• Lymphstream forte - élénkíti a nyirokrendszert
  • Lymphstream forte - élénkíti a nyirokrendszert

Lymphstream forte – élénkíti a nyirokrendszert

0 hozzászólás
0 out of 5

35.00 

LEIRÁS

Használata a következő esetekben javasolt: rák, nyirokcsomogyulladás, lépnagyobbodás, elégtelen nyirokkeringés, nyirok elzárodás, fertőzések, gyulladások, a nyirokrendszer egészségéknek fenntartása érdelkében.

A vérerekkel párhuzamosan, létezik a szervezetben még egy keringőrendszer, amely a nyirokrendszert alkotja. Ezek nagyon vékony erek, 5o-szer vékonyabbak, mint a hajszál és nyirok kapillárisoknak nevezik őket. Az összes szövetekben megtalálhatóak és két nagy nyiroktörzsben futnak össze: a mellkasi kanálisban és a nagy nyirokvénában. A nagy nyirokvéna a test, a nyak, a mellkas jobb oldaláról, és a job karból gyűjti össze a szövetek közötti folyadékot vagy nyirkot, a másik a test többi részéről a nyirok, a mellkasi kanálisban gyüjtődik össze. Mindkét törzs belenyílik azokba a vérerekbe, amelyek a felső végtagoktól szállítják a vért. Így a nyirok, amely a vérből keletkezett visszatér oda. A nyirokcsomóban termelődnek a fehérvértestek vagy T limociták. Fertőzés esetén a nyirokcsomók megduzzadnak és kitapinthatóakká válnak.

Rendkívül fontos a nyirokrendszer zavartalan működése, hiszen ez határozza meg az immunrendszer válaszreakcióját és annak gyorsaságát. Sajnálatos módon az emberek nem szentelnek elég figyelmet a nyirokrendszernek. Akkor jövünk rá, hogy mennyire fontos, amikor már megbetegedtünk.

A König Lymphstream egy egyedülálló termék a piacon, amely a legújabb kutatások alapján, 11 gyógynövényt tartalmaz amelyek különleges hatásokkal rendelkezenk: méregtelenités, gyulladáscsökkentő, frissíti és segíti elvezetni a nyirkot a nyirokrendszerből.

Az egyik legfontosabb összetevője ennek a terméknek a Melilotus officinalis 4:1 kivonat, amely mozgósitja a leált nyirokrendszert, különösen gyulladt nyirokcsomókat (lymphoedem).

Továbbá, tartalmazza a Arctium lappa 4:1 kivonatot a nyirokrendszer méregtelenitésére. A készítmény ugyanakkor tartalmaza a Kanadai aranygyökeret is (Hydrastis canadensis), egy kanadában honos növényt, amely serkenti az összetevők hatóanyagait, az immunrendszert valamint a más növények szinergikus hatását.

Rákos megbetegedés esetében, a nyirokcsomok meg tudnak duzzadni, amely a rákos sejtek veszélyes terjedését jelenti (metasztázist). Ezért sürgősen ki kell tisztittani a nyirokrendszert.

ÖSSZETÉTELE

Összetétel/kapszula: VNR*
Hidroalkohol kivonat 4 : 1, a Sulfina (Melilotus officinalis) föld feletti részeiből 200 mg
Zselatin (kapszula) 118 mg
Vizes kivonat, 4:1 közönséges bojtorján gyökeréből (Arctium lappa) 100 mg
Hydrastis Canadensis gyökér por 75 mg
Kis galanga rizóma por (Alpinia officinarum) 50 mg
Mező bazsalikom por (Prunella vulgaris) 50 mg
Hidroalkohol kivonat 4:1  paréjlóromból (Rumex crispus) 50 mg
Sarsaparilla gyökér porából (Smilax officinalis) 50 mg
Hidroalkohol kivonat 4:1 piros-lóhere levélből, virágából (Trifolium pratense) 50 mg
Hidroalkohol kivonat 10:1 Schinduf magokból (Trigonella foenum-graecum) 50 mg
Hidroalkohol kivonat 4:1 Körömvirágból (Calendula officinalis) 25 mg
Száraz kivonat 100:1 Japán akác virágrügyeiből (Sophora japonica) 99% quercetin-t tartalmaz 25 mg

*Táplálkozási referenciaértékek – 1169/2011 /(EU) rendelet szerint.

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

HASZNÁLATA

Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára) 1 kapszula, 2-szer egy nap

Figyelem

  • Amennyiben ezt a terméket szeretné használni, forduljon orvosához ha terhesség vagy szoptatás idő alatt van.
  • Amennyiben ezt a terméket szeretné használni, forduljon orvosához ha allergiás Asteraceae családjából származó növényekre.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.