Hepatothione – Pro endogén glutathion

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  29.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Dr. Hyman Mark „szuper molekulának” vagy „minden antioxidánsok anyukájának” nevezte el a glutathiont, amely napjaink legtöbbet tárgyalt témája mindkét területen, úgy a természet gyógyászatban mint az orvosi körökben. Több mint 117.000 tudományos cikk foglalkozott ezzel a molekulával és most a szakértők elismerik – tudomásul veszik, hogy az emberek riasztó mértekben glutathion hiánnyal rendelkeznek.

  A glutathion hiány a következőhöz vezet:

  • fokozott oxidativ stressz;
  • csökken a máj és a sejtek méregtelenitő kapacitása;
  • a méreganyagok és a nehézfémek felhalmozódása a szervezetben;
  • a DNS javitásának képtelensége;
  • pro-rákkeltő sejtek mutációja;
  • alacsony mennyiségű oxigén és tápanyagok a sejtekben;
  • legyengült sejtmembrán és a sejt esetleges elhalalozása;
  • felgyorsul az öregedési folyamat.

  Ezek a folyamatok közvetlenül befolyásolják az immunrendszer állapotát és gyakran a betegségek megjelenésének vagy a betegségek súlyosbodásának fő oka.

  Az alacsony glutathion szint azt is jelenti, hogy az előirt orvosi kezelések, ahelyett, hogy segitsenek, súlyosbitják a helyzetet, mivel a szintetikus gyógyszerek hatására továbbra is csökken a glutathion szintje. Tudományos kutatások során megállapitották, hogy a glutathion szintek megmutatják, hogy a rákos betegek milyen jól és mennyire tudják elviselni a kemoterápia és a sugárterápia mellékhatásáit.

  A glutathion fontos szerepet játszik az epehólyag egészségében, segiti a májat a zsir méregtelenitésében, mielőtt az epe kiömlene, ami csökkenti a stresszt az epehólyagban.

  Kutatások kimutatták, hogy szinte az összes krónikus betegséget a glutation hiányossága jellemzi: Alzheimer-kór, Parkinson-kór, asztma, minden rákos megbetegedés, szürkehályog, makula degeneráció, glaukóma, krónikus fáradtság szindróma, cukorbetegség, autoimmun betegségek, vese-, tüdő-, szív- és emésztőrendszer betegségek, fibromyalgia, influenza és megfázás, perifériás neuropátia, májgyulladás, Sclerosis Multiplex, görcsrohamok, bőr rendellenességek, daganatok, autizmus spektrum zavarok, és sok más. A glutathion hiány káros hatásai miatt, elnevezték „szuper-molekulának”.

  Azok az emeberek akik egészségesnek tartják magukat, náluk is előfordulhat az alacsony glutathion szint. Ennek fő  oka, elsősorban az életkor, mivel a glutation termelése a sejtekben természetes módon csökken, 20 éves kor után, átlagban 10%-al évtizedenként. Másodsorban, minden nap, mindannyian ki vagyunk téve a környezet szennyeződésnek, kipufogó gázoknak, virusoknak, olyan otthoni főzött táplálékoknak, amelyek nem tartalmazzák a 7-9 napi ajánlott adag tápanyagokat, vagyis gyümölcsöket és zöldségeket. Egy ilyen stilusú élet, végül egy bizonyos fokú glutathion hiányhoz vezet.

  A tünetek lehetnek:

  • fejfájás;
  • szédülés;
  • gyengeség / erőtlenség;
  • ‘ködös” agy;
  • izületi fájdalom;
  • bőrkiütés;
  • száraz bőr;
  • alvás zavarok;
  • depresszió;
  • gyakori baktériális vagy virusos fertőzések;
  • fokozatos kialakulása súlyos egészségügyi problémáknak, beleértve a metabolikus szidrómát is.

  Az egészséges személyek lehetséges, hogy nem veszik észre a glutathion szint növekedése után való azonnali eredményeket. Azonban javulást tapasztalhatnak az energia szintben, az agy-elme tisztaságában, javul  az alvás és a közérzeti hangulat és észlelhető lesz; csökken az influenza, megfázás, vagy más báktérális vagy virusos jellegű betegségek megjelenése. Ennek oka az, hogy a glutation erősiti az immunrendszert és mély hatása van a limfocita funkciójára, növelvén úgy a velünk született, mint a megszerzett immunitást. Más szóval, hathat úgy is mint egy  antibiotikum vagy mint egy oltóanyag. Ezenkivül védelmet nyújt rákkeltő elemek megjelenésével szemben.

  A piacon számos glutation táplálék-kiegészitő létezik, beleértve a „csökkentett” formáját is. A probléma az, hogy a szájon keresztül fogyasztott glutathion szisztémás biohasznosulása gyenge, mert a glutathion molekula egy tri-peptid és amely egy specifikus hordozót igényel a sejtmembránig, amely vagy nem megfelelő mennyiségben létezik vagy teljesen hiányzik a rendszerből. Még akkor is, ha nagy adagban van haználva a csökkentett glutathion, 3 gramm/nap, nagyon kis mennyiség jut el a májba, ahol feldolgozható és  továbbadható a sejtekbe.

