• HGH - öregedésgátló aktivátor - a fiatalság hormona
  • HGH - öregedésgátló aktivátor - a fiatalság hormona

  HGH – öregedésgátló aktivátor – a fiatalság hormona

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  57.00 

  Leírás

  Mi a HGH anti-aging termék?

  Ez az új kanadai gyógyszeripari termék, amely képviseli a 4. generációs HGH aktivátort és ösztönzi a HGH kibocsájtást a saját agyalapi mirigytől, valamint ösztönzi a májat is, hogy a IGF-1 növekedési faktort termeljen (Somatomedin C).

  Az emberi növekedési hormon (HGH), egy olyan hormon, amit az agyból az elülső agyalapi mirigy termel (hipofízis), amelyet még a “fiatalság hormonnak” is neveznek.

  A HGH bevezeti a növekedési faktorok termelését és kibocsájtását, mint például: IGF-1 , IGF -2 , IGF -béta, Eritopoeitrina, Neurotrofina, Morfogénikus fehérje, az epidermális növekedési faktor, a luteinizáló hormonok és fibroblaszt növekedési faktor-8. Ezek a növekedési faktorok (tényezők) elősegítik a sérült sejtek javítását, megújítja a bőrsejteket, a csont sejteket, az izom sejteket és létfontosságú szerveket. Ezek támogatják az immunrendszer a fertőzések és a betegségek leküzdésében. A zsírok leégetése és az izomtömeg növelése által, a növekedési faktorok egy fiatalos testalkathoz vezetnek. 50%-a a növekedési hormonnak az első 4 óra alvás közben kerül a vérbe és a fennmaradó 50% a nap folyamán.

  Ahogy öregszünk, a HGH szintje a növekedési faktoroktól (tényezőktől) lecsökken csak egy részre, vagyis a fiatalságnak megfelelő szintre. Valójában, 20 éves kortól kezdődően a HGH szintje elkezd folyamatosan csökkeni. 30 éves korban már láthatóak az öregedés jelei, amely majd felgyorsul. A tanulmányok azt mutatják, hogy a HGH termelése minden évtizedben (10 év) 15%-al csökken. Ez a tényező a testi öregedéshez vezet, az immunrendszer legyengüléséhez és negatívan érinti az agy mükődését. Több gyakorlója a modern orvostudománynak úgy véli, hogy a HGH-val való potlás egy hatékony mód arra, hogy elkerüljék a megbetegedéseket és egyébb feltételeket amelyek együtt járnak az öregedéssel. A HGH-val való kiegészítés a vitalitás megjavításához és a test fiatalító megjelenéséhez vezet. A szexuális funkciók megujításához és megerőssítéséhez vezet, úgy a nőknél, mint a férfiaknál is. Segít a hormonális kiegyensúlyozottsághoz úgy a nőknél, mint a férfiaknál is, főképp a “középkorú” időszakban.

  A HGH Aktivátor egy egyedülálló kanadai termék a piacon, amely a CELEX Laboratóriumokban van gyártva. Úgy van megépítve, hogy a szervezet által a növekedési hormonnak természetes úton a termelést stimulálja és ennek a kibocsájtását a vérkeringésben tegye és párhuzamosan a máj stimulálásával az IGF-1 (Insulin Like Growth Factor-1) termeléséért, amely egy olyan növekedési faktor, amely az inzulinhoz hasonló és úgy állapították meg, hogy alapvető fontosságú az öregedési folyamat kezelésében. A IGF-1 együtt még létezik a IGF-2 és még 6 más alapvető növekedési faktorok (tényezők), amelyek szükségesen a szervezet normális műkődéséhez.

