Elkelt
  • Imunorex csomag - széles spektrumú immunredszer erősitő
  • Dúsított Echinacea
  • Beta Sterolines - az immunrendszer erős stimulánsa
  • Immu-9 - az immunrendszer támogatása

Imunorex forte 30 napos csomag

0 hozzászólás
0 out of 5

86.75 

Nincs készleten

Leírás

A szervezetnek van egy csodálatos öngyógyító rendszere, az immunrendszer.

Egy erős, egészséges immunrendszer felismeri, megtámadja és elpusztítja a szervezetet elözönlő támadókat, amelyek betegséget okozhatnak, ugyanakkor elpusztítja a rendellenesen működő így a rákos sejteket is.

Egy erős immunrendszer egyben egy erős, egészséget testet, szellemet jelent, hosszú boldog életet és az öregedési folyamat lelassítását biztosítja. Napjaink rohanó világában az immunrendszert folyamatosan gyengíti a stressz, a környezetszennyezés és a kémiai kezelésnek kitett élelmiszerek fogyasztása. A lagyengült immunrendszer gyakori megbetegedésekhez, a szív, az epe és a máj megbetegedéséhez, krónikus fáradtsághoz és a végén a rák kialakulásához vezet.

A gyilkos sejtek (Natural Killer Cells) az immunrendszer első frontvonalát képezik a mikroorganizmusok, a paraziták, vírusok és baktériumok ellen. Megtámadják és megsemmisítik a rákos sejteket, még mielőtt ezek letapadhatnának valahol a szervezetben.

Az immunrendszer következő fontos összetevői a T-sejtek, a Interleukin-2 és az Interferon csoport. Az erős immunrendszer megőrzése létfontosságú a szervezet egészségének fenntartása és a regenerálódás szempontjából.

Az Imunorex csomagot kimondottan az immunrendszer serkentésére és megerősítésére fejlesztették ki, annak érdekében, hogy hatékonyan tudjon küzdeni a szervezetet támadó kórokozók ellen és, hogy megelőzze a betegségek kialakulását.

Egy egészséges, jól működő immunrendszer érdekébe, félévente tartott kúrákat javasolunk, vagy az Imunorex Immunomax-al egyidejűleg alkalmazását.

A Imunorex szedését javasoljuk a Chelatin forte kezelést követően, azoknak a személyeknek, akik immunrendszeri elégtelenségben szenvednek

A protokoll összetevői

Beta Sterolines - az immunrendszer erős stimulánsa

Beta Sterolins (szterolini)

A fitoszterol növényi kivonatok, optimális összetételben elengedhetetlen kellékei az immunrendszer helyreállításához, megerősítéséhez, szabályozásához valamint egy betegséggel folytatott sikeres küzdelemhez.

1 doboz

Dúsított Echinacea

Dúsitott Echinacea forte

Nagyon jó immunóstimuláns, antibaktériális, antimikrobiális, fertőzések, influenza, megfázás, immunhiány. Segít lassacskán megszüntetni a tartós fertőzéseket és növeli az ellenállást a fertőző betegségekkel szemben.

1 doboz

Immu-9 - az immunrendszer támogatása

Immu-9

Az IMMU-9 egy egyedülálló összetételű készítmény, 9 szabványosított kivonattal, amely általános serkentő hatással bír, ugyanakkor támogatja az immunrendszer egészséges működését. Kizárólag az Organika® forgalmazásában.

1 doboz

A csomag árában egy-egy doboz/termék található.

Használat

A javasolt adagolás

Reggel és este 15 – 30 percel étkezés előtt:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.