Sold Out

  Kálcium magnézium á la Francaise csokoládé rágótabletta

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  27.20 

  Nincs készleten

  Leírás

  A kálcium egy elengedhetetlen tápanyag a csontok és a fogak egészsége szempontjából. A kálcium igen fontos a gyermekeknek a növekedési periódusban és a pubertáskorban (9-18 év), de a felnőtteknek is, főleg a 40 éves nőknek vagy a csontritkulásban szenvedőknek.

  A Xylitol a cukor alkoholszármazéka, amelyet a cukor xylozéjából vonnak ki. A xylitol megtalálható természetes formában az olyan gyümölcsökben, mint például a körte vagy az eper. A xylitol igen kis mértékben is hatással van a szájüregben található baktériumok összetételére. Ugyanakkor egy nagyobb adagra van szükség ahoz, hogy kiegyenlítse a fogak körüli savtermelést így védelmet nyjtson a fogszuvasodás és a káros baktériumok ellen.

  Az Organika által használt francia módon elkészített csokoládé, a legjobb minőségű, extra szűz, fekete kakaóbabokból készül.

  A kálcium magnézium 1:1 tabletták ízletesek és örömmé varázsolják a napi kálcium bevitelét. A tabletták rágása és annak nyállal való keveredése növelik a kálcium felszívódásának mértékét.

  ÖSSZETÉTELE

  Kálcium (kálcium karbonát)250 mg
  Magnézium (magnézium oxid)250 mg

  Segédanyagok: Xylitol, szorbit, magnézium sztearát, kolloid szilícium bioxid, természetes íz tejből, extra szűz fekete kakaó, természetes kakaó íz.

  Használat

  Az ajánlott adagolás

  Adagolás 9-18 éves gyermekek és felnőttek számára: naponta 1 tabletta vagy az orvos által ajánlott napi adagolás szerint.

  Tetszés szerint, lehetőleg étkezés előtt fogyasszák.

  Mások a következőket is megvásárolták...

  További, a gyermekek egészségét elősegitő termékek: