Sold Out
  • Neurovital B1, B6 és B12
  • Neurovital B1, B6 és B12

Neurovital B1, B6 és B12

0 hozzászólás
0 out of 5

24.00 

Nincs készleten

LEIRÁS

B1 vitamin fontos a glükóz anyagcserében és az acetilkolin szintézisében (nagyon fontos az agy és az idegrendszer működésében). Megbetegedés esetén, az agy és a hangulat közérzet érdekében, nagyon fontos, hogy a B1 vitamin megfelelő szinten legyen. Stresszes állapot esetében vagy betgeség időszakban, a B1 vitamin kiegészittésével  “az ember hangulat közérzetének felemelése”, amely már önmagában egy terápiás elem.

A B6 vitamin létfontosságú a szervezet egészségének. Kulcsszerepet játszanak a vörösvérsejtek anyagcseréjében,  az idegrendszer, az immunrendszer működésében. A B6 vitamin hiány következtében idegesség vagy ideges állapotot észlelhetünk, zavartságot, gyengeséget. Dermatitis-hez, bőrgyulladáshoz is vezethet.  Azok a személyek akik cukorbetegek, B6 vitamin hiányban szenvedenek ami kárt okoz az idegrendszerükbe.

A B12 vitamin hiány súlyos idegrendszer zavarhoz, Alzheimer-hez, vagy demenciához vezethet. A B12 vitamin mérsékelt hiánya, zsibbadást okoz a végtagokban, memória csökkenést észlehetünk, vérszegénység, asztma, depresszió, ideges állapot, sclerosis multiplex, fűlzúgás, diabetikus neuropátia  figyelhető, ugyanakkor csökken a sperma száma.

A piacon két féle B12 vitamin található: a Cyanocobalamin és a Metilcobalamina. Klinikai kutatások kimutatták, hogy a Cyanocobalamin abban az esetben hatásos az egészségünk számára ha más étrend-kiegeszitőkkel van társitva, kiegészitve, de leginkább ha a multivitaminok vagy a B-Komplex vitaminok tartalmazzák, másképpen a terápiás hatása szinte nulla, mivel már a beteg szervezet nem képes a Cyanocobalamina–t átváltoztatni Metilcobalaminná.

A Metilcobalamin-ról bebizonyosodott, hogy kiváló neuro-terápiás gyógyhatású, mivel a szervezet közvetlenül és azonnal hasznositja. Emiatt, minden terápiás protokoll, csomag tarlamazza, sőt a rákellenes terápiákban is használják.

Az alfa lipoik sav, a szervzetünknek, egy nagyon fontos antioxidáns. Azonban a legújabb kutatások kimutatták, hogy ez a sav vitaminként is cselekedik, működik, fontos szerepet játszik az idegsejtek egészségének fenttartásában és a mielin integritásában (az a köpeny amely védi az idegsejteket). A Milein összetételének 76% különböző tipusú lipidek. A B12 vitamin ha össze van téve Folsavval, biztositja a mielinből a lipidek integritását.

A növényi fehérje (barna rizsből) serkenti az agyban a tripofán és a szerotonin szintézist, amely egy nagyon fontos neurotranszmitter.

ÖSSZETÉTELE

B-1 vitamin (Tiamina HCl) 50 mg
B-6 vitamin (Piridoxina HCL) 12,5 mg
Bió-aktiv B-12 vitamin  (Metilcobalamin) 500 mcg
Alfa lipoik sav 50 mg
Rizs fehérje 150 mg

HASZNÁLATA

Ajánlott adagolás (csak felnőttek számára, 19 év felett): 1 kapszula napi 1-2-szer.

Figyelem

  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.