Sold Out

Lutein forte – megvédi a látást

0 hozzászólás
0 out of 5

Leírás

A Lutein forte ajánlott:

  • szembetegségek;
  • szem macula atherosclerosis;
  • szürkehályog;
  • rövidlátás;
  • látási problémák.

A lutein része a “karotinoid” családnak, melyből található a legnagyobb retinában felgyülemlett mennyiség a karotinoidok közül. Kutatások kimutatták, hogy a lutein úgy viselkedik, mint egy “napszemüveg”, vagyis UV fény (károsítja a szemet) szűrő.

Mikor és hogyan van szükségünk luteinre?

Évente egy alkalommal mindenkinek ajánlott egy lutein kúra, ha meg szeretné őrizni a szeme egészségét, hiszen a lutein a leghatékonyabb méregtelenítőként hat a szemekre.

A mindennapos használatba ajánljuk a Healthy Visiont, amely a lutein mellett más olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyek hozzájárulnak akár idős korig az egészséges látáshoz.

A lutein a szemek egyik leghatékonyabb méregtelenítője. Megsemmisíti a szabad gyököket és egy igen fontos szerepet játszik a látószervek méregtelenítésében. A szem két részén halmozódik fel a lutein: a retina sárgafoltján és a kristályos részen, megvédve azokat. A szürkehályog és a szem ateroszklerózisának megelőzésére és kezelésére ajánlott, ugyanakkor megvédi a szemet a káros ultraibolya sugaraktól és jótékony hatással van a látászavarokra.

Különböző kutatások kimutatták, hogy a lutein megfelelő mértékben adagolva vissza tudja fordítani a szem mutációs betegségeinek a folyamatait, amelyek akár a látás elvesztéséig fajulhatnak.

Gyógyászati kezeléshez a kutatók által javasolt napi adag minimum 30 mg. Nagyon sok termék nem tartalmaz elegendő luteint ahoz, hogy gyógyászati hatásait észlelni lehessen. Ezért gyártotta az Organika a természetes módon nyert 30 mg-os luteint.

ÖSSZETÉTELE

Lutein – körömvirág kivonat (Calendula Officinalis) 30 mg

Használat

Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): napi 1 kapszula, evés közben.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.