Elkelt

L-tirozin (L- Thyrosine) – stressz, depresszió, energiahiány esetén

0 hozzászólás
0 out of 5

24.00 

Nincs készleten

Leírás

Az L-tirozin amminósav, a tiroxin (elsődleges pajzsmirigyhormon, amely serkenti az anyagcserét) és a D-fenilalanin (pajzsmirigyhormon) közvetlen elődje. L-tirozin egy létfontosságú amminósav, amely az olyan idegsejtek közötti közvetítők (kémiai anyagokat) termeléséhez járul hozzá, mint például az epinefrin és dopamin, ez által kisebb pozitív hatással bír a központi idegrendszerre.

Tiroxin-hiány tünetei: hízás, hideg kezek és talpak és lelassult anyagcsere. Szabályozza a pajzsmirigy által termelt hormonok szintjét, javítja a közérzetet, növeli a koncentráció-képességet és a szellemi megterheléssel szembeni ellenállást.

Enyhíti a depresszió okozta tüneteket, feltölt életerővel és növeli a nemi vágyat. Ugyanakkor hozzájárul az egészséges anyagcseréhez és csökkenti a túlzott étvágyat.

ÖSSZETÉTELE

L-tirozin 500 mg

Használat

A javasolt napi adag: 2 kapszula, naponta 2 alkalommal az étkezések között.

Ajánlás

  • Előrehaladott hypothyreosis esetén ajánlott naponta kétszer  2 kapszulát, étkezések között szedni.

Figyelem

  • Pajzsmirigytúltengés vagy más betegség esetén használat előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét.
  • Ha dopamint vagy pajzsmirigy hormonokat tartalmazó gyógyszeres kezelésen van vagy fogamzásgátlót szed használat előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét.
  • Azonnal szakítsa meg a kezelést, ha hányingert, fejfájást, fáradtságot, gyomorégést vagy izületi fájdalmakat tapasztal.
  • Terhesség vagy szoptatás alatt tilos a használata.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.