Elkelt

  Szűz Kókuszdió olaj Omega-3-al

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  26.87 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  LEIRÁS

  A kókuszdió olaj gazdag  káliumban, vasban, magnéziumban, foszforban, rézben, cinkben,  A és E vitaminokban és telített zsírsavakban, amelyek pótolhatatlanok szervezetünk számára. Mindezek   megtalálhatóak  a kókuszdió olajban és egyedi jellegzetességekkel rendelkeznek. A kókusz-olaj olyan tipusú zsírsavakat tartalmaz, amelyek laurik savakból állanak (45%), ezek közepes láncszemű zsírsavak, az anyatejhez hasonlóan rendkivül jótékonyan hatnak a szervezetünkre.

  Omega-3 –ra szükségük van, azoknak a személyeknek akik: szívbetegségben szenvednek, hajlamosak cukorbetegségre, rák, szívinfarktus, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, agyvérzés és azoknak a személyeknek akik ki vannak téve fizikai erőfeszitésre amely által  a szívet igényli.

  ÖSSZETÉTELE

  KÖzepes trigliceridek kókuszdió olajból (Coco nucifera)300 mg
  Halolaj (szardinia, makréla, szardella)500 mg
  Biztosít:
  EPO – Eicosampentaenoic Sav150 mg
  Docosahexaeonic Sav100 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

  HASZNÁLATA

  Ajánlott adagolás: 1 kapszula naponata.

  Figyelem

  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.