• "Ökológikus barna cukor kókuszpálmából" nem adható a kosárhoz, mert a termék elfogyott.

  Green Coffee – zöldkávé kivonat

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  45.39 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  A Zöldkávé gazdag klorogénsavban. Felgyorsítja a  zsírégetést a szervezetben. A zöld kávé kivonat, a zöld tea és a koffein tartalmú epigalocathina extra, ezek mind együtt elősegítik a szervezetben a zsírégést.

  A Zöld kávébab kivonat, amely 50%-os klorogénsavat tartalmaz, növeli a szervezet hőmérsékletét, amely stimulálja a hőfejlesztést a testben, amely által elkezdődik a kalória égetése, még azt is lehet mondani  róla, hogy hasonlít a fizikai erőkifejtéshez.

  A Green Coffee – Zöldkávé, zöld kávébab kivonatot tartalmaz, a canephora kávéfajból származik, és amely standardizált  1200 mg  egyenértékű, tartalamaz 50%-os klorogénsavat, 150 mg standardizált zöld tea kivonatot, 20%-os epigalocatehin-3-galat + 10%-os koffeint.

  ÖSSZETÉTELE

  Zöld tea kivonat (Camellia sinesis)150mg (20% ECGG + 10%  koffein)
  Zöld kávébab  kivonat (Canephora Coffee fajból)100 mg (50% klorogénsav)

  Nem tartalmaz:  tejterméket, tojást, mesterséges tartositoszert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

  HASZNÁLATA

  Ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 2 kapszula naponta 3-szor.

  Figyelem

  • Használata előtt forduljon orvoshoz ha májbetegségekben szenvednek, vagy ha ezeknek a betegségeknek  tünetei  a következő képpen nyilvánul meg: hasi fájdalom, sötét szinű vizelet, a bőr felülete elsárgul vagy vas hiány esetén.
  • Forduljon orvoshoz terhesség vagy szoptatás idő alatt.
  • Ne haladják meg a napi javasolt adagot.
  • Az étrend – kíegeszittők nem helyettesittik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmodot.

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.