Sold Out

Kálcium magnézium á la Francaise csokoládé rágótabletta

0 hozzászólás
0 out of 5

27.20 

Nincs készleten

Leírás

A kálcium egy elengedhetetlen tápanyag a csontok és a fogak egészsége szempontjából. A kálcium igen fontos a gyermekeknek a növekedési periódusban és a pubertáskorban (9-18 év), de a felnőtteknek is, főleg a 40 éves nőknek vagy a csontritkulásban szenvedőknek.

A Xylitol a cukor alkoholszármazéka, amelyet a cukor xylozéjából vonnak ki. A xylitol megtalálható természetes formában az olyan gyümölcsökben, mint például a körte vagy az eper. A xylitol igen kis mértékben is hatással van a szájüregben található baktériumok összetételére. Ugyanakkor egy nagyobb adagra van szükség ahoz, hogy kiegyenlítse a fogak körüli savtermelést így védelmet nyjtson a fogszuvasodás és a káros baktériumok ellen.

Az Organika által használt francia módon elkészített csokoládé, a legjobb minőségű, extra szűz, fekete kakaóbabokból készül.

A kálcium magnézium 1:1 tabletták ízletesek és örömmé varázsolják a napi kálcium bevitelét. A tabletták rágása és annak nyállal való keveredése növelik a kálcium felszívódásának mértékét.

ÖSSZETÉTELE

Kálcium (kálcium karbonát) 250 mg
Magnézium (magnézium oxid) 250 mg

Segédanyagok: Xylitol, szorbit, magnézium sztearát, kolloid szilícium bioxid, természetes íz tejből, extra szűz fekete kakaó, természetes kakaó íz.

Használat

Az ajánlott adagolás

Adagolás 9-18 éves gyermekek és felnőttek számára: naponta 1 tabletta vagy az orvos által ajánlott napi adagolás szerint.

Tetszés szerint, lehetőleg étkezés előtt fogyasszák.

Mások a következőket is megvásárolták...

További, a gyermekek egészségét elősegitő termékek:

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.