Melatonin forte – egy nyugodt állapotért

0 hozzászólás
0 out of 5

24.00 

Leírás

A Melatonint az emlősök tobozmirigyei termelik és cirkadián ritmus szabályozásáért felel (a szervezet belső órájáért felel).

A Melatonin egy szuper hormon, mivel szabályozza a legtöbb emberi hormon így az endokrin és a hasnyálmirigy által termelt hormonok termelését. Ezen kívül a melatonin egyben immun szabályozó is, amely megerősíti a T sejtek termelését. Ha a melatonint kálciummal együtt vesszük be egy nagyon erős immunserkentőt kapunk, amely erős hatással van a T sejtek válaszreakcióira. Ezért a melatonin igen sok terápiás kezelés része.

Amerikai és holland kutatók bebizonyították, hogy a melatonin csökkenti a vérnyomást. Az Amerika a Szívért Egyesület Hypertension (2004, vol. 43, No. 2:192) szaklapjában megjelentetett kutatás bemutatja, hogy 16 magas vérnyomásban szenvedő férfit 2,5 mg melatoninnal és placebóval kezeltek, lefekvés előtt egy órával, 3 héten keresztül. Azoknak a betegeknek, akiket melatoninnal kezeltek csökkent a szisztolés és diasztolés vérnyomása 6 illetve 4 higanymiliméterrel.

ÖSSZETÉTELE

Melatonin  5 mg

Használat

Az ajánlott adagolás: 1 tabletta naponta (nyelv alá) lehetőleg este, lefekvés előtt.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.