Izaflavone (izoflavonoidok) szójából – fitoösztrogén

0 hozzászólás
0 out of 5

26.00 

Leírás

Termék hatásai és ajánlások

  • Hormonális zavarok túlzott ösztrogénnel.
  • Ajánlott azon a tünetek a kezelése, amelyek a perimenopauzális és a menopaulális időszakot kísérik, mint például a neuro-vegetatív tünetek: kipirulás, verejtékelés, szívdobogás, depresszió stb.
  • Szív- és érrendszeri betegségek megelőzése.
  • Csontritkulás megelőzésére
  • Magas koleszterin szint ellen.
  • Jóindulatú Mastopátiák ellen.

A legfőbb pozítiv hatásai az Izoflavonoknak a szív és érrendszer elleni betegségek védelmére vonatkoznak és egy pár típusú rákbetegség gyakoriságának a csökkentésére, legfőképp a mellrákra. Bár a védekező mechanizmus a rák megjelenése ellen több szempontokat von be az izoflavonok anyagcseréjéről, a legtöbb tudósember ezt a hatást a szója izoflavonok szerkezetének a hasonlosága között és az ösztrogéneiknek tulajdonítják.

Ez a hasonlóság lehetővé teszi az izoflavonoknak, hogy kimozditsák a helyükből az ösztrogéneket a sejtreceptorokról, így leblokálja a hormonális aktivitásukat (ez a mechanizmus hasonló egyes gyógyszerekével, mint a Nolvadez vagy Tamoxifen, amely sok testépítő által használva van, azért, hogy leblokálják az anabolikus steroidok átalakulását ösztrogénben és ez a folyamat az elnőiesedéshez vezethet, ez főként ginecomastiában nyilvánul meg.

A Japánban élő nőknek egy izoflavonokban gazdag táplákozásuk van és kevesebb hőhullámaik vannak és alacsonyabb szintű a mellrák kockázata a nyugati országokban élő nőknek.

További információk: http://www.hypericum.ro/gydrelle_phyto.htm

ÖSSZETÉTELE

Szója Izoflavonoidok kivon (40%-os)

  • Tiszta Izoflavonoidokat tartalmaz (Genistein, Daidzein és Glicitein)
50 mg

Használat

Az ajánlott adagolás

  • Az egészség megtartása érdekében: naponta 2-3 kapszula és ezeket egyszerre kell beszedni.
  • Terápiás kezelés esetén: naponta 4-5 kapszula és ezeket egyszerre kell beszedni (az Európai Unió által javasolt adag) – lehet változtatni: egy nap 4 kapszula, a másik nap 5 kapszula.

Csontritkulás megelőzése érdekében az Osteopen termékkel ajánlott társitani.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.