Elkelt

  Gránátalma ellagsav (pomegranate) – erős antioxidáns

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  26.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leirás

  A gránátalma gyümölcse és magjai (Punica granatum) antioxidánsokat és proantocionidinokat tartalmaznak. Ezek közül a legfontosabb pedig az ellagsav.

  A szervezetben a rák megbújhat észrevétlenül “latens” vagy “kezdetleges” módon. Ezért, évente egy-két ellagsav kúra egy adjuváns protokoll lehet amely hozzájárulhat a rák megelőzéséhez. Ugyanakkor, a gránátalma kivonat más antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek szükségések az egészséges állapot fenntartásához.

  Az Amerikai Rákos Betegségek Társaság egyik legújabb kiadványában, amely a rákos megbetegedések alternatív kezeléséről szól, bemutatja, hogy az ellagsav egy nagyon ígéretes tápszer, mivel elő tudja idézni az apoptózist (a rákos sejtek elhalálozását) anélkül, hogy az egészséges sejteket roncsolná.

  Az ellagsav egy fenolikus összetevő, amely meggátolja a rákos sejtek osztódását, ugyanakkor megelőzi a rákra hajlamos személyeknél a rákos sejtek kialakulását és fejlődését.

  Dr. Daniel Nixon, a dél karolinai Egyetem Holliger intézetének tudósa, 500 páciensen végzett 9 éves kutatása során bebizonyította, hogy az ellagsav 48 órán belül meggátolja és megállítja a rákos sejtek osztódását és 72 órán belül előidézi az apoptózist (a rákos sejtek programozott elhalálozását).

  Az ellagsav serkenti a Glutation-S-transzferáz enzim bizonyos izoformáit májcirózis esetén, így elősegíti a rákos sejtek eltávolítását a szervezetből. (Barch és Rundhaugen, 1992)

  Az ellagsav ugyanakkor megsemmisíti a rákos sejtek bomlástermékeit így meggátolja a daganatok fejlődését (Tanaka).

  A kemoterápiás kezelés, a sugárzás és a többi hagyományos gyógymódok elpusztítják nem csak a rákos sejteket, hanem az egészségeseket is, így károsítják az immunrendszert. Ezzel szemben a kutatás során az ellagsav csak a rákos sejteket támadta meg.

  Az Amerikai Rákos Betegségek Társaság egyik legújabb kiadványa, amely a rákos megbetegedések alternatív kezeléséről szól, bemutatja, hogy az ellagsav egy nagyon ígéretes tápszer, mivel elő tudja idézni az apoptózist anélkül, hogy az egészséges sejteket roncsolná.

  Dr. Daniel Nixon, a dél karolinai Egyetem Holliger intézetének tudósa, 500 páciensen végzett 9 éves kutatása során bebizonyította, hogy az ellagsav 48 órán belül meggátolja és megállítja a rákos sejtek osztódását és 72 órán belül előidézi az apoptózist.

  A kemoterápiás kezelés, a sugárzás és a többi hagyományos gyógymódok elpusztítják nem csak a rákos sejteket, hanem az egészségeseket is, így károsítják az immunrendszert. Ezzel szemben a kutatás során az ellagsav csak a rákos sejteket támadta meg.

  A javasolt napi adag:

  • Megelőző kezelés esetén: 90 mg/nap.
  • Erős kezelés esetén: legkevesebb 180 mg/nap.

  Összetétel

  Összetétel / kapszula

  Gránátalma gyümölcs kivonata 4:1 (Punica granatum) 225 mg
  Mikrokristályos cellulóz (terhelési hatóanyag)25 mg
  Hipermellóz – kapszula60 mg
  Magnézium sztearát (csomósodásgátló)5 mg

  Nem tartalmaz: ejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, glutént, kukoricát, sem olyan összetevőket, amelyek géntechnológia által lettek módositva.

  Használat

  A javasolt napi adag (csak felnőttek számára): 1 kapszula kétszer egy nap.

  Figyelmeztetés

  • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot.
  • Ne használja szakember vagy orvos tanácsának kikérése nélkül.
  • Ne használja ha terhes vagy szoptat.
  • Az étrend-kiegészitők nem helyettesittik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.