• Moringa forte - csodálatos fa
  • Moringa forte - csodálatos fa

Moringa forte – csodálatos fa

0 hozzászólás
0 out of 5

20.00 

Leírás

A “Csodálatos cserjé”-nek is nevezett Moringa Oleifera egy olyan fa, amely Afrika, India és Pakisztán szub-tropikális régióiban terem. Levelei annyira bővelkednek a tápértékben, hogy az Afrikai hatóságok beiktatták a Morigát az 5 éven aluli gyermekek étrendjébe annak érdekében, hogy csökkentsék a gyermekhalandóságot és az alultápláltságot. A növény ezen tulajdonságai felkeltette a világ többi részén élő fűvészek figyelmét, amely a növény további kutatásához vezetett. Ezek következményeképpen felfedezték, hogy a Moringa levelei több mint 18 amminósavat, 46 antioxidánst és létfontosságú ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaznak. Ugyanakkor az immunrendszer szempotjából fontos összes fitoszterolt tartalmazzák.

Számos esetben javasolt

  • A Moringát vérszegénység, szívritmuszavar, reuma, aszma, cukorbetegség, epilepszia, gyomor- vagy bélfekély, hasmenés, bélgörcsök, szívproblémák, pajzsmirigyproblémák, bakteriális-, gombás-, vírusos- és parazita okozta gyulladások esetén ajánlják.
  • A Moringát ugyanakkor gyulladások, a szexuális funkciók megerősítése, természetes fogamlásgátlás, az immunrendszer megerősítése, a szoptató anyák tejtermelésének a serkentése érdekében is használják.

Természetes tonikként is ajánlatos.

ÖSSZETÉTELE

8:1 hidroalkoholos Moringa oleifera kivonat 375 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, glutént, búzát, kukoricát, diót, erjesztőket, mesterséges édesítőket, ízfokozókat vagy szinezékeket.

Használat

A javasolt napi adagolás (kimondottan felnőttek számára): 1 kapszula naponta.

Figyelmezetetések

  • Terhesség vagy szoptatás esetén kérje ki orvosa véleményét. Ne haladja meg a napi javasolt adagot!
  • Az étrendkiegészítők használata nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

Referenciák

Érdekes dokumentumfilm a Moringa-ról (angol nyelven)

Discovery Channel documentary Moringa - The Miracle Tree

További, az immunrendszer egészségének megörzésére ajánlott termékek:

Mások a következőket is megvásárolták...

További, a pajzsmirigy egészségének megörzésére ajánlott termékek:

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.