  Ezek az alapvető fontosságú növekedési faktorok, egy kanadai rénszarvas fajta bébiinek a szarv csúcsaiból vannak kivonva vagy egy új-zélandi szarvas fajtából (Deer Velvet Antler), rögtön akkor vannak kivonva, amikor ezek áttörik a fejbőrt, és mielőtt azok elcsontosodnának. A rénszarvas szarvának a csúcsa számos hormonális stimulálót (serkentőt) tartalmaz, optimális arányú alapvető aminosavakat, hogy stimulálja a HGH felszabadulását, amely az ő felében stimulálja a HGH felszabadulását és még számos immunmodulátort és gyulladáscsökkentőt, amelyeket a rénszarvas bébi szervezete arra használ fel, hogy gyorsan meggyógyítsa a sebet, amelyet a szarvak okoznak a fejbőri áttöréssel. A hármas kötésű fehérje jelenléte (growth factor binding protein-3 IGFBP-3) eltávolítja a stimuláló lehetőségét a rossz típusú sejtek (rákos) magas számban történő növekedésének, a növekedési factor kötése által, csak normális sejtekkel.

  Az alábbi grafikon a növekedési hormon termelés fejlődését mutatja:

  HGH grafikon

  Milyen hatásai vannak, ami a kort illeti?

  • Gyerekek vagy serdülők, akiknek növekedési ritmus hiányosságaik vannak: serkenti az agyalapi mirigyet, hogy ez ki tudjon bocsájtani több növekedési hormont, és ez eredményezi a csont és az izom növekedés gyorsulását.
  • Azok a személyek, akik fizikai mozgást végeznek vagy tornaterembe mennek, sportolók, testépítők: lecsökkenti a zsírrétegeket, megnöveli az izomtömeget, megnöveli az energia szintet, amely a gyakorlat rendelkezésére áll (a zsírok égetése által).
  • 21 évet betöltött személyek: lelassítja az általános öregedési folyamatot és a 40 évet eltöltött személyeknél, ha rendszeresen van használva, akkor egyes alapvető öregedési hatásokat visszafordít, az alábbi lista szerint:
   • Az alvásnak egy jobb minősége és érzelmi stabilitás.
   • Több energia és erő az aktivitásokhoz és a testmozgásokhoz.
   • Csökkenti a zsírrétegeket.
   • Növeli a csontok sűrűsségét.
   • Megjavítja a memoriát és a mentális riasztási szintet.
   • Megnöveli a szexuális képességet.
   • Megerősíti az izomzatot, úgy az erő, mint a méret szintjén is.
   • A hajhullás visszafordítását és helyreállítja a szinét is.
   • Az immunrendszer regenerálása.
   • Megerősíti a szívizomzatot.
   • Lecsökkenti a koleszterinszintet.
   • Normális szintre hozza a vérnyomást.
   • Lecsökkenti, amíg eltünnek a ráncok.
   • Visszafordítja számos degenerativ betegségek tüneteit.
   • Megjavítja a bőr szerkezetét és az összeállítását.

  Sportolók is használhatják, mivel nem tartalmaz prekurzorokat vagy tiltott anyagokat (doping).

  Összetétele

  Gliceril Foszforil Kolin (GPC)

  • Alfa-Glicerilfoszforilkolin (Alfa GPC)
  250 mg
  Csontalanított rénszarvas agancsból való kivonat110 mg
  Koncentrált kivonat az elülső hipofizis lebenyből8,3 mg
  Colostrum 30% IgG16,5 mg
  Andrographis Paniculata PE8,3 mg
  Pro-GH aminosav mátrix
  GABA50 mg
  L-arginin83 mg
  L-lizin50 mg
  L-ornitin16,5 mg
  L-glicin16,5 mg

  Használat

  Az ajánlott adagolás

  Standard adagolás

  • Naponta 2 kapszula este, lefekvés előtt, éhgyomorra (legkevesebb egy órára rá, miután a legútolsó eledelt megemésztetük).

