Sold Out
  • Omega 3 - forte halolaj, Smart Kids (okos gyerekek)
  • Omega 3 - forte halolaj, Smart Kids (okos gyerekek)

  Omega 3 – forte halolaj, Smart Kids (okos gyerekek)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  16.00 

  Nincs készleten

  Leirás

  Az Omega 3 az egyik a legtöbbet tanulmányozott az alavető zsírsav formából. Az összes tanulmány a jotékony hatását mutassan az Omega 3-al való kiegészítésben.

  Az Omega 3 egy alapvető zsírsav és a halból való olaj szükséges a növekésben levő gyerekeknek, azért, hogy biztosítsa a D vitamint és az alapvető olajokat a keringési rendszer harmonikus fejlődésért és az agy egészséges kifejlődésében. Ezek mellet segít az agy, a szem és az idegrendszer egészséges kifejlődésében. Segít az iskolás gyerekeknek a szellemi (agyi) képesség fenntartásában.

  Olyan nyilvántartások találhatók, amelyek szerint az Omega 3 alapvető zsírsavak teljes mértékben szükségesek az intelligencia kifejlődésében és a gyerekek érzelmi (emociónális) egészségében. Olyan tanulmányok, amelyek olyan gyerekeken voltak végezve, akik depresszióban vagy bipolóris szindrómban szenvedtek, bemutaták, hogy az Omega 3-al való kiegészítés nagyon is hasznos. Más tanulmányok, azt jelezték, hogy az Omega 3 kiegészítő hasznos olyan gyerekeknél, akiknek problémájuk van a tanulással.

  Mivel, a tanulmányok szerint a legfontosabb a gyerekek számára a DHA, a CELEX létrehozzta az EPA/DHA maximális arányt az 1/4-hez, amely 100 mg DHA-t tartalmaz.

  Lazacból való olajat tartalmaz, amely bíztosítja a minimumot az A és D vitaminokból.

  Összetétel

  Hal olaj (lazac, ajóka, tonhal és szardínia halolaj keverék250 mg
  Amiből Omega 3 alkotók:
  Eicosampentaenoic sav (EPA)25 mg
  Docosahexaeonic sav (DHA)100 mg

  Használat

  Ajánlott adagolás (3 és 18 év közötti gyerekeknek):

  Nem létezik a kormányzati szervektől egy javasolt adagolás. Az aktuális adatokból következtetni lehet, hogy a megfelelő adagolás az 1-2 kapszula 2-3-szor naponta evés után.

  Bár egyes kormányzati szervezetek csak a 12 év fölötti gyereknek ajánlják, a legutóbbi tanulmányok, amelyeket Angliában végeztek, tisztán kimutatják ennek a terméknek a jotékony hatását a mentális fejlődésben még a kicsi, 20 hónapos gyerekeknél is.

  Forrás: The guardian

  Mivel kellemes (finom) íze van, ezért a gyerekek biztos nem fogják elutasítani.

  Mások a következőket is megvásárolták...