  Egy hatékonyabb módszer a glutathion koncentrációjának növeléséhez a szervezetben, hogy biztositsa a glutathion aminosavak perkuzorjait Cisztein, Glicin, Glutaminsav és Glutamin formában. Mindezeket átveszi a máj, ahol tri-peptid Glicid-é lesznek átdolgozva. De abban az esetben, ha a máj károsodott, ezekből a perkuzorokból nem képes előállitani elegendő glutathiont. Ezért a Hepatothione termék egy kiegészitő folymatot nyújt az endogén glutathion termeléséhez közvetlenül a bélrendszerben, egy molekuláris erjedés eljárás által, felhasználva egy ritka probiotikus baktérium fajt, a Lactobacillus fermentum-ot. Ez kazeinnel és fehérjével táplálkozik, amelyek nem pasztőrözött tej koncentratumból származnak, termeli az endogén glutathiont, amely a májba és a szervezet többi részébe továbbitódik egy hordozó, mint például a zselésitett chitosan által. Ezen glutathion formája 100%-ban összeegyeztethető bármilyen állatfajjal, beleértve az embert is és azonnal bio-elérhetővé vállik.

  ÖSSZETÉTELE

  Minden kapszula tartama (gyógyhatású összetevők):

  L-cisztein hidroklorid125 mg
  Glicin hidroklorid125 mg
  D-ribóz – L-cisztein125 mg
  Hidroxipropil-metil-cellulóz, titán-dioxid (növényi kapszula)118 mg
  Tejfehérje koncentrátum (80% fehérje)100 mg
  Kálcium kazeinát (tej)75 mg
  L-glutamin50 mg
  L-glutaminsav50 mg
  Chitosan (Poli-béta- (1,4) -2-amino-2-dezoxi-d-glükóz)25 mg
  Silybum marianum (Milk thistle) hidro-etanolos gyümölcs kivonat, 80% Silymarin25 mg
  Lactobacillus fermentum (200 mld.cfu/g)10 mg
  Szelenometionin 0,5% (50 mcg.Se/91% VNR*)10 mg
  Cink-szulfát (ZN/5 mg. 50 %-os VNR *)9,1 mg
  Növényi magnézium-sztearát (terhelései hatóanyag)9,1 mg

  VNR – * Tápanyag referencia érték 1169/2011 rendelet szerint.

  Nem tartalmaz: tojást, mesterséges színezéket és ízeket, élesztőt, édesítőszereket, diót, búzát, szóját, glutént.

  Használat

  Az ajánlott adag (csak felnőttek számára): 2 kapszula / nap, lehetőleg reggel üres gyomorra.

  Ajánlások

  • Súlyos májbetegségek esetében, szinergikusan lehet használni a LIVER Hepato Protect termékünkkel együtt.
  • B vagy C hepatitis esetében szinergikusan lehet alakalmazni az Artemisinin forte termékünkkel.

  Figyelmeztetések

  • Nem ajánlott azon személyeknek akiknek laktóz intolernaciájuk van, vagy allergiásak tejtermékekre és / vagy rákfélékre.
  • Használata előtt, forduljon kezelő orvosához, ha terhes vagy szoptat.
  • Az étrend-kiegészitő egyes összetvői allergiás reakciókhoz vezethet. Ebben az esteben, azonnal abba kell hagyni a termék használatát.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Bibliográfia

  • Pietro Ghezzi; Role of glutathione in immunity and inflammation in the lung; Int J Gen Med. 2011; 4: 105–113.
  • Hamilos DL, Zelarney P, Mascali JJ.; Lymphocyte proliferation in glutathione-depleted lymphocytes: direct relationship between glutathione availability and the proliferative response. Immunopharmacology. 1989 Nov-Dec;18(3):223-35.
  • Carlos Guerra et al.; Glutathione and Adaptive Immune Responses against Mycobacterium tuberculosis Infection in Healthy and HIV Infected Individuals; PLoS One. 2011; 6(12): e28378.
  • Witsky et al.; The Systemic Availability of Oral Glutathione; European Journal of Clinical Pharmacology; (1992) 43:667-669
  • Rajagopal V Sekhar et al.; Deficient synthesis of glutathione underlies oxidative stress in aging and can be corrected by dietary cysteine and glycine supplementation; Am J Clin Nutr 2011;94:847–53
  • Rajagopal V Sekhar et al.; Glutathione Synthesis Is Diminished in Patients With Uncontrolled Diabetes and Restored by Dietary Supplementation With Cysteine and Glycine; DIABETES CARE, VOLUME 34, NUMBER 1, JANUARY 2011
  • Kullisaara et al.; Complete Glutathione System in Probiotic Lactobacillus fermentum ME31; Applied Biochemistry and Microbiology, 2010, Vol. 46, No. 5, pp. 481–486
  • Peran L. et al.; Lactobacillus fermentum, a probiotic capable to release glutathione, prevents colonic inflammation in the TNBS model of rat colitis; Int J Colorectal Dis. 2006 Dec;21(8):737-46

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.