  Ajánlások

  • Ajánlott 6 napig szedni egy nap szünettel. Könnyítésért kezdjék a kezelést egy hétfői napon és vasárnap tartsanak szünetet.
  • Azoknak a személyeknek, akiknek gyengébb az immunrendszerük, azok a személyek, akik erősebben vannak érintve az öregedési folyamattól, azok a személyek, akik gyorsabb eredményeket akarnak vagy akik az izomzat kifejlődését akarjék elérni, megnövelhetik az adagot, naponta 2-6 kapszula között, 5 napig 2 nap szünettel egészen 2 hónapig, amiután lecsökkentik naponta 2 kapszulára a következő 2 hónapra, ezután megismételjük így ezt a cíklust.

  Forte adagolás

  • Naponta 3 kapszula este,lefekvés előtt,éhgyomorra (legkevesebb egy órára rá, miután a legútolsó eledelt megemésztetük) 5 napon át, egy heten keresztül, ezután 2 nap szünet (a mirigyek pihentetésére).

  Nagyon jó eredményeket lehet elérni a szervek helyreállításában és regenerációjában, valamint az öregedés folyamat leküzdésében, akkor ha ezt a terméket összekapcsoljuk a 3 kapszula Stemulin termékkel (együtt kell venni a HGH Aktivátorral).

  • Láttam, hogy a HGH Aktivátorral kapcsolatosan két férfi írt önöknek. Szeretném megosztani önöknek az én tapasztalatomat egy nő szempontjából. (elmúlt 40 éves) Nem fogok a részletekre kitérni ami a lipidot illeti, de cask azt kell mondanom, hogy a HGH nem ebben is hatása van, de én nem emiatt vásároltam meg.…… Amiután elkezdtem szedni a HGHt rögtön kezdtem érezni a hatását, 2-3 nap után élénk álmokon keresztül, amelyek után reggel felkeltem tiszta éssze és energiával tele. Most már a 3.dik flakonnál vagyok. Amit ki szeretnék én most hangúlyozni, az az, hogy minden reggel készen kelek fel a feladatokra és csodálatos munkaerőm van a nap egész folyamán. Azelőtt, hétvégén nem lehetet, hogy ne alugyak délutánonként 2-3 órát. Kimerült voltam. Leestem, mint egy halott. Nagyon jó, nincs már szükségem ilyesmire!!! A második hónap után észrevettem a zsírok csökkenését, állandóan és egyenletesen az egész testen. Észrevettem hogy az arcon és a nyakon a bőr szerkezete megjavult. Elkezdtem szükségét érezni és van is erőm, hogy 5-10 perc mozgást végezzem reggelente (nem nagy dolog, egy pár gugolást, egy féle flotári, nem a földön, hanem egy falhoz támaszkodva, egy pár kéz csavargó mozgást végző gyakorlatokat, test hajlításokat). Kevés, nagyon kevés, de ami történik, az elképesztő: még cask ettől a pár gyakorlattól érzem, hogy az izmaim erezetek, szálasabbak és persze, hogy erősebbek lettek. A konkluzióban, azt szeretném mondani, hogy ennek a terméknek hatása van a nőkön is. Hogyha szeretnék, akkor elmondom az én konkluzióimat a kezelést után, miután befejezem a 6.dik flakont is.Mit teszek ezután? Megállók vagy folytatom a HGH-val,vagy milyen más termékeket kellene vegyek, hogy ne veszítsem el az elért eredményeket?

   Mária P., Berettyóújfalu
  • Elkezdtem a kezelést a HGHval 2006.09.21-én és a hatása rögtön látszani és érezni kezdett, egy pár napon belül.

   Rita P., Budapest
  • ... egy hónap után, amiután használtam a HGH-t, elkezdtem jobban érezni magam, energikusabbnak érzem magam, azt is figyelembevéve, hogy én még sportolók, megyek fitnessz terembe és harművészetre is. Egy picit kipihentebbnek éreztem magam és észrevettem a lipido megnövekedését. Ezután látom majd meg, hogy fogom érezni magam a második hónap kezelés után...

   Ferenc K., Hajdúszoboszló

  Mások a következőket is megvásárolták...