Sold Out

Laxi-doux – természetes gyógymód székrekedésre

0 hozzászólás
0 out of 5

16.00 

Nincs készleten

Leírás

Mi a Laxidoux™?

Laxidoux™ egy növény alapú termék, amely olyan hashajtó, amely megszűnteti a krónikus székrekedéssel járó kellemetlen tüneteket. A termék 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, bármilyen kémiai anyag nélkül.

Hogyan hat a Laxidoux

A Laxidoux™ 7 növény keverékét tartalmazza: Szennát, Kaszkara bokor háncsát, Boróka bogyókat, Édesgyökeret, Rebarbarát, Buchut és Gentianát. Ezek a növények azok a tulajdonságaik alapján lettek kiválogatva, amelyek perisztalikus mozgásra serkentik a beleket, helyreállítják a belek izomtónusát, serkentik a máj, a gyomor és a hasnyálmirigy váladékképzését és elősegítik a salakanyagok kiküszöbölését. Mindezeket úgy, hogy közben nem irritálják a beleket.

A továbbiakban egy listát találnak a Laxidoux™ összetételében szereplő növények hatásairól:

 • A Szenna egy nagyon hatékony hashajtó.
 • A Kaszkara bokor úgyszintén hashajtó hatással bír. Elősegíti a salakanyagok kiküszöbölését a végbél serkentésével. Ez az egyik leghatékonyabb összetevő a krónikus székrekedés tüneteinek a megszűntetésében.
 • A Boróka bogyók az emésztési problémákat, a gyomor-és bél fertőzéseket, a gyulladást, a puffadást valamint a görcsöket szűnteti meg. Terhes nőknek valamint veseproblémákkal küszködő személyeknek nem ajánlott a borókabogyó hosszú távú, nagy adagokban történő fogyasztása.
 • Az édesgyökeret gyakran a tüdőt és a hörgőket érintő betegségek kezelésére használják. Mindennek ellenére hatékonyan elősegíti az emésztést és a mérgező anyagok kiküszöbölését a belekből.
 • A felhasznált mennyiség függvényében, a rebarbara kifejthet hashajtó vagy hasfogó hatást. Nem ajánljuk a hosszú távú használatát, mivel függőséget okozhat. Ugyanakkor terhesség vagy szoptatás esetén nem ajánlott.
 • A Buchu a vizelési problémák és gyulladások megszűntetésére alkalmas valamint a hugyhólyagban felgyülemlett homok és kövek eltávolítására. Irritált vastagbél esetén igen hatékony gyulladáscsökkentő.

Vannak mellékhatásai a Laxi-doux termékkel való kezelésnek?

 • A tünetek lehetnek: enyhe hasi diszkomfort érzés, vagy enyhe fejfájás.
 • Hosszú idejű használata függőséget okozhat.
 • 4 hét után szedését abba kell hagyni, és kell egy kis szünetet tartani, legalább 2 hétig.
 • Alternatív módon ajánlott szedni: egy nap igen, egy nem.

ÖSSZETÉTELE

Szenna levelek (Cassia angustifolia) 240 mg
Kaszkara bokor háncs (Rhamnus purshianus) 150 mg
Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) 30 mg
Boróka bogyó (Juniperus communis) 8 mg
Rebarbara gyökér (Rhenum palmatum) 8 mg
Gentiana gyökér (Gentiana lutea) 8 mg
Buchu levelek (1:4 Barosma betulina) 4 mg
Borsmenta olaj (Mentha piperita) 0,2 mg

Használat

A javasolt napi adag: 1 tabletta lefekvés előtt. 6-12 óra elteltével eltávolítja a vastagbélből a salakanyagokat.

Figyelem

 • Terhesség és szoptatás esetén nem alkalmazható. Más hashajtók szedése esetén, mielőtt alkalmazná kérje ki orvosa véleményét. 
 • Más gyógyszer szedését követő 2 órában ne vegyen be Laxidoux tablettát, mivel enyhítheti azok hatását.

A vastagbél teljes méregtelenítése és kitakarítása végett, egyidejűleg alkalmazható a Vastagbél tsztító (Colon cleanser) termékünkkel.

Vastagbél tisztító (Colon Cleanser)

Vastagbél tisztitó (Colon cleanser)

Tisztítja és méregteleníti a vastagbelet,  helyreállítja a nyálkahártyát és a baktériumflórát, de nem okoz függőséget. Bélirritáció esetén is ajánlott.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.