• Hawthorn (Piros galagonya)
  • Hawthorn (Piros galagonya)

Hawthorn (Piros galagonya)

0 hozzászólás
0 out of 5

23.00 

LEIRÁS

Hawthorn (Crataegus Laevigata)  Piros Galagonya – szív tonik, vízhajtó, összehúzó, vérnyomáscsökkentő, értágító. Szívelégtelenség, iszkémiás szívbetegség, angina pectoris (szívtáji szorító fájdalom), szívritmuszavar (aritmia), ingadozó vérnyomás, magas vérnyomás.

Hawthorn (Crataegus Laevigata) – Piros Galagonya – szív tonikként használják, ingadozó vérnyomás, magas vérnyomás, angina pectoris (szívtáji szorító fájdalom), szivelégtelenség, iszkémiás szívbetegség esetén. Adjuvánsként is lehet használni atherosclerosis kezelésében. Használható a  legtöbb szív- és érrnedszeri betegségekben, degenerativ szívkoszorúér betegségben, vagy hozzá hasonló betegségekben. Magas vérnyomásban szenvedő személyek használhatják e terméket más vérnyomáscsökkentő termékel (mint például a Tensopril termékünkel), mivel a piros galagonya fenntartja a szív egészségi állapotát azáltal, hogy megakadályozza a szívkoszorúér-betegség megjelenését. E növény hosszú távon használható, mivel nincsen mellékhatása, nem okoz függőséget és nem tartalmaz mérgező (toxikus) anyagokat. A Hawthorn adagolása után egy meta-analizis és klinikai vizsgálat álatal, az Írországi Cork Institute of Technology kutatói arra a következtetésre jutottak, hogy a szívelégtelenség és az iszkémiás szívbetegség esetében ez a növény a maximális hatékonyságát nyujtja, de jelentős pozitív hatással van az összes szív- és érrendszeri betegségekben.

Mivel ez a termék a vérnyomás csökkenéséhez vezet, kérjük forduljon kezelő orvosához, ha egyszerre, Szívglikozidokat használ, mint például Digitalis-t vagy Digoxin-t vagy ha vérnyomáscsökkentő gyógyszereket használ.

ÖSSZETÉTELE

Galagonya gyümölcs por (Crataegus laevigata) 500 mg
Kapszula zselatinból 96 mg
Mikrokristályos cellulóz (terhelési hatóanyag) 10 mg
Magnézium-sztearát (összesülési hatóanyag) 5 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartosítószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesítőt, búzát, szóját, kukoricát.

HASZNÁLATA

Ajánlott napi adagolás: napi 2 kapszula 1-3-szor

Ajánlat

  • Legalább két hónapig használja ezt a terméket ahoz, hogy előnyeit érezhesse.

Figyelem

  • Forduljon kezelő orvosához ha a tünetek tartósan fennállnak vagy romlanak!
  • Mielőtt ezt a terméket használná, forduljon kezelő orvosához ha szívglikozidokat használ, mint például Digitalis-t vagy Digoxin-t vagy ha vérnyomáscsökkentő gyógyszereket használ!
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot!

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.