LegaVen – visszér és aranyér

0 hozzászólás
0 out of 5

16.00 

Leírás

Nem mindenki teszi szívesen közszemlére a lábait, főleg ha ezek vísszeresek. A véna elégtelenségek ugyanakkor az arcon megjelenő kicsi kék vérerek megjelenéséhez vezetnek, ugyanakkor a végtagok elégtelen vérkeringéséhez is, ami hideg kezeket és lábakat eredményez.

Az Organika által kifejlesztett LegaVen, ezekre a problémákra nyújt megoldást. A termék legfontosabb összetevője szabványosított Vadgesztenye (Aesculus hippocastanum) kivonat 20% aktív aescin hatóanyaggal, amely növeli a vénák rugalmasságát és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

A Vadgesztenye (Aesculus hippocastanum), amely a termék legfontosabb hatóanyaga, feszessé teszi a vénákat, védi a kapillárisokat, vérzéscsillapító, gyulladáscsökkentő és ödéma ellenes a krónikus vénás elégtelenségben szenvedő lábak esetében.

További pozitiv hatások: jótékony hatással van az aranyérre, ugyanakkor hozzájárul egy egészéges és rugalmas érrendszer megőrzéséhez.

ÖSSZETÉTELE

Vadgesztenye (Aesculus hippocastanum)

(szabványosított 18% Triterpene Glucoside-el, amely minimum 20% Aescin-el)

300mg

Használat

A javasolt adag: 1 kapszula, naponta 2 alkalommal.

A Provita javaslata

  • Egy intenzívebb kezelés érdekében javasoljuk a Rutin termékünkkel való egyidejű alkalmazását.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.