Elkelt
  • Hepatox csomag
  • Szelénium
  • L -glutation (L-glutathione) - májműkődés támogatása

Hepatox csomag – erős májtísztító és méregtelenitő

0 hozzászólás
0 out of 5

33.00 

Nincs készleten

Leírás

A máj a szervezetben felgyülemlett méreganyagok eltávolításával legmegterheltebb szerv. Az táplálékban és a környezetünkben bőséggel található méreganyagok, az alkohol és a dohányzás folyamatosan méreganyagokkal terhelik a májat, amely egy idő után nem képes ezek kiküszöbölésére és így a toxinok és a szabadgyökök felgyülemlenek benne és károsítják azt. Ezért nagyon fontos a máj működőképességének folyamatos fenntartása.

L-glutation (L-glutathione) a máj zavartalan működésének egyik elengedhetetlen eleme. A kealatált szelénium segítségével ezt a máj glutationa peroxidázzá alakítja, amelyet a méregtelenítő folyamatban használ fel. Az alacsony glutation szint a máj működésének zavarait okozza, súlyos hiánya pedig nekrózishoz vezet. A glutationt a szervezet termeli, majd a szelénium segítségével átalakítja peroxidázzá. A szelénium hiány ugyanakkor a glutation peroxidázának hiányát okozza.

A P szelénprotein a glutationnal megvédi a sejtfalat a oxidáció okozta károsodástól. A szeléniummal együtt a L-glutation (L-glutathione) megsemmisíti a szabadgyököket, főleg azokat, amelyek a májat károsítják. A glutationnak ugyanakkor van egy chelatinátor tulajdonsága is, amely segíti a lerakódott nehézfémek eltávolítását a sejtekből. A glutation ugyanakkor hasznos a vesék szempontjéból is, hiszen a méreganyagok mind a máj mind a vesén keresztül távoznak a szervezetből

A Hepatox™ kiegésziti a Detoxin kúrát.

A Hepatox™ egy egészség csomag, amely két, a máj méregtelenítéshez elengedhetetlen hatóanyagot tartalmaz. Mindkettő extra-tiszta minőségű, a szelénium pedig amminósavakkal chelatinált, bizonyos proteinek hidrolízise által (a HVP chelatinozási tehnológiája).

Kinek van rá szüksége?

  • Különböző májbetegségekben szenvedő személyeknek, “mérgezett” máj esetén valamint májgyulladást követően”.
  • Ugyanakkor alkoholizmusban szenvedő személyeknek is ajánlott, akik májcirózisra hajlamosak és azoknak, akik csak a májukat szeretnék méregteleníteni.

A csomag ára egy-egy doboz/terméket tartalmaz.

ÖSSZETÉTELE

L -glutation (L-glutathione) - májműkődés támogatása

L-glutation (L-glutathione)

Adjuváns a májfunkciójában, segít a mérgező anyagok feldolgozásában, egy alapvető anyag a sejtek javítása érdekében.

1 doboz

Szelénium

HVP szelén kelát

A HVP szelénium kelát egy alapvető ásvány amely szükséges a szervezetünk egészségének fenntartásához és amely segít a máj méregtelenítésében.

1 doboz

Használat

Az ajánlott adagolás

Éhgyomorra, 15-30 perccel étkezés előtt.

A Provita javaslata

Kapcsolódó termékek:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.