Sold Out

Ginseng-KO – memória energizáló és stimuláns

0 hozzászólás
0 out of 5

16.00 

Nincs készleten

Leírás

Ginseng-KO™ egy egyedülálló termék amely két jól ismert növény szabványosított kombinációját tartalmazza, amelyek szimbiotikus hatásaikról ismertek: a C.A. Meyer Panax Ginseng termésből származó Kóreai Vörös Ginseng (6 éves gyökér szabványosított kivonata) és szabványosított Ginko Biloba levél-kivonat.

A termékben az öregített Ginseng energizáló hatása mellett jelen van a Ginko Biloba hatása, amely az agyi vérkeringést serkenti. Így egy olyan jótékony hatással bíró terméket kapunk, amely a szenilitástól az impotenciáig, a mentális fáradtságtól a fizikai fáradtságig mindenre gyógyír lehet.

Kinek van rá szüksége?

  • Azoknak a személyeknek, akik: mentális fáradtságban, ideggyengeségben, strsszben, életerőtelenségben, memóriazavarokban, szenilitásban, impotenciában és más szexuális zavarokban szenvednek.
  • Olyan személyeknek, akik megterhelő fizikai és mentális tevékenységnek vannak kitéve.

Összetétele

Összetétel/kapszula (285 mg):

Kóreai Vörös Ginseng gyökér szabványosított kivonata (Panax ginseng), (amely 500 mg pornak felel meg 125 mg
50:1 Ginko biloba levél hidroalkoholos kivonata (24% ginkgoflavonoid tartalomra szabványosított) 60 mg
Kapszula (zselatin) 100 mg

Nem tartalmaz: tejtermékeket, tojást, mesterséges tartósítószereket, szinezőket, erjesztőket, mesterséges édesítőket, búzát, szóját vagy kukoricát.

Használat

Az ajánlott adagolás: 1-2 kapszula naponta.

További, a Ginseng családjába tartozó termékek:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.