Elkelt

Szűz Kókuszdió olaj Omega-3-al

0 hozzászólás
0 out of 5

26.87 

Nincs készleten

LEIRÁS

A kókuszdió olaj gazdag  káliumban, vasban, magnéziumban, foszforban, rézben, cinkben,  A és E vitaminokban és telített zsírsavakban, amelyek pótolhatatlanok szervezetünk számára. Mindezek   megtalálhatóak  a kókuszdió olajban és egyedi jellegzetességekkel rendelkeznek. A kókusz-olaj olyan tipusú zsírsavakat tartalmaz, amelyek laurik savakból állanak (45%), ezek közepes láncszemű zsírsavak, az anyatejhez hasonlóan rendkivül jótékonyan hatnak a szervezetünkre.

Omega-3 –ra szükségük van, azoknak a személyeknek akik: szívbetegségben szenvednek, hajlamosak cukorbetegségre, rák, szívinfarktus, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, agyvérzés és azoknak a személyeknek akik ki vannak téve fizikai erőfeszitésre amely által  a szívet igényli.

ÖSSZETÉTELE

KÖzepes trigliceridek kókuszdió olajból (Coco nucifera) 300 mg
Halolaj (szardinia, makréla, szardella) 500 mg
Biztosít:
EPO – Eicosampentaenoic Sav 150 mg
Docosahexaeonic Sav 100 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

HASZNÁLATA

Ajánlott adagolás: 1 kapszula naponata.

Figyelem

  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.