 %-ban szabványosított.

A halolaj összetétele omega 3 többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, a legfontosabb az E.P.A. sav (Eicosapentaenoic) és a D.H.A. sav (Docosahexaenoic) ezek részt vesznek a prosztaglandinok szintézésében, amelyek számos bio-kémiai folyamatba kerülnek (jutnak).

A prosztaglandinok részt vesznek úgy az immun válaszban és a szív és érrendszer működésében is, ők felelnek számos gyulladásos fájdalmas betegségekben.

Mivel a telítetlen zsírsavak a hal olajból növelik a prosztaglandinok szintézisát nekik van egy gyulladáscsökkentő hatásúk is, ezek javasoltak reumás betegségek kezelésében is. Így pár kezelési hónap után a halolajjal, a reggeli fájdalmak biztosan javulnak.

A vadlazac olaj kifogott lazacból van és össze van vegyítve kis mértékben Ansoából, Szardíniából és Makroból való olajjal, azért hogy megkapják a pontos szabványosítást a 180/120 EPA/DHA-t. Az EPA-nak hasznos szerepe van a szívbetegségek megelőzésében, csökkentve a trigliceridszintet, a DHA fontos az agyi és az idegrendszeri funkciónak egyaránt.

Kinek van szüksége

  • Azoknak a személyeknek, akik a következő egészségügyi problémákban szenvednek: szívbetegségek, cukorbetegség, rák, infarktus, magas vérnyomás, nagy koleszterin, agyvérzés.
  • Azok az emberek akik fizikai erőfeszítésre vannak kitéve amelyek a szívet igénylik.
  • Azok a személyek akik Q10 koenzimmel kezelik magukat.

ÖSSZETÉTELE

Vad Lazac olaj

Ansoa, Szardínia vagy Makro olajjal hozzáillesztve, amely Omega 3 részeket biztosít:

  • Eicosampentaenoic Sav (EPA): 180 mg
  • Docosahexaeonic Sav (DHA): 120 mg
1000 mg

Használat

Az ajánlott adagolás

  • A javasolt napi adag: az a 1000-3000 mg/nap.
  • Szenvedő betegeknek a napi ajánlott adag: 3000-6000 mg/nap vagy az orvos tanácsa szerint.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.