Sold Out
  • Imunorex csomag - széles spektrumú immunredszer erősitő
  • Dúsított Echinacea
  • Beta Sterolines - az immunrendszer erős stimulánsa
  • Immu-9 - az immunrendszer támogatása

  Imunorex forte 30 napos csomag

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  86.75 

  Nincs készleten

  Leírás

  A szervezetnek van egy csodálatos öngyógyító rendszere, az immunrendszer.

  Egy erős, egészséges immunrendszer felismeri, megtámadja és elpusztítja a szervezetet elözönlő támadókat, amelyek betegséget okozhatnak, ugyanakkor elpusztítja a rendellenesen működő így a rákos sejteket is.

  Egy erős immunrendszer egyben egy erős, egészséget testet, szellemet jelent, hosszú boldog életet és az öregedési folyamat lelassítását biztosítja. Napjaink rohanó világában az immunrendszert folyamatosan gyengíti a stressz, a környezetszennyezés és a kémiai kezelésnek kitett élelmiszerek fogyasztása. A lagyengült immunrendszer gyakori megbetegedésekhez, a szív, az epe és a máj megbetegedéséhez, krónikus fáradtsághoz és a végén a rák kialakulásához vezet.

  A gyilkos sejtek (Natural Killer Cells) az immunrendszer első frontvonalát képezik a mikroorganizmusok, a paraziták, vírusok és baktériumok ellen. Megtámadják és megsemmisítik a rákos sejteket, még mielőtt ezek letapadhatnának valahol a szervezetben.

  Az immunrendszer következő fontos összetevői a T-sejtek, a Interleukin-2 és az Interferon csoport. Az erős immunrendszer megőrzése létfontosságú a szervezet egészségének fenntartása és a regenerálódás szempontjából.

  Az Imunorex csomagot kimondottan az immunrendszer serkentésére és megerősítésére fejlesztették ki, annak érdekében, hogy hatékonyan tudjon küzdeni a szervezetet támadó kórokozók ellen és, hogy megelőzze a betegségek kialakulását.

  Egy egészséges, jól működő immunrendszer érdekébe, félévente tartott kúrákat javasolunk, vagy az Imunorex Immunomax-al egyidejűleg alkalmazását.

  A Imunorex szedését javasoljuk a Chelatin forte kezelést követően, azoknak a személyeknek, akik immunrendszeri elégtelenségben szenvednek

  A protokoll összetevői

  Beta Sterolines - az immunrendszer erős stimulánsa

  Beta Sterolins (szterolini)

  A fitoszterol növényi kivonatok, optimális összetételben elengedhetetlen kellékei az immunrendszer helyreállításához, megerősítéséhez, szabályozásához valamint egy betegséggel folytatott sikeres küzdelemhez.

  1 doboz

  Dúsított Echinacea

  Dúsitott Echinacea forte

  Nagyon jó immunóstimuláns, antibaktériális, antimikrobiális, fertőzések, influenza, megfázás, immunhiány. Segít lassacskán megszüntetni a tartós fertőzéseket és növeli az ellenállást a fertőző betegségekkel szemben.

  1 doboz

  Immu-9 - az immunrendszer támogatása

  Immu-9

  Az IMMU-9 egy egyedülálló összetételű készítmény, 9 szabványosított kivonattal, amely általános serkentő hatással bír, ugyanakkor támogatja az immunrendszer egészséges működését. Kizárólag az Organika® forgalmazásában.

  1 doboz

  A csomag árában egy-egy doboz/termék található.

  Használat

  A javasolt adagolás

  Reggel és este 15 – 30 percel étkezés előtt:

  Mások a következőket is megvásárolták...