Sold Out
  • L-taurin USP forte - egy fontos aminosav a szívnek
  • L-taurin USP forte - egy fontos aminosav a szívnek

L-Taurin USP forte – a szív számára fontos aminósav

0 hozzászólás
0 out of 5

29.00 

Nincs készleten

Leírás

L-Taurin egy speciális, nemproteikus amminósav, amelyet a szervezet cisztein amminósavból állít elő.

PH pufferként – tompítóként működik a szív szintjén, a központi idegrendszerben valamint a vázizomban.

A legújabb kutatások kimutatták, hogy a Taurin – al való kiegészités, jótékony hatással rendelkezik a szívritmus szabályozásában, erős szívdobogásban, valamint tachycardiában (maga pulzus).

Az L-Taurin egyik legismertebb szerepe az-az, hogy a máj részt vesz a Taurin termelésében, amely jelen van az epesavban. Ezek a savak, nélkülözhetetlenek a zsir felszivódásában. A Taurin az epe egyik alapanyaga, amely “ szappanként” működik és amely segiti a szervezetet a zsirók és a zsirban oldodó vitaminok lebontásában.

Legújabb vizsgálatok kimutatták, hogy a Taurin fontos szerepet játszik az izmok és az idegek közötti kölcsönhatásban.

Legújabb klinikai vizsgálatok bebizonyitották, hogy a Taurin jótékony hatással van a szivelégtelenségre és a cukorbetegségre. A Taurin javitja a cukor felhasználását, növeli az inzulin hatását és az inzulin használatakor csökkenti az inzulin ellenhatásait.

A kor előrehaladásával, a Taurin hiánya súlyosbithatja a szenilis demenciát.

Az L-Taurin kis mennyiségben található meg a modern világ élelmiszereiben – étrendünkben és éppen ezért ajánlott kiegészitése.

A Taurin gyakran megtalálható energia italokban (Energy Drink).

ÖSSZETÉTELE

L-taurin 1000 mg

Használat

A javasolt napi adagolás (kimondottan felnőttek számára): 2-3 kapszula naponta.

Kapcsolódó termékek:

L-arginin - szabad formájú aminosav

L-arginine (L-arginin)

Növeli a fizikai megterhelőképességet, a nemi vágyat. Elősegíti az erekció minőségi javulását, hozzájárul az izmok fejlődéséhez, serkenti a zsírok égését és a HGH hormonok (növekedéshormonok) termelését.

Bibliográfia

  1. Eby G, Halcomb WW.: Elimination of cardiac arrhythmias using oral taurine with l-arginine with case histories: Hypothesis for nitric oxide stabilization of the sinus node; Med Hypotheses. 2006;67(5):1200-4. Epub 2006 Jun 23